GGbet

GGbet_logo
Bonus

Bonusul actual poate fi găsit pe site-ul casei de pariuri

Prezentare generală
Înregistrare Înregistrare

Prezentare generală a casei de pariuri GGbet

GGbet – prima casă de pariuri de sporturi electronice

Istoria casei de pariuri GGbet a început în 2016, odată cu lansarea gg.bet. Astfel, proprietarii companiei au răspuns la interesul uriaș al pariorilor pentru sporturile cibernetice și au fost pionieri pe această piață. Ceea ce a fost lansat nu a fost o secțiune separată pe site, ci un portal de pariuri, fundamentat pe competițiile din cybersport. Potrivit unor surse neoficiale, compania de pariuri provine din Ucraina. Astfel, proprietarul Natus Vincere, sau NaVi – cea mai cunoscută organizație de cybersport din fosta Uniune Sovietică, cu sediul la Kiev – este strâns legat de proprietarul companiei offshore care deține GG.bet.

Oricum ar fi, GGbet se promovează în mod activ pe piață, încheind parteneriate cu organizații importante de sporturi electronice și sponsorizând turnee de top. Acest lucru îi permite biroului să crească rapid numărul de utilizatori. Cu toate acestea, succesul nu ar fi fost posibil dacă firma nu ar fi oferit jucătorilor unele dintre cele mai bune condiții de pe piață. Care sunt avantajele și dezavantajele pentru pariorii de la birou? Acest lucru va fi discutat în analiza de astăzi.

Licența pentru site-ul web al GGbet

Biroul de pariuri GGbet folosește licența internațională 8048/JAZ (utilizată pe site-ul gg.bet), emisă de registratorul din Curacao și permise locale. Deci, în Rusia, biroul funcționează în baza licenței № 24 de la Serviciul Federal de Impozite (din 26.06.2012). Aceasta permite companiei să desfășoare activități de jocuri de noroc. De asemenea, operează un site web pe domeniul național în această țară.

Având o licență este o garanție pentru utilizatori că biroul aderă la standardele jocurilor de noroc corecte. În cazul în care jucătorii au probleme dubioase, conform termenilor acordului, se poate cere ajutor de la echipa de asistență. Modul de contactare a reprezentanților casei de pariuri GGbet va fi discutat într-una din următoarele secțiuni. Dacă suportul nu v-a ajutat, puteți contacta instanța din Olanda (dacă utilizați versiunea internațională a portalului) sau instanțele locale (dacă pariați prin intermediul site-ului pe piața locală).

Site-ul și aplicațiile de pariuri GGbet

Site-ul web al casei de pariuri GGbet va fi apreciat atât de pariorii noi, cât și de cei experimentați. Acesta are un design modern, în alb și negru, cu adaos de vopsea portocalie. Această combinație are un aspect elegant și răspunde cerințelor utilizatorilor pentru teme negre (deși puteți trece la culori deschise). În plus, toate informațiile sunt lizibile. Puteți accesa secțiunile dorite prin intermediul meniurilor de sus și de jos și puteți folosi widgeturile laterale. Designul este adaptat la toate dimensiunile de ecran și se afișează corect pe browserele populare.

Funcționalitatea portalului permite utilizatorilor să analizeze evenimente, să parieze pe diferite rezultate, să vadă meciuri online, să facă transferuri etc. Site-ul este rapid, ceea ce se adaugă, de asemenea, la avantajele casei de pariuri.

Pe lângă site-ul web, GGbet oferă jucătorilor utilizarea aplicațiilor pentru dispozitivele Android și iOS. Linkurile de descărcare sunt disponibile în subsol: puteți descărca fișierul de instalare pentru Android chiar de pe portal, iar pentru iOS de pe piața oficială. Capacitățile programelor sunt aceleași. Cu ajutorul acestora, pariorii pot efectua majoritatea operațiunilor disponibile pe site: utilizatorii pot plasa pariuri, își pot gestiona contul, pot juca și pot contacta asistența. În plus, aplicațiile sunt actualizate în mod constant, iar funcționalitatea lor se extinde.

Înregistrarea noilor veniți la GGbet

Primul pas pentru noii utilizatori este crearea unui cont. Casa de pariuri GGbet, spre deosebire de principalii săi concurenți, nu oferă mai multe modalități de înregistrare pentru jucători. Cu toate acestea, procesul de creare a unui cont nu este complicat și constă în mai mulți pași: completarea formularului de pe pagina „Înregistrare”, introducerea datelor în cabinetul personal și furnizarea de copii ale documentelor pentru verificarea identității.

