Intro

Cum pot paria pe 1xBet dacă am sub 18 ani?

Сайт 1хбет вход по СМС
Casa de pariuri 1xbet acceptă cu plăcere utilizatori din diferite țări, fără a restricționa accesul la pariuri și jocuri de noroc prin naționalitate. Cu toate acestea, compania, folosind licența de la registratorul din Curacao, se angajează să adere la principiile de fair-play general acceptate. Acestea se referă la calcularea corectă a câștigurilor, plata acestora și deservirea minorilor. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că printre jucătorii tineri, întrebarea „Cum să pariezi la 1xbet dacă ai sub 18 ani?” apare adesea Mai jos oferim răspunsul.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă în cazul în care 1xbet nu operează în țara dvs:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Cum pot paria la 1xBet fără pașaport?

Pariorii se pot înregistra la 1xbet fără pașaport. Nu este interzis de regulile casei de pariuri. Dimpotrivă, în acest fel, compania încearcă să atragă noi utilizatori, simplificând procedura de creare a unui cont. Odată ce un jucător s-a înregistrat la 1xBet fără pașaport, poate depune bani în contul său. Adesea, în această etapă, casa de pariuri nu va verifica identitatea utilizatorului. Prin urmare, pariorii minori pot face cu ușurință un depozit și pot trece la plasarea pariurilor.

Astfel, pariurile pe 1xbet fără pașaport sunt posibile. Tot ce trebuie să faceți este să creați un cont și să efectuați un depozit, care nu necesită furnizarea unei copii a pașaportului dvs. De asemenea, puteți plasa diferite opțiuni de pariere și puteți încerca să jucați. Cu toate acestea, o problemă va apărea în etapa de retragere. După primirea unei cereri de retragere de pe site-ul 1xbet este obligatoriu să se ceară verificarea profilului. În acest caz, este necesar să completați o fișă cu informații despre dvs. și să furnizați o copie a pașaportului național, a permisului de conducere sau a pașaportului străin.

În cazul în care un jucător nu are un pașaport (este minor) sau datele din timpul înregistrării diferă de datele din pașaport (profilul unui alt jucător a fost înghețat), nu va fi posibilă retragerea banilor. În plus, biroul poate îngheța sau șterge complet contul jucătorului. Decizia depinde de gravitatea „infracțiunii”. În cazul în care apare o astfel de situație, vă recomandăm să contactați echipa de asistență a 1xBet.

Правила БК 1xBet

Cum pot paria pe 1xBet dacă am sub 18 ani?

În secțiunea anterioară ne-am ocupat de situațiile în care casa de pariuri cere pariorilor să furnizeze detalii despre pașaport. De regulă, acest lucru se întâmplă în etapa de retragere a banilor din contul de joc în cel personal. Cu toate acestea, compania are dreptul de a solicita o verificare a identității în orice moment. Iar acest lucru se poate face nu numai prin trimiterea unei copii a pașaportului, ci și prin realizarea unei fotografii cu documentul lângă fața ta.

Dacă ignorați situațiile rare în care un minor nu poate face un depozit, fiecare nou-venit poate paria pe 1xbet dacă are sub 18 ani. În plus, un jucător poate obține un câștig mare din plasarea de pariuri sportive sau jocuri. Cu toate acestea, retragerea acestuia este cea mai mare problemă. În articolul „Cum să retrageți bani de la 1xbet fără pașaport”, există o descriere a problemei și a posibilelor modalități de rezolvare a acesteia. Deși există opțiuni pentru a înșela casa de pariuri, acestea nu vor ajuta întotdeauna. Prin urmare, dacă se descoperă că un jucător are sub 18 ani, casa de pariuri 1xBet va bloca contul. În cel mai bun caz, acesta va fi înghețat până la vârsta majoratului, în cel mai rău caz va fi dezactivat.

În cazul în care un parior are sub 18 ani și decide să încerce să joace pe site-ul 1xbet și chiar obține un câștig, se recomandă să se „predea”. După ce contactați echipa de asistență, puteți aranja ca contul să fie înghețat. În cazul în care agentul de pariuri însuși descoperă încălcări ale regulilor portalului din partea pariorului, este posibil să nu fie posibilă menținerea profilului până la vârsta de 18 ani. Acesta va fi șters definitiv.

Cum să plasați pariuri fără pașaport?

Dacă un jucător este interesat de pariuri sportive de la o vârstă fragedă, cel mai bine este să folosească emulatoare de pariuri. Astfel de site-uri pot fi găsite online (din păcate, 1xbet nu oferă un cont de oaspete pentru începători). Folosind emulatori, un utilizator poate învăța cum să prezică corect rezultatele evenimentelor, să câștige reputație și experiență de la jucători mai de succes. Și cel mai important – nu este nevoie să depuneți fonduri în cont. Toate pariurile fără pașaport se fac în detrimentul monedei virtuale. Cu toate acestea, nu există nici câștiguri atunci când se plasează astfel de pariuri.

Pentru pasionații de jocuri de noroc, puteți folosi demo-ul la 1xBet. Spre deosebire de pariuri, casa de pariuri are multe sloturi cu o versiune demo. Datorită acestui lucru, începătorii pot încerca jocurile și pot înțelege care este cel mai potrivit pentru a paria în viitor. De asemenea, casa de pariuri nu necesită un pașaport pentru a plasa pariuri în modul demo.

Știri relevante