Intro

1xbet Australia

Pariurile sportive și jocurile de noroc sunt un hobby popular și legal în Australia. Se estimează că mai mult de 80% dintre adulți se complac în această formă de divertisment într-o varietate de variante. Prin urmare, există mai multe cazinouri și case de pariuri sportive care își desfășoară activitatea în acest sector în această țară. Există, de asemenea, licențe emise care permit companiilor naționale și străine să ofere astfel de servicii. Cu toate acestea, astăzi vom arunca o privire asupra uneia dintre cele mai bine cotate case de pariuri care nu acceptă încă jucători din Australia, dar credem că această situație se poate schimba în orice moment.

Opțiuni de joc la 1xbet

Odată ce ați finalizat înregistrarea rapidă, 1xbet vă va răsplăti cu un bonus de până la € / 100 $, care este plătit la primul depozit. Acest lucru se adaugă la mai multe bonusuri în curs de desfășurare, pe care casa de pariuri vă va recompensa pentru a vă arăta încrederea pe pariurile și jocurile ulterioare. Puteți juca mai multe jocuri la cazinoul online, inclusiv poker sau ruletă live, sau puteți paria aici cu unele dintre cele mai mari cote oferite de casele de pariuri online. Aplicația pentru mobil completează site-ul excelent, astfel încât să poți urmări în orice moment câștigurile și pariurile tale. Bineînțeles, există, de asemenea, asistență 24/7 pentru a vă ajuta cu orice, oricând.

Pariuri online în Australia

Așa cum am menționat la început, peste 80% din populația alfabetizată din Australia joacă în mod activ o formă de pariuri. Prin urmare, piața de aici este foarte bine dezvoltată, iar licențele sunt emise pentru a permite companiilor care activează în acest domeniu să își ofere serviciile. Cu toate acestea, în cazul în care o companie nu obține o licență, nu are voie să accepte jucători din această țară, deoarece se confruntă cu amenzi și sancțiuni grele. Pentru moment, australienii nu pot deschide un cont cu 1xbet, dar credem că această situație se va schimba în curând.

Depozite și retrageri la 1xbet Australia

Cea mai rapidă modalitate este prin carduri de credit de la Visa, MasterCard, dar și Maestro. Cu toate acestea, portofelele electronice pot fi, de asemenea, o alternativă, care pot fi utilizate și pentru cumpărături online și, prin urmare, nu atrag atenția băncilor care pot evalua negativ tranzacțiile legate de jocurile de noroc. Exemple de aceste portofele sunt mărcile E-Pay sau B-Pay, dar există multe altele care sunt acceptate la 1xbet. Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm aici criptomonedele, dintre care 1xbet acceptă multe altele în afară de cel mai faimos Bitcoin, care sunt enumerate în termenii de plată. Vă mulțumim pentru că ați citit acest articol și vă dorim mult noroc cu toate jocurile pe care le faceți cu 1xbet.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Știri relevante