Este demn de remarcat faptul că casa de pariuri GGbet acceptă o duzină de monede pentru cont. Acest lucru le va permite pariorilor să aleagă cea mai bună opțiune și să nu plătească prea mult pe comisioane în timpul transferurilor. În plus, verificarea pașaportului nu durează mult timp. În acest timp, jucătorii se pot familiariza cu caracteristicile cabinetului, portalul și pot alege evenimente interesante în premergătoare meciurilor.

Promoție pentru utilizatorii GGbet

Pagina „Bonusuri” conține promoții curente și arhivate de la GGbet. Aici sunt disponibile oferte pentru sporturi, sporturi cibernetice și jocuri de noroc. Pe pagină sunt active în medie până la 10 promoții. Datorită filtrelor convenabile după tipul de recompensă și a căutării, se poate găsi oferta care corespunde nevoilor pariorului.

Deoarece casa de pariuri GGbet își actualizează frecvent oferta promoțională, recomandăm verificarea bonusurilor actuale pe site-ul biroului. La momentul redactării acestui articol, jucătorii ar putea primi:

  • Bonus de înregistrare până la 15000 ruble*. Creditat la primul dvs. depozit în valoare de 100%, dar nu mai mult decât suma specificată.
  • Cashback de 15% pentru pariuri sportive. La sfârșitul lunii, utilizatorul va primi o recompensă de până la 17000 de ruble*.
  • Asigurare pentru pariurile eSports. Asigurare pentru pariuri de până la 1000 de ruble*: în caz de pierdere, jucătorul va primi 100% înapoi în contul de bonus
  • Cashback de 200% la depozite. Pe parcursul lunii, utilizatorii pot câștiga până la 14000 de ruble* sub formă de cashback pentru fiecare depunere.

Informații detaliate despre promoții sunt disponibile în secțiunea Bonusuri.

*Sau echivalentul sumei în altă monedă.

GGbet sport, pariuri sportive și jocuri de noroc cibernetice

În informațiile introductive s-a scris deja că GGbet este în primul rând o casă de pariuri sportive cibernetice. Prin urmare, pe site sunt disponibile sute de competiții pe toate jocurile pe calculator populare și de nișă. Puteți găsi aceste evenimente în secțiunea de sporturi cibernetice. Sunt disponibile pariuri înainte de meci și pariuri live, precum și transmisiuni gratuite ale meciurilor. Un avantaj suplimentar este reprezentat de statisticile detaliate despre echipe.

Pariurile sportive pot fi plasate pe paginile „Sport” și „Live”. Numărul total de oferte nu depășește 500, ceea ce este mult mai puțin decât la concurenți. Casa de pariuri GGbet se concentrează în principal pe sporturile populare și ligile de top. Nici cotele nu vor fi cele mai bune de pe piață. Cu toate acestea, disponibilitatea unor instrumente convenabile pentru analiza, plasarea și vizualizarea pariurilor oferă casei de pariuri un avans în cursa împotriva altor case de pariuri.

Jocurile de noroc sunt disponibile în secțiunea Casino. Câteva mii de sloturi, jocuri de cărți, ruletă, bingo și alte activități sunt disponibile pe pagină. Casa de pariuri dezvoltă în mod activ și această secțiune, adăugând în mod constant noi oferte. Prin urmare, utilizatorii vor aprecia divertismentul jocurilor de noroc și vor putea găsi un joc interesant pe site.

Opțiuni de depunere și retragere pentru GGbet

Utilizatorii GGbet pot folosi instrumente de plată standard pentru a depune și retrage bani din contul lor. Din păcate, informațiile despre plăți nu sunt puse într-o secțiune separată și sunt disponibile în cabinetul personal. Cu toate acestea, jucătorii nu trebuie să-și facă griji, casa de pariuri suportă toate serviciile populare:

  • Carduri de plată Visa și MasterCard.
  • Transferuri către detaliile bancare (disponibile în anumite țări).
  • Portofele electronice Sticpay, Skrill și Giroplay.
  • ecoPayz, Neosurf, Sofort și Neteller.
  • Transferuri din conturi de telefonie mobilă către TELE2, Beeline, Megafon, Vodafone etc. (disponibil în unele țări).

