Intro

Ce este cota dublă la 1xBet?

Ставка двойной шанс 1хБет
Pariorii experimentați preferă 1xBet altor companii, de asemenea, printr-un număr mare de selecții. Dacă treceți de la pagina „Linie” sau „Live”, unde sunt afișate evenimentele și principalele opțiuni de pariere, la un meci specific, puteți găsi o mulțime de pariuri suplimentare. Printre altele, jucătorii vor vedea cote duble la 1xbet. Ce este un astfel de pariu pe rezultatul meciului? Care sunt caracteristicile sale și când merită să folosiți astfel de pariuri – vom descrie într-un nou articol.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă în cazul în care 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

1xBet Double Chance: Ce este acest pariu?

În articolul „Tipuri de pariuri pe 1xBet„, am analizat principalele opțiuni de pariere pe care jucătorii le pot folosi pe site. Cu toate acestea, nu am luat în considerare opțiunile de pariere bazate pe rezultatul meciului. De exemplu, pariorii care aleg pariurile simple pot plasa pariuri pe un rezultat simplu și dublu (cote duble), handicapuri, totaluri și ambele opțiuni de scor. Acest lucru extinde foarte mult opțiunile jucătorului de a selecta un astfel de pronostic pentru meci pentru a se aștepta la câștiguri maxime sau pentru a minimiza pierderile potențiale.

Noii pariori întreabă adesea desprecoteledublela1xBet. Acesta este un pariu, în care pariorul pariază pe 2 rezultate din 3 rezultate posibile. Dacă într-un singur rezultat utilizatorul selectează echipa 1 (P1), echipa 2 (P2) sau o remiză. În cazul unui rezultat dublu la 1xBet (1X), opțiunea de pariere poate fi o victorie pentru prima echipă și o remiză (1X), o victorie pentru a doua echipă (2X) sau o remiză sau o victorie pentru oricare dintre echipe, cu excepția unei remize (12). Aceste pariuri sunt afișate în paranteze pe site-ul casei de pariuri.

Выбор ставки двойной шанс 1хБет

Cum pot paria pe rezultatul dublu la 1xBet?

Pariurile pe rezultatul dublu la 1xBet sunt foarte populare. Acesta este motivul pentru care casa de pariuri le pune pe ecranul principal cu o listă de evenimente sportive. Puteți găsi, de asemenea, pariuri cu rezultate duble mergând la pagina meciului. Toate selecțiile posibile pentru un pariu, inclusiv rezultatul dublu, vor fi afișate aici.

Astfel, pentru a plasa un pariu cu cote duble la 1xBet, jucătorul trebuie să:

  1. Mergeți la pagina „Linie” sau „Live”. Aici ar trebui să citiți sporturile în care sunt posibile dublele, cum ar fi fotbalul.
  2. Adăugați un pariu cu rezultat dublu prin intermediul paginii de prezentare a meciului sau mergeți „în interiorul” evenimentului în cauză.
  3. Specificați suma pe care doriți să pariați.
  4. Finalizați plasarea unui pariu făcând clic pe butonul „Place Bet” (Plasați pariul).

Este demn de remarcat faptul că pariurile de tip double odds pot fi folosite pentru a asambla expresii la 1xbet și alte pariuri combinate. Acestea pot fi găsite în articole separate pe site-ul nostru.

Ставка двойной итог 1хБет

Care sunt caracteristicile pariurilor cu cote duble la 1xBet?

Nou-veniții se pierd adesea într-o mulțime de informații odată ce se familiarizează cu varietatea de pariuri și rezultate pentru meciuri. Acest lucru este valabil și pentru cotele duble de la 1xBet. De fapt, această opțiune de pariere are o schemă de calcul destul de simplă. În plus, este recomandat pariorilor începători printr-o șansă mai mare ca pariul să joace. Cu toate acestea, utilizatorii ar trebui să acorde atenție la o serie de caracteristici ale cotelor duble de la 1xbet, pe care le-am compilat mai jos:

  1. Cotele mai mici pentru pariuri. Cotele pentru fiecare dintre selecțiile din pariul cu „dublă șansă” sunt cu un ordin de mărime mai mici (adesea de 2 ori mai mici) decât cele pentru o singură șansă. Acest lucru se datorează probabilității mari de câștig.
  2. O șansă mai mare de a câștiga un pariu. Jucătorul plasează un pariu pe 2 rezultate din 3 deodată.
  3. Șansa dublă la 1xbet este disponibilă numai pentru acele sporturi, unde este posibilă o remiză. De exemplu, acest pariu este potrivit pentru fotbal și nu este posibil pentru volei.
  4. Un pariu cu rezultat dublu are următoarele abrevieri: 1X (prima echipă câștigă sau remizează), 2X (a doua echipă câștigă sau remizează) și 12 (prima sau a doua echipă câștigă).
  5. În 1xBet puteți amesteca și combina selecțiile care conțin rezultatul dublu.

Se ridică o întrebare logică: „Merită să plasați un pariu de tip cotă dublă la 1xBet?” Depinde de abilitățile utilizatorului și de capacitatea acestuia de a prezice corect rezultatul meciului. Cu toate acestea, formatul de pariuri în sine este destul de interesant și se va potrivi atât începătorilor, cât și profesioniștilor.

Știri relevante