Intro

adrese 1xBet: magazine de pariuri terestre

Адреса 1хБет
Casa de pariuri 1xBet este una dintre cele mai vechi și mai reputabile piețe de pariuri sportive din CSI. În articolul „1xBet: ce este această companie de pariuri”, puteți găsi informații detaliate despre calea pe care biroul a luat-o până când a ajuns la recunoașterea a milioane de utilizatori. Astăzi, însă, casa de pariuri este asociată cu pariurile online. Deși compania a început cu o rețea de magazine de pariuri terestre. Dacă există adrese 1xBet și unde se pot găsi birourile biroului vor fi discutate în articol.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă în cazul în care 1xbet nu operează în țara dvs:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Compania de pariuri 1xbet: adrese în Moscova și în restul Rusiei

În ciuda faptului că societatea de pariuri 1xbet provine din Rusia, activitățile sale sunt interzise pe teritoriul țării. Legislația rusă cere ca casele de pariuri să aibă sediul principal în țară și să refuze să ofere jocuri de noroc. 1xBet nu a făcut un astfel de sacrificiu pentru a obține o licență, deoarece jocurile de noroc joacă un rol important în structura veniturilor sale. Există peste 10 mii de sloturi numai pe 1xBet, iar fiecare al doilea vizitator al biroului pariază în cazinouri. De aceea, nu există adrese 1xBet în Rusia.

De fapt, în 2010, toate birourile casei de pariuri au fost transferate la 1xStavka (vă recomandăm să citiți o analiză detaliată a biroului). Această companie este certificată și operează legal în Rusia. Și dacă vă uitați mai atent, în ceea ce privește funcționalitatea site-ului, oferta de pariuri sportive este oarecum la fel de bună ca 1xBet. Nu este nimic surprinzător în acest lucru, deoarece 1xStavka este strâns legată de 1xBet. Prin urmare, toate adresele 1xBet din Moscova, Sankt-Petersburg, Kazan și alte orașe din Rusia funcționează acum sub un semn diferit. Puteți găsi informații despre ele pe site-ul casei de pariuri 1xStavka.

Adrese ale 1xBet în Ucraina

Din 2009 până în 2021, legislația Ucrainei a interzis birourile caselor de pariuri și cazinourile, cu excepția loteriilor. Prin urmare, companiile au funcționat fără un semn, sub un alt nume de marcă sau și-au oferit serviciile online. Biroul casei de pariuri 1xbet nu este o excepție. Pentru o lungă perioadă de timp, compania a lucrat în marile orașe sub masca unor internet cafe-uri. Cu toate acestea, în urma unor inspecții mai stricte și a unor amenzi, până în 2017 toate birourile biroului au fost închise. Prin urmare, utilizatorii nu vor găsi adresele actuale ale 1xBet în Ucraina.

Контакты 1хБет

Desigur, dacă căutați pe Internet, puteți găsi site-uri cu adresele birourilor de pariuri 1xbet din Kiev, Harkov, Odesa, Lviv, Zaporojie și alte orașe mari. Cu toate acestea, aceste informații sunt depășite. Nu pot fi găsite birouri ale casei de pariuri în locația indicată.

În ciuda faptului că din 2021 casele de pariuri pot obține o licență pentru a-și furniza serviciile în Ucraina, 1xBet nu se grăbește să facă acest pas. Compania acceptă jucători prin intermediul site-ului său, care nu este blocat în țară. Acesta este motivul pentru care nu se așteaptă ca magazinele de pariuri onshore să se deschidă încă.

site-uri de pariuri terestre 1xbet în alte țări

1xBet este exclusiv un furnizor de pariuri online în majoritatea țărilor din lume. Pe platformă puteți plasa pariuri pe sporturi, sporturi cibernetice sau puteți juca jocuri de cazino. Cu toate acestea, birourile casei de pariuri pot fi găsite în Kazahstan, Moldova și alte țări. Pentru jucătorii care obișnuiesc să viziteze casele de pariuri, acesta este un avantaj important.

Din păcate, compania nu oferă informații despre adresele sale pe site. De aceea, trebuie să folosiți motoarele de căutare și să verificați singuri relevanța datelor. De asemenea, puteți scrie la chat sau suna la numărul de telefon pentru a afla adresele de la 1xbet. Dacă acestea sunt disponibile în țara de reședință a pariorului, aceste informații vor fi furnizate de echipa de asistență.

Știri relevante