Intro

Turnee și jocuri virtuale la 22Bet

Киберспортивные ставки 22Бет
În pariurile moderne, sportul cibernetic primește din ce în ce mai multă atenție. Prin aceasta înțelegem o competiție pe echipe sau individuală în spațiul virtual prin intermediul jocurilor video sau pe calculator. Deoarece multe țări din lume, inclusiv Ucraina, recunosc eSporturile ca sport oficial, casele de pariuri adaugă de bunăvoie astfel de evenimente pe site-ul lor. 22Bet acordă, de asemenea, o mare atenție pariurilor pe sporturi cibernetice. Site-ul biroului oferă o gamă largă de pariuri pe evenimente de cybersport. Așadar, în acest articol vă vom spune ce turnee și jocuri virtuale sunt disponibile la 22Bet și cum să pariați pe cybersporturi.

Popularitatea turneelor de eSports de la 22bet

În 2020, peste 5,8 milioane de spectatori unici au urmărit evenimente de sporturi cibernetice în CSI. Creșterea în acest sector este de 277% față de 2019. Aceste informații sunt furnizate de serviciul eSports Charts, care analizează dezvoltarea pieței naționale de eSports.

Creșterea numărului de spectatori în sectorul jocurilor pe calculator este facilitată de popularizarea și recunoașterea turneelor pe calculator ca sport. În plus, un număr tot mai mare de pasionați de jocuri video se bucură să urmărească meciurile altora și să încerce să învețe abilitățile acestora. Mai mult, din punct de vedere al spectacolului, sportul cibernetic depășește orice disciplină sportivă. Fiecare competiție impresionează prin efecte speciale spectaculoase, iar premiile în bani cresc exponențial. Așadar, nu este de mirare că numărul pariorilor din această nișă crește vertiginos. Iar pariurile pe eSports au devenit extrem de populare în rândul pasionaților de jocuri pe calculator.

Compania de pariuri 22Bet se ține la curent și actualizează în mod constant lista disciplinelor eSports disponibile. O gamă largă vă oferă o mulțime de opțiuni și îi satisface atât pe începători, cât și pe profesioniști. Disponibilitatea disciplinelor și meciurilor de eSports la 22Bet depinde de activitatea turneelor din lume. Numărul total de evenimente pe zi poate fi de până la 100. Numărul de pariuri plasate de utilizatori pe eSports se măsoară în zeci de mii pe zi.

Ставки на киберспорт 22Бет

oferta de pariuri pe e-Sport de la 22Bet

22bet oferă o gamă largă de pariuri pe meciurile de e-sport. Pariurile pot fi plasate înainte de meci – în pre-meci sau în modul Live (citiți și despre pariurile sportive live la 22Bet pe site-ul nostru). O listă largă de evenimente vă permite să pariați în următoarele formate: câștigător, cotă dublă, handicap, total, scor exact și altele. Puteți paria la alegere pe runde individuale, precum și pe întregul turneu. Pariurile pe rezultatul unui singur meci sau al unei singure partide, cunoscute sub numele de pariuri simple sau pariuri multiple, reprezintă o prognoză pentru mai multe evenimente. Unul dintre avantajele sporturilor electronice este reprezentat de cotele ridicate. Portalul are, de asemenea, o loterie cu oferta de a ghici rezultatul evenimentelor și chiar de a câștiga jackpotul.

Cele mai populare jocuri pe calculator în rândul utilizatorilor 22Bet sunt CS:GO, Dota 2 și LoL. Turneele sunt organizate aproape în fiecare zi, atrăgând o audiență de multe milioane de persoane. Acest lucru atrage sponsorii care doresc să își promoveze marca în rândul spectatorilor campionatului. Prin urmare, fondul de premii al fiecăruia dintre turnee s-a înmulțit în ultimii ani.

Cu toate acestea, puteți găsi pariuri pe alte jocuri de eSports pe site-ul 22Bet:

  • Global Offensive.
  • Ward of Tank.
  • Star Craft 2.
  • FIFA.
  • Call of Duty.
  • Warcraft 3 etc.

Fotbal cibernetic, Handbal, Volei, Hochei, Cricket etc. pot fi denumite ca o zonă separată. În plus, utilizatorii 22bet pot juca jocuri de cărți de noroc, lupte nautice, zaruri și altele, care se desfășoară în timp real între jucătorii de cybersport.

Numărul total de pariuri pe 22bet cyber sport ajunge la sute și depinde de ziua săptămânii. Puteți verifica oferta pe pagina de sporturi cibernetice și în subsecțiunile respective „Line” sau „Live”.

Ставка на киберспорт 22Бет

Plasarea pariurilor pe sporturi electronice la 22Bet

Pentru a plasa corect un pariu pe eSports la 22bet, trebuie mai întâi să înțelegeți jocul, regulile de bază și procesul. De exemplu, CS:GO este un joc de shooter și pariind pe cea mai puternică echipă poți câștiga; Dota 2 este un joc de strategie; League of Legends este un joc de rol cu elemente de strategie în timp real.

După ce cunoașteți caracteristicile fiecărui joc, puteți vizualiza funcționalitatea site-ului 22Bet. Jucătorii au la dispoziție statistici detaliate despre evenimentele sportive cibernetice. Acest lucru îl ajută pe jucător să facă o analiză și să plaseze un pariu. În plus, 22Bet oferă utilizatorilor transmisiuni gratuite pentru toate meciurile pe care se fac pariuri.

Pariurile sportive cibernetice sunt disponibile 24 de ore pe zi și se fac în același mod ca și pariurile sportive la 22Bet. Pentru a forma un pariu, trebuie să accesezi site-ul casei de pariuri în secțiunea „Cybersport” și să găsești meciul dorit. După cum am menționat mai devreme, poate fi un meci de dinaintea meciului sau un eveniment în timp real. Apoi, selectați un eveniment potrivit (meci, turneu), deschideți cuprinsul evenimentului cibernetic, găsiți cotele pe care trebuie făcut pariul. Apoi, adăugați evenimentul la biletul de pariuri făcând clic pe cotă. După care precizăm suma în buletin și confirmăm pariul pe cybersport în 22Bet.

Puteți urmări rezultatele biletului de pariuri în cabinetul personal – istoricul pariurilor. După terminarea competiției, calculul câștigurilor va avea loc automat în 5-8 minute, iar în „Live” – în 10 minute.

În cele din urmă, am dori să subliniem că în eSports trebuie să aveți o strategie bună și o tactică bine gândită. Dacă nu aveți o strategie proprie, puteți folosi sisteme și sfaturi de la profesioniști. De exemplu, puteți citi materialele „Școlii noastre de pariuri”, al cărei link poate fi găsit în meniul de sus al site-ului.

Știri relevante