Librabet

Librabet_logo
Bonus

100 € bonus de înscriere

Prezentare generală
Înregistrare Înregistrare

Descrierea companiei de pariuri

Casa de pariuri Librabet oferă clienților pariuri sportive, cazinou, cazinou live și turnee la diverse jocuri. Componenta sportivă este bine dezvoltată: aproximativ 30 de sporturi, pariuri live. Demn de remarcat este site-ul original și confortabil. Există aproximativ 10 opțiuni de plată pentru efectuarea tranzacțiilor de depunere și retragere în contul de joc. Pentru apeluri în jurul valorii de ceas, serviciul de asistență (există în limba rusă), care este reprezentat de e-mail, chat live și telefon. Sunt oferite promoții și bonusuri. Site-ul funcționează în limba rusă. În revizuire să studiem această casă de pariuri mai detaliat. Site web Trecerea la site este însoțită de ornamentul albastru original în mijlocul ecranului negru – aceasta este încărcarea site-ului. După un moment, vizitatorul este dus pe site. Imediat jucătorului i se prezintă funcționalitatea site-ului cu bonusuri în fiecare dintre secțiuni. Culorile site-ului sunt: fundal negru și cote negre pe fond alb.

Site-ul Librabet

Aspectul site-ului este foarte simplu: în partea de sus se află secțiunile principale ale site-ului, formularul de înregistrare și logare, ora curentă, bara de căutare a site-ului, selecția limbii. Pe verticală, în partea dreaptă, sunt 27 de sporturi pe care poți paria, nu este un record, dar nici cel mai rău. Sub lista de sporturi există un buton pentru schimbarea afișării cotelor (din anumite motive a fost împins foarte departe). În centrul ecranului sunt afișate evenimentele populare din secțiunile selectate (sport sau live). În dreapta se deschide talonul de pariuri, iar în partea de jos se află un bloc de informații tehnice despre site și casa de pariuri. Statisticile echipelor din linia de joc sunt frumoase. Atunci când faceți clic pe butonul corespunzător se deschide o filă separată, unde istoricul relațiilor dintre echipe este detaliat sub formă de comparație cu diagrame circulare, indicând numărul de întâlniri personale, cele mai mari victorii și înfrângeri. Statisticile sunt aprofundate, așa că nu trebuie să căutați nimic pentru a compara echipele. Îi dăm un mare plus casei de pariuri pentru asta. Versiunea mobilă

Bonus de înregistrare de până la 100 EUR

Înregistrare la LibraBetÎnregistrare la LibraBet

Înregistrare Librabet

Procedura este standard, ușoară și clară. Aceasta constă în doi pași. În prima, introduceți adresa de e-mail de la locul de muncă, faceți datele de conectare, alegeți moneda contului de joc, confirmați vârsta, acceptați regulile. Apoi, urmați instrucțiunile simple de la al doilea pas pentru a finaliza procedura de înregistrare. Librabet vă va cere să introduceți detalii personale și de pașaport, numărul de telefon și așa mai departe. Înregistrarea este finalizată prin apăsarea butonului corespunzător. Apoi, casa de pariuri vă poate cere să vă verificați identitatea – să treceți verificarea. După aceea facem primul depozit și începem să jucăm.

Alinierea și cotele

Line-up-ul este prezentat de trei duzini de sporturi. Cele mai multe dintre ele sunt sporturi populare, dar există și o serie de altele. Trecând la coloana verticală cu sporturi, este clar ce sporturi sunt în joc – semnul roșu „live” este afișat lângă ele. Acoperirea evenimentelor este la un nivel acceptabil. Cu toate acestea, dezavantajul este că numărul de markete nu este afișat lângă meci. Pentru a afla despre piețele suplimentare pe care puteți paria la meci, deschideți-l și vedeți ce oferă casa de pariuri pentru pariuri. Live la Librabet este slab, numărul de evenimente de pe site în această secțiune este la un nivel scăzut, uneori nu există deloc meciuri pe site (de exemplu, dimineața), în timp ce concurenții pot găsi aproximativ două duzini de evenimente în timpul întâlnirii. Cotele pentru parlays la acest broker de pariuri sunt de 1,85 la 1,85, ceea ce reprezintă o medie pentru această piață. Marja pe evenimentele de top este de 3-4%, în medie în jur de 6-8%.

Serviciul Clienți

Puteți contacta suportul prin e-mail, dacă solicitarea nu este prea urgentă, precum și prin chat live și telefon. După cum a asigurat chiar biroul, comentariile și sugestiile clienților sunt procesate 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Recenzii Nu am găsit recenzii în runet, deoarece este vorba de un birou de pariuri tânăr, care încă încearcă să pătrundă pe piața jucătorilor din Europa de Est.

Rezumat

Librabet este o casă de pariuri tânără, care funcționează de mai puțin de un an. Cotele sunt medii pentru piață. Numărul de sporturi și acoperirea evenimentelor este la un nivel mediu solid. Live-ul este slab. Asistența pentru clienți va răspunde la întrebări în jurul valorii de ceas. Există un bonus de bun venit la înregistrare. Am dezvoltat o versiune mobilă a site-ului și există aproximativ 10 moduri de a depune și retrage fonduri. Casa de pariuri oferă versiunea rusă și încă o duzină de versiuni lingvistice ale site-ului, moneda contului de joc rusesc. Pe scurt, o casă de pariuri solidă de nivel mediu, fără deficiențe evidente (cu excepția pariurilor live).Librabet_logo

100 € bonus de înscriere