10Bet

10bet_logo
Bonus

Bonus de bun venit 50€

Prezentare generală
Înregistrare Înregistrare

prezentare generală a companiei de pariuri 10Bet

Istoricul creării și dezvoltării companiei de pariuri 10Bet

Compania de pariuri 10bet nu este foarte cunoscută de jucătorii din țările post-sovietice. Cu toate acestea, pe piața europeană este o companie destul de renumită, care face parte din asociația independentă de case de pariuri IBAS. Apartenența la organizația internațională indică fiabilitatea biroului, ceea ce va fi un avantaj distinct pentru noii veniți care abia se familiarizează cu casa de pariuri 10bet. Casa de pariuri sponsorizează, de asemenea, cluburi sportive. De exemplu, din 2019, biroul a devenit partener oficial al Juventus FC. Istoria casei de pariuri a început în 2003 în Marea Britanie. Regatul Unit are legi destul de stricte privind jocurile de noroc. Prin urmare, faptul că are o licență locală arată și responsabilitatea biroului față de jucători. În 2009, casa de pariuri și-a lansat site-ul web și a început să se extindă nu doar pe piețele terestre europene, ci și în întreaga lume prin intermediul internetului. Astăzi, sute de mii de jucători din peste 90 de țări folosesc serviciile companiei. Numărul pariorilor din țările CSI este, de asemenea, în creștere. De aceea, am decis să descriem caracteristicile casei de pariuri 10Bet pentru a ajuta noii jucători să facă alegerea corectă.

licența de utilizare a site-ului 10Bet

Activitățile casei de pariuri 10bet ar trebui să fie împărțite în două părți. În primul rând, compania are licențe locale pentru a opera în Marea Britanie, Malta, Suedia etc. Acest lucru îi permite să accepte pariuri prin intermediul birourilor terestre și al site-urilor locale. În al doilea rând, compania a obținut o licență de la registratorul cu Curacao – #8048/JAZ. Datorită acestei permisiuni, biroul poate accepta utilizatori din toate țările lumii prin intermediul site-ului 10bet.com. Букмекер 10Бет În ciuda faptului că licența de la Antillephone NV (Curacao) permite deservirea pariorilor din toate țările, compania are propria politică de lucru cu jucătorii. Până în prezent, serviciile Bet 10bet nu pot fi utilizate de vizitatorii din Ucraina și din alte câteva țări din Europa de Est. Acest lucru se datorează legilor privind jocurile de noroc din aceste țări și interesului biroului pentru piețele locale ale statelor. Cu toate acestea, compania își extinde prezența geografică. Prin urmare, dacă astăzi nu există posibilitatea de a crea un profil pe portalul casei de pariuri, merită să verificați această posibilitate în viitor. Situația se poate schimba.

site-ul și aplicația mobilă 10Bet

utilizarea serviciilor 10Bet este pe cât de la îndemână, pe atât de comodă, prin intermediul site-ului web și al aplicației mobile 10Bet. Echipa de dezvoltare lucrează în mod constant la îmbunătățirea serviciilor: actualizarea interfeței, adăugarea de noi caracteristici și optimizarea vitezei. Toate acestea fac ca portalul casei de pariuri și aplicația pentru smartphone să fie ușor de utilizat. Site-ul oficial al companiei este disponibil la 10bet.com. De asemenea, puteți găsi online mai multe oglinzi oficiale, în cazul în care portalul de jocuri de noroc este blocat. Recent, site-ul oficiului a suferit o reproiectare și este acum realizat în culori stricte de alb și gri, în contrast cu albastrul și roșul folosite anterior. În plus față de schema de culori, ar trebui să evidențiați, de asemenea, grila neobișnuită. Bara laterală din stânga conține informații despre toate secțiunile site-ului. În panoul din dreapta, jucătorii de la 10Bet pot găsi oferte de cazinou și date importante despre pariuri. Este mai puțin funcțional decât alte case de pariuri. Portalul în sine este bazat pe cross-browser și optimizat pentru ecranele telefoanelor mobile. Rulează destul de rapid pe diferite dispozitive, lucru pe care toți utilizatorii fără excepție îl vor aprecia. Aplicația mobilă 10Bet este suportată pentru Android și iOS. Spre deosebire de multe case de pariuri, puteți descărca software-ul direct din Google Play și AppStore. Prin urmare, nu trebuie să efectuați nicio manipulare pe smartphone-ul dvs. pentru a instala manual aplicația. Este suficient să găsiți aplicația prin intermediul pieței și să o instalați automat. Mai departe, un utilizator poate crea un cont la 10bet, poate depune și retrage bani din cont, poate plasa pariuri, poate analiza evenimente sportive, poate vizualiza meciuri și poate efectua multe alte operațiuni.

