Rabona

Rabona_logo
Bonus

Bonus 100% până la 100€

Prezentare generală
Înregistrare Înregistrare

Rabona: Prezentare generală a casei de pariuri

Informații generale despre Rabona

În 2016, Rabona a început să ofere servicii de pariuri sportive și jocuri de noroc pentru români. Inițial, casa de pariuri s-a concentrat doar pe piața locală, România. Cu toate acestea, creșterea cu succes și atragerea unui număr mare de pariori au ajutat casa de pariuri să obțină investiții din partea unei companii germane și să înceapă promovarea în Occident. În prezent, Rabona deservește jucători din Germania, Austria, Portugalia și Brazilia. Cu toate acestea, piața din America Latină a devenit o prioritate pentru casa de pariuri. În ciuda faptului că biroul casei de pariuri Rabona nu se concentrează pe utilizatorii din țările CSI, aceasta are o ofertă destul de interesantă de pariuri și jocuri, precum și un bonus de bun venit atractiv. Prin urmare, am decis să descriem principalele caracteristici ale casei de pariuri pentru a atrage atenția utilizatorilor asupra caracteristicilor portalului de jocuri de noroc.

Licența Rabona

Casa de pariuri Rabona are mai multe licențe. Pentru operațiunile din Uniunea Europeană, se folosește o licență emisă de Autoritatea de Jocuri de Noroc din Malta. Această licență este cotată în UE și vorbește în favoarea fiabilității și integrității companiei. Nu este surprinzător faptul că această casă de pariuri sponsorizează multe cluburi europene, cum ar fi Benfica, Porto, Atletico etc. Cu toate acestea, casa de pariuri deservește jucători din alte țări în afară de piața UE. Prin urmare, compania a obținut licențe locale, de exemplu în Brazilia. Astfel, aceasta acceptă pariuri de la brazilieni prin intermediul subdomeniului br.Rabona.com. Merită menționat faptul că casa de pariuri Rabona nu acceptă utilizatori din toate țările. Dacă accesați site-ul din Ucraina, veți vedea un mesaj despre accesul limitat. În acest caz, jucătorul ar trebui să își schimbe adresa IP pentru a se înregistra pe site. Nu există informații despre blocarea contului în feedback-ul despre oficiu, dacă datele din documente nu diferă de adresa IP a țării din care utilizatorul și-a creat profilul. Cu toate acestea, cel mai bine este să clarificați toate nuanțele cu serviciul de asistență al biroului. Pariurile și jocurile de noroc pot fi accesate prin intermediul site-ului și al aplicației mobile. Portalul casei de pariuri este disponibil la Rabona.com, unde jucătorul este direcționat către site-urile locale sau este redirecționat către site-ul relevant (în funcție de adresa IP a vizitatorului). Spre deosebire de concurenți, fiecare site individual acceptă doar pariori de la adrese IP locale. În afară de aceasta, versiunile locale ale portalului nu diferă în niciun fel, în afară de limbă. Principala particularitate a designului site-ului Rabona este plasarea de informații despre jocurile importante. Evenimentele sportive sau jocurile cheie sunt afișate sub formă de widget-uri în partea de sus a ecranului. Partea stângă a ecranului este destinată navigației, iar partea dreaptă este destinată intrării pe site, pariurilor și bannerelor publicitare. Informațiile despre pariuri și jocuri sunt afișate în zona centrală a ecranului. Portalul este optimizat pentru utilizarea pe dispozitive mobile și funcționează rapid. Cu toate acestea, este mai bine să folosiți aplicația de pariuri Rabona pe smartphone-uri. Puteți instala softul de pariuri Rabona din magazinele oficiale Google și Apple Play Market și, respectiv, AppStore. Link-urile directe către aplicație se află în subsol. Aplicația mobilă în sine vă permite să vă creați un cont, să faceți depuneri și retrageri, să analizați și să plasați pariuri. Există, de asemenea, câteva sloturi pentru jocuri. Totuși, funcționalitatea site-ului este superioară aplicației casei de pariuri.