GGbet nu percepe taxe pentru transferurile din/în contul dumneavoastră, ceea ce nu este cazul serviciilor de plată. Ar trebui să verificați comisioanele acestora pentru a vă minimiza pierderile.

GGbet: Asistență pentru clienți

Casa de pariuri GGbet pune la dispoziția jucătorilor canale standard pentru a obține asistență. În cazul în care jucătorii nu găsesc răspunsuri în secțiunea Informații generale, aceștia pot scrie la e-mail, pot intra pe chat sau pot suna la numărul de telefon. Specialiștii sunt disponibili non-stop și oferă ajutor într-o duzină de limbi, inclusiv în rusă. Timpul de răspuns al reprezentantului casei de pariuri depinde de canalul ales. Pentru e-mail, răspunsul durează în medie 30 de minute, pentru linia directă 5 minute și pentru chat 3 minute.

Numerele de telefon și informațiile despre e-mail pot fi găsite pe site-ul web (footer). Chat-ul este disponibil după ce vă conectați la profilul personal și este plasat în colțul din dreapta jos al paginii.

GGbet: Concluzii despre casa de pariuri

GGbet este prima casă de pariuri (apărută în 2016) care pariază pe sporturi cibernetice. Jucătorii care urmăresc luptele echipelor lor preferate în jocurile populare pe calculator vor avea, prin urmare, un instrument la îndemână pentru a paria. Pe lângă evenimentele de sport cibernetic, casa de pariuri oferă utilizatorilor pariuri pe sporturi și jocuri de noroc (sloturi, jocuri de cărți, ruletă). Prin urmare, compania de pariuri GGbet va fi de interes pentru toți utilizatorii.

Principalele avantaje ale companiei de pariuri, permițându-i să se miște pe piața europeană și în spațiul post-sovietic, sunt: un site și aplicații la îndemână, o ofertă interesantă de pariuri cibernetice, suport non-stop într-o duzină de limbi și o varietate de recenzii. Dezavantajele companiei includ o selecție mică de evenimente sportive și cotele medii. În plus, numărul de metode de plată este inferior concurenților de top. Cu toate acestea, aceste dezavantaje nu sunt atât de critice și permit GGbet să crească în mod activ numărul de pariori.

Întrebări și răspunsuri populare despre GGbet:

✅ GGbet este licențiat?

GGbet este o casă de pariuri care funcționează legal. Compania este licențiată de către registratorul din Curacao, ceea ce îi permite să accepte jucători pe gg.bet. Serviciile portalului pot fi folosite de pariori din întreaga lume. În plus, casa de pariuri a intrat pe piața unor țări în care licențele offshore nu sunt acceptate. De exemplu, în Rusia, biroul a primit un permis de la Serviciul Federal de Taxe din Rusia. Site-ul local al companiei este, de asemenea, disponibil aici.

💵 Ce bonus de înscriere este disponibil la GGbet?

Noii utilizatori pot primi un bonus de început frumos de până la 15000 de ruble sau echivalentul în altă monedă. Acesta este creditat în momentul depunerii și este egal cu suma depusă (fără a depăși recompensa maximă). Fondurile sunt creditate într-un cont suplimentar și trebuie să fie pariate în termen de 30 de zile. Detalii pot fi găsite la rubrica bonusuri.

📱 Este aplicația mobilă GGbet disponibilă pentru jucători?

Jucătorii care plasează pariuri de pe smartphone-uri pot instala aplicația mobilă de la GGbet. Puteți găsi linkurile de descărcare pe site – mergeți la subsol. Vă rugăm să rețineți că instalarea aplicației pe Android se face manual, iar fișierul de instalare se descarcă de pe site-ul casei de pariuri. Aplicația pentru iOS este disponibilă pe AppStore, ceea ce vă permite să o instalați automat.

💳 Ce metode de plată sunt disponibile la GGbet?

Utilizatorii pot depune și retrage bani din contul lor GGbet fără niciun comision din partea casei de pariuri. Pentru aceste operațiuni pot fi folosite transferurile prin Visa și MasterCard, portofelele electronice Skrill, Giroplay și altele, sistemele de plată Neteller, Neosurf, etc. De asemenea, în unele țări, sunt acceptate transferurile prin intermediul datelor bancare și utilizarea fondurilor din conturile operatorilor de telefonie mobilă.GGbet_logo

Bonusul actual poate fi găsit pe site-ul casei de pariuri