Bonus de înregistrare de până la 50 EUR

Înregistrare la 10BetÎnregistrare la 10Bet

Crearea unui cont la 10Bet

Înregistrarea pe site-ul 10bet nu este un proces complicat, care se poate face în câteva minute. Pentru a crea un cont trebuie să faceți clic pe butonul „Înregistrare” (în colțul din dreapta sus al ecranului) și să urmați trei pași:

 1. Specificați numele, prenumele, data nașterii și adresa de e-mail de lucru.
 2. Țara de reședință, numărul de telefon, codul poștal și adresa de reședință.
 3. Autentificare și parolă pentru contul dvs., moneda și suma aproximativă de bani (depozit).

Utilizatorul va primi apoi un e-mail de confirmare a înregistrării. De asemenea, merită să furnizați documentele pentru a vă verifica identitatea în biroul privat al 10bet. Trebuie să fie un pașaport și o factură de utilități, un extras de cont bancar sau o altă dovadă de reședință. După verificare, jucătorul poate folosi toate funcțiile portalului Регистрация 10Бет

Oferte promoționale la 10Bet

Casa de pariuri 10bet îi va plăcea cu siguranță pe așa-numiții „vânători de bonusuri”. Site-ul biroului are promoții permanente și temporare cu cadouri bune. Cu toate acestea, există totuși câteva vești neplăcute. Bonusul mare de bun venit, care ajungea la 200 de euro*, a fost redus de 4 ori. Acest lucru se datorează popularității crescânde a casei de pariuri și numărului tot mai mare de utilizatori. Puteți citi despre bonusurile și promoțiile de la 10bet în secțiunea Promoții (meniul din stânga). Datorită filtrelor, jucătorii pot selecta oferte pentru pariuri sportive și pariuri de cazinou. Dintre acestea vom evidenția:

 • Bonus de bun venit de până la 50 €* (50% din suma depusă) pentru pariuri sportive și 50 €* (50% din suma depusă) pentru cazinou și 25 freespins.
 • de 3 ori câștigurile tale pentru pariurile pe fotbal american.
 • 20 de rotiri gratuite pentru pariuri de 50 €* la jocurile selectate.

Informații detaliate despre fiecare dintre oferte pot fi găsite pe pagina de promoții a 10bet. *Sau suma echivalentă

Pariuri sportive și jocuri de cazino la 10bet

Oferta casei de pariuri 10bet include pariuri sportive, sporturi virtuale și jocuri de noroc. Din păcate, utilizatorii nu vor găsi sporturi cibernetice, care câștigă popularitate în rândul pariorilor. Poate că casa de pariuri își va revizui oferta în viitor. Toate pariurile și jocurile sunt plasate în secțiunile lor respective, care pot fi accesate prin intermediul meniului de sus și al submeniului din bara laterală din stânga. Oferta Bet 10Bet include aproximativ 30 de sporturi, iar numărul total de piețe depășește 90. Utilizatorii pot găsi competiții din fotbal, baschet, curse de cai, curse de motociclete și mașini etc. Cotele pentru pariuri sunt destul de bune, dar numărul de evenimente este sub media caselor de pariuri. Puteți plasa pariuri în premergător meciului, accesând secțiunea „Sport”. De asemenea, pariurile live sunt disponibile pe pagina „Pariuri live”. Sporturile virtuale reprezintă un alt domeniu de activitate. Acestea sunt simulatoare de competiții ale echipelor de fotbal, ale jucătorilor de tenis, ale cicliștilor și multe alte jocuri. Toate acestea sunt prezentate în secțiunea „Virtuale”. Pentru pasionații de jocuri de noroc, casa de pariuri a pregătit secțiunile „Cazinou” și „Virtuale”, unde există mai multe simulatoare de divertisment non-sportiv. Jocurile de cărți, ruleta și sloturile sunt disponibile pe site-ul casei de pariuri. Selecția nu este la fel de mare ca la casele de pariuri de top și nu depășește 500 de piese. Cu toate acestea, toată distracția este creată de cei mai buni furnizori de jocuri. De aceea, fiecare joc va fi foarte apreciat de către utilizatori.