Bonus de înregistrare de până la 100 EUR

Înregistrare RabonaÎnregistrare Rabona

Crearea unui cont Rabona

Există 2 modalități cheie de a vă înregistra contul la Rabona: prin e-mail și prin intermediul contului dvs. de social media. În primul caz, un jucător trebuie să precizeze mailul și să treacă la formularul cu datele personale: un nume, un prenume, un etaj, data nașterii, adresa de reședință, numărul de telefon. De asemenea, să vină cu un nume de utilizator și o parolă. Confirmarea înregistrării se face prin e-mail. În al doilea caz, un utilizator se conectează cu un profil Facebook, Google, Yahoo sau Linkedin. De regulă, o parte din date vor fi preluate dintr-un cont extern, în timp ce restul va trebui să fie introduse într-un cabinet personal. Înainte de a face o depunere, trebuie să vă verificați profilul. Va trebui să furnizați o fotografie de pașaport și o dovadă de reședință la adresa furnizată (chitanță de factură de utilități sau extras de cont bancar). În ultimii ani, numărul de oferte promoționale de pe site-ul Rabona a crescut semnificativ. În secțiunea „Oferte”, utilizatorii pot selecta bonusuri interesante la pariuri sportive și sloturi. Acestea sunt ușor de sortat datorită filtrului de pe pagină. De asemenea, am dori să menționăm prezența promoțiilor permanente și periodice, ceea ce face ca planificarea unui joc pe site să fie mai interesantă. Printre ofertele promoționale disponibile la Rabona am dori să evidențiem:

  • Bonus de bun venit de până la €100* și €20* pariuri gratuite. Bonusul trebuie pariat în termen de 30 de zile prin plasarea de pariuri simple sau combinate la cote de 1.4 sau mai mari.
  • bonus de 20 de puncte promoționale pentru câștigarea ligilor de baschet. Fiecare victorie îi aduce jucătorului puncte care pot fi răscumpărate pentru freespins și freebies.
  • Rambursări pentru pariurile cu remize. Dacă o jumătate sau un meci complet se termină la egalitate, jucătorul va primi o rambursare a pariului care a fost făcut pe victoria echipei.

Termenii și condițiile complete ale acestor promoții și ale altor promoții pot fi găsite pe site-ul casei de pariuri (pagina „Oferte”). *Sau echivalentul sumei în altă monedă

Pariuri sportive și jocuri de noroc la Rabona

Casa de pariuri Rabona pune la dispoziția utilizatorilor domeniile cheie pentru pariuri: sporturi înainte de meci și în timpul jocului, precum și sloturi. Din păcate, pariorii nu au acces la pariuri pe sporturi cibernetice și la jocurile populare de cazinou: cărți, ruletă și loterii. Acest lucru merită menționat înainte de a se înregistra pe site-ul Rabona Linia de pariuri de la birou include 34 de discipline sportive. În plus față de temele populare, cum ar fi fotbalul, baschetul și tenisul, există, de asemenea, pariuri pe șah, badminton, înot, etc. Lista de jocuri poate fi găsită pe paginile „Sporturi” și „Pariuri live”. În prima secțiune, jucătorii pot plasa pariuri înainte de meci, iar în cea de-a doua – pariuri live. În consecință, funcționalitatea secțiunilor diferă în ceea ce privește disponibilitatea instrumentelor de gestionare a meciurilor online. Numărul total al tuturor jocurilor sportive pentru pariuri este de peste 500. Divertismentul jocurilor de noroc pe site-ul Rabona este reprezentat de sloturi și este disponibil în secțiunea Slots cu același nume. Toate jocurile sunt împărțite pe direcții, iar numărul total al acestora ajunge la o mie. Sloturile prezentate sunt dezvoltate de studiouri cunoscute și noi, oferind o poveste clasică și inovatoare. Prin urmare, fiecare jucător va găsi ceva interesant pentru el însuși.

