Intro

1xbet în Bhutan

În conformitate cu articolul 393 din Codul penal, toate formele de jocuri de noroc sunt ilegale. Nu există cazinouri live sau online, iar același lucru este valabil și pentru pariurile sportive. Jucătorii care sunt prinși în public riscă amenzi mari și, în unele cazuri, pedepse cu închisoarea. De aceea, în articolul de astăzi vă vom prezenta o metodă mai sigură pe care o folosesc unii bhutanezi.

Opțiuni de joc la 1xbet

După ce ați finalizat ultimul pas de înregistrare, 1xbet vă va recompensa cu până la 100 EUR/USD pentru înregistrare, care este plătit la primul dvs. depozit. În plus, există, de asemenea, bonusuri continue care măresc câștigurile deja interesante. Puteți juca nenumărate jocuri de cazino, care includ poker sau ruletă live, dar puteți paria și cu unele dintre cele mai mari cote oferite de casele de pariuri. De asemenea, este de la sine înțeles și aplicația mobilă, care poate înlocui în totalitate site-ul web și garantează o privire de ansamblu instantanee asupra câștigurilor tale.

Pariuri online în Bhutan

Deoarece jocurile de noroc sunt ilegale în această țară, nu există cazinouri și case de pariuri locale. Cu toate acestea, localnicii au găsit o modalitate prin care reușesc să ocolească blocajele operatorilor de internet și ale guvernului. Mai exact, NordVPN și Windscribe sunt programe care vă pot schimba adresa IP și conexiunea locală, astfel încât să rămâneți cât mai anonim în fața furnizorilor de servicii de internet și, de asemenea, să vizualizați site-urile blocate în țara dumneavoastră. În practică, s-ar putea să stați în confortul propriei locuințe din Bhutan, dar computerul dvs. este virtual conectat la internet în țările în care jocurile de noroc sunt legale, astfel încât puteți vizualiza fără probleme site-urile blocate.

Depozite și retrageri la 1xbet Bhutan

Cea mai comună metodă este utilizarea cardurilor de credit de la Visa, MasterCard, dar și Maestro. Există, de asemenea, portofele electronice disponibile, care au o gamă largă de utilizări și în cadrul cumpărăturilor online și, prin urmare, pot fi o metodă interesantă de manipulare a banilor online. Exemple ale acestor portofele sunt E-Pay sau B-Pay, dar multe altele pot fi găsite în condițiile de plată ale 1xbet Bhutan. Cu toate acestea, dacă sunteți unul dintre deținătorii de criptomonede, nu trebuie să disperați, deoarece 1xbet acceptă mult mai multe dintre ele în afară de Bitcoin. Totul este descris în mod clar în partea de jos a site-ului în secțiunea de termeni de plată. Vă mulțumim tuturor pentru că ați citit acest articol și vă dorim mult noroc!

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Știri relevante