Intro

Pariuri sportive de la 20Bet

Ставки на спорт 20Бет
Afacerea principală a 20Bet este pariurile pe sporturi și sporturi cibernetice. Peste 1.500 de rezultate sunt disponibile pentru ca utilizatorii să poată paria pe mai mult de 150 de piețe. O astfel de ofertă nu putea trece neobservată de către pariorii experimentați. Prin urmare, pariurile sportive de la 20bet primesc recenzii bune din partea celor care frecventează regulat biroul. Care sunt caracteristicile lor și cum să plasezi pariuri sportive pe site – descrise mai jos.

Pariurile sportive de la 20bet: pre-meci și in-play

După cum s-a menționat deja în introducere, 20Bet are peste 30 de discipline sportive în line-up-ul său, cu un total de 150 de piețe. Casa de pariuri oferă atât meciuri tradiționale, cât și de sporturi electronice pentru pariuri. În primul caz, jucătorul poate paria pe discipline populare (fotbal, hochei, tenis, baschet, box etc.), precum și pe sporturi mai puțin obișnuite (polo pe apă, cricket, darts și badminton). Cu toate acestea, cel mai popular joc de pe site, cu șanse mari de câștig, este fotbalul. Jocurile și campionatele pentru acest sport sunt cele mai populare. În cel de-al doilea caz, 20Bet oferă jucătorilor pariuri pe toate jocurile populare pe calculator. Vom vorbi despre ele mai detaliat în ultima secțiune a articolului.

Pe site-ul 20Bet puteți plasa toate pariurile sportive populare:

  • Single – pariuri pe un singur sport și pe rezultatul unui eveniment.
  • Pariurile Express sunt pariuri pe mai multe rezultate independente.
  • Pariurile de sistem sunt pariuri pe combinația completă de meciuri.
  • Lanțuri – pariuri care includ mai multe pariuri simple pe evenimente cu un rezultat independent, etc.

Pariurile sportive de la 20bet sunt disponibile și pentru evenimentele dinaintea meciurilor și pentru meciurile live. Puteți vizualiza ofertele de evenimente în secțiunile „Pariuri sportive” și „Pariuri live” ale portalului de jocuri de noroc.

Ставки в лайве 20Бет

Avantajul de a paria pe sport la 20Bet, în afară de bonusul de bun venit frumos pe care 20Bet îl are, sunt cotele bune. Acestea sunt medii pentru casele de pariuri, atât pentru pariurile înainte de meci, cât și pentru pariurile live. Acesta va fi un plus clar pentru cititorii care nu sunt familiarizați cu oferta casei.

Plasarea pariurilor sportive la 20Bet

Conform regulilor casei de pariuri, doar jucătorii înregistrați la 20Bet, care au împlinit vârsta majoratului, pot plasa pariuri sportive. Am scris deja despre cum să vă creați un cont și să vă verificați datele într-un articol separat.

Așadar, primul pas pentru a-ți plasa pariurile la 20Bet este să te înregistrezi și/sau să te conectezi la cabinetul nostru. Apoi trebuie să decidem dacă vrei să pariezi în modul pre-meci sau live. Al doilea pas depinde de aceasta – accesarea paginii „Pariuri sportive” și „Pariuri live” cu oferta de evenimente sportive și cibernetice.

Următorul pas este ca jucătorul să selecteze sportul, campionatul și meciul specific. Utilizatorul trebuie să citească lista de evenimente și să aleagă rezultatul evenimentului. În continuare, trebuie să facă clic pe cote și să adauge selecția la biletul de pariuri. Ultimul pas este să selecteze pariurile sportive 20Bet așa cum a fost descris mai sus, să selecteze suma pariului și să plaseze pariul.

Pentru a paria corect pe sport, trebuie să știți foarte multe despre tipul de competiție, punctele slabe și punctele forte ale echipei sau jucătorilor dumneavoastră. Trebuie să petreci mult timp analizând meciul pentru pariurile de dinaintea meciului și cu atât mai mult pentru pariurile in-play. Pentru începători, vă recomandăm Școala noastră de pariuri, al cărei link îl găsiți în meniu. Aceasta conține sfaturi pentru pariuri corecte și de succes.

De asemenea, vă rugăm să rețineți că pariul minim pe 20Bet este de 10 cenți americani sau echivalentul său în altă monedă. Cu un prag de intrare atât de mic, fiecare jucător poate plasa pariuri simple și combinate.

Спортивная ставка 20Бет

Pariuri pe eSports de la 20Bet

În zilele noastre, jocurile pe calculator au devenit un sport oficial, iar meciurile și turneele care au loc atrag spectacol și efecte speciale. Așadar, nu este de mirare că casa de pariuri 20Bet acordă o mare atenție acestei direcții. Pe site-ul casei de pariuri, în secțiunea „Cybersport”, puteți paria pe astfel de jocuri 24 de ore din 24:

  • Dota 2.
  • StarCraft.
  • Counter Strike GO.
  • League of Legends.
  • King of Glory.
  • FIFA și multe altele.

Dota 2, CS:GO și League of Legends sunt cele mai populare turnee de cybersport, adunând audiențe de milioane de oameni. Prin urmare, aceste evenimente sunt cele mai multe pe site-ul 20Bet. Numărul total al tuturor jocurilor pentru pariuri este de peste o sută.

Pariurile pe cybersporturi în 20Bet se formează în mod similar cu pariurile sportive. Poți paria pe runde individuale și pe întregul turneu, poți face pariuri simple sau expres, poți paria pe pre-meci sau în timp real. Casa de pariuri oferă cote bune și își extinde constant oferta. Prin urmare, jucătorii experimentați vor putea găsi toate turneele populare din jocurile pe calculator.

Pentru pariurile pe eSports – la fel ca în cazul sporturilor obișnuite – trebuie să analizați cu atenție jocurile, să folosiți tactici inteligente și să folosiți o strategie eficientă. Puteți obține aceste cunoștințe pe site-ul nostru, în secțiunea Școala de pariuri.

Știri relevante