Depunerea și retragerea de la 10Bet

Casa de pariuri nu se poate lăuda cu multe metode de plată. Jucătorii își pot depune și retrage câștigurile de la 10bet folosind aproximativ zece servicii de plată. Să le combinăm în următoarele metode:

 • Transferuri Visa și Mastercard.
 • Transferuri bancare.
 • Portofele electronice PayPal și Skrill.
 • Neteller.
 • Serviciul de plăți mobile Apple Pay.

Suma minimă pentru a depune bani într-un cont este de 10 euro*, iar cea maximă este de 50.000 de euro*. Există, de asemenea, o limită a sumei pe care o poți câștiga. Pentru majoritatea metodelor de plată, aceasta este de 1.000 €*. Cu toate acestea, 10Bet nu percepe comisioane pentru toate tranzacțiile de depunere sau retragere. * Sau o sumă similară în altă monedă Служба поддержки 10Бет

Asistență pentru clienți de la 10Bet

Jucătorii pot contacta reprezentanții suportului pentru clienți de la 10bet în orice moment convenabil. Acesta funcționează 24/7 și este disponibil prin toate canalele populare. Puteți alege să comunicați cu operatorii prin intermediul adresei de e-mail, numărului de telefon (pentru țări individuale și generale) sau prin chat online. Acesta din urmă va fi disponibil jucătorului după ce se conectează la cabinetul personal. Găsiți informații actualizate pentru contactarea reprezentanților de asistență la rubrica „Contactați-ne”. Timpul de așteptare pentru un răspuns la o solicitare depinde de canalul selectat și poate varia de la 5 minute la o zi.

Concluzii despre casa de pariuri 10Bet

Pentru mulți pariori din țările vorbitoare de limbă rusă, casa de pariuri 10bet va fi puțin cunoscută. Acest lucru se datorează unei campanii publicitare slabe, priorității acordate pieței vest-europene și asiatice, precum și concurenței mari de pe piața națională de pariuri și jocuri de noroc. Cu toate acestea, biroul are mai mult de 10 ani de experiență pe internet, ceea ce se reflectă în fiabilitatea biroului. Compania este licențiată de țările europene locale și de Curacao, este membră a unei asociații de pariuri și nu a fost implicată în niciun scandal. Prin urmare, poate fi de încredere atât pentru jucătorii experimentați, cât și pentru noii veniți. Un site web ușor de utilizat, o aplicație, promoții interesante și pariuri sportive sunt punctele forte ale biroului. Cu toate acestea, există câteva dezavantaje: selecția de pariuri sportive este limitată, nu există evenimente de eSports, nu există multe jocuri de cazino și există un număr limitat de metode de plată. În ciuda acestora, 10Bet este un site de pariuri și jocuri destul de interesant.

Întrebări și răspunsuri populare despre 10Bet:

✅ Sub ce licență funcționează 10Bet?

10Bet este o casă de pariuri cu mai multe licențe. Aceasta a primit permisiunea de a opera în Regatul Unit, Irlanda, Suedia și alte țări europene. În plus, a fost lansat site-ul oficial 10bet.com, care este operat sub numărul de licență 8048/JAZ. Aceasta este emisă de către registratorul din Curacao și îi permite să accepte jucători din întreaga lume.

💵 Ce bonus de înscriere oferă 10Bet?

Jucătorii pot primi un singur bonus de înscriere la 10Bet pentru jocurile de pariuri sportive și de cazino la alegere. Acesta este egal cu 50% din suma depusă, dar nu mai mult de 50 € sau suma echivalentă. Fanii cazinourilor

📱 De unde pot descărca aplicația mobilă 10Bet?

Utilizatorii 10Bet pot găsi aplicația mobilă pe Google Play și AppStore oficiale. În acest fel, posesorii de smartphone-uri Android și iOS au posibilitatea de a instala programul automat, fără instalare manuală. Link-urile către aplicații sunt disponibile pe site-ul casei de pariuri.

💳 Câte metode de plată acceptă 10Bet?

Poți face depuneri și retrageri de la 10Bet prin intermediul a 10 servicii de plată. Acestea includ carduri (Visa și MasterCard) și transferuri bancare, portofele electronice (PayPal și Skrill) și sisteme de plată (Neteller și serviciul de plăți mobile Apple Pay. Puteți afla regulile de transfer de fonduri în contul personal al utilizatorului.10bet_logo

Bonus de bun venit 50€