Depunerea și retragerea de bani de la Rabona

Casa de pariuri suportă metode cheie pentru depunerea și retragerea câștigurilor. Jucătorii pot folosi transferul bancar, cardurile de plată (Visa și Mastercard), portofelul electronic Skrill și sistemele de plată (Klarna, GiroPay, Trustly și PayPal). Din păcate, Rabona nu gestionează criptomonede. Suma minimă și maximă de transfer, precum și timpul de procesare depind de metoda de plată pe care o selectați. Puteți găsi aceste informații în cabinetul dvs. personal. În ceea ce privește comisionul, acesta este egal cu zero.

Serviciul clienți Rabona

Site-ul biroului are o secțiune „FAQ”, unde sunt colectate toate întrebările și răspunsurile populare despre activitatea unui portal. În cazul în care jucătorul nu a putut găsi informațiile necesare în această secțiune sau în regulile de lucru ale casei de pariuri, este posibil să se adreseze în serviciul de asistență al Rabona. Este posibilă contactarea reprezentanților prin intermediul chat-ului online, e-mail-ului, numărului de telefon direct și Facebook Messenger. Echipa de asistență va fi disponibilă la anumite ore și va răspunde la întrebări timp de până la 24 de ore. Puteți găsi informații despre fiecare metodă de contact cu Rabona pe pagina de contact.

Pentru a încheia pe Rabona

Rabona este o casă de pariuri destul de interesantă care s-a concentrat pe operarea în unele țări europene și latino-americane. Cu toate acestea, serviciile sale pot fi folosite și de persoane din alte țări. Venind din țările CSI, biroul va fi interesat de un bonus mare de bun venit, de alte promoții la pariuri sportive și cazinou. Alte puncte forte ale Rabona sunt evenimentele sportive interesante și ofertele de sloturi. Cu toate acestea, casa de pariuri nu acceptă pariuri sportive cibernetice. De asemenea, în cazinou nu există jocuri de cărți sau ruletă. În plus, jucătorii nu vor găsi criptomonede printre metodele de plată. În ciuda acestui fapt, agenția primește un feedback destul de bun din partea utilizatorilor. Prin urmare, putem recomanda să-i acorde atenție atât începătorilor, cât și pariorilor experimentați.

Întrebări și răspunsuri populare despre Rabona:

✅ Ce licență a obținut casa de pariuri Rabona?

Casa de pariuri folosește licența MGA/CRP/152/2007, care a fost emisă în 2019 de către registratorul din Malta, pentru a opera pe piața UE. În Chile și Brazilia, Rabona a fost certificată și a primit autorizații locale de funcționare. În toate cazurile, pariurile sunt acceptate prin intermediul site-ului web. Cu toate acestea, absența unei licențe offshore indică faptul că casa de pariuri nu acceptă utilizatori din multe țări din întreaga lume.

💵 Ce bonus de înscriere oferă Rabona?

După crearea unui cont și depunerea de bani într-un cont Rabona, jucătorul va primi un bonus de până la 100 € și 20 € (sau echivalentul în altă monedă) sub forma unui freebet. Valoarea bonusului este egală cu suma depusă, dar nu poate depăși suma specificată mai sus. Bonusul și freebet-ul trebuie să fie pariate în termen de 30 de zile de la creditarea în contul de pariuri.

📱 Există o aplicație mobilă Rabona?

Rabona pune la dispoziția jucătorilor o aplicație mobilă pentru Android și iOS. Aceasta poate fi descărcată și instalată pe piețele oficiale Google și Apple. În acest fel, utilizatorii nu trebuie să scormonească în setările de securitate ale smartphone-ului lor pentru a efectua instalarea manual. Instalarea va fi rapidă și standard.

💳 Câte metode de plată acceptă Rabona?

O duzină de servicii de depunere și retragere sunt disponibile pentru utilizatori. Jucătorii pot folosi transferuri bancare, plăți cu cardul, portofele electronice și sisteme de plată. Nu există criptomonede în oferta Rabona, iar plățile nu sunt acceptate prin terminale. O listă de servicii poate fi găsită în biroul privat.Rabona_logo

Bonus 100% până la 100€