Melbet

Melbet_logo
Bonus

Bonus de depunere +100 EUR

Prezentare generală
Înregistrare Înregistrare

Melbet: recenzie la casa de pariuri

Istoricul intrării pe piață a casei de pariuri Melbet

Casa de pariuri Melbet este o companie binecunoscută în rândul pariorilor. Cel mai mare număr de utilizatori ai biroului se află în țările CSI, în unele țări europene, precum și în India, Malaezia, SUA, Argentina și Coasta de Fildeș. Deși serviciile casei de pariuri sunt utilizate în mod activ și de către pariorii din alte țări ale lumii. Melbet activează pe piața pariurilor online din 2018. Deși istoria sa se întinde până în 2016, când a fost creată FirstBet, redenumită ulterior Melbet. Proprietarii au decis să reorganizeze și să schimbe marca companiei în același timp. Prin urmare, compania și-a actualizat site-ul, și-a extins funcționalitatea și s-a prezentat jucătorilor într-o nouă lumină. Datorită portalului la îndemână, tradus într-o duzină de limbi, o mulțime de evenimente în linie și în joc, jocuri interesante și alte atracții, tot mai mulți pariori se înregistrează la Melbet. Frecvența cuvântului cheie „Melbet” este în continuă creștere și, conform serviciului Ahrefs, este de peste 90 de mii de vizualizări lunar. Acest lucru arată un mare interes pentru casa de pariuri în rândul utilizatorilor noi și obișnuiți. Prin urmare, în revizuire, să analizăm avantajele și dezavantajele companiei pentru a ajuta noii veniți să facă alegerea corectă.

Licența site-ului web Melbet

Casa de pariuri Melbet, după rebranding, acceptă utilizatorii exclusiv online. A fost obținută o licență 8048/JAZ2018-040 pentru a servi jucătorii pe site. Aceasta este emisă de către registratorul Antillephone N.V . din Curacao, după cum reiese din informațiile din codul de autorizare. În cadrul documentului primit, casa de pariuri Melbet poate deservi jucători din toate țările lumii, oferind divertisment în domeniul jocurilor de noroc prin intermediul serviciilor web. Cu toate acestea, nu toate națiunile permit pariorilor să viziteze site-uri web care operează sub licențe offshore. Prin urmare, în Rusia, SUA, Marea Britanie, Franța și în alte câteva țări este posibilă accesarea portalului doar prin intermediul VPN sau al unei oglinzi actuale. Deoarece alegerea software-ului și a site-urilor oglindă disponibile este mare, ocolirea tuturor blocajelor nu este dificilă.

Site-ul și aplicațiile de pariuri Melbet

Melbet permite jucătorilor să plaseze pariuri prin intermediul site-ului său, al aplicației Windows sau al aplicațiilor mobile pentru Android și iOS. Astfel, pariorii au posibilitatea de a plasa pariuri de pe orice dispozitiv, 24 de ore din 24. În plus, casa de pariuri este înaintea multor concurenți în ceea ce privește numărul de modalități posibile de accesare a pariurilor și jocurilor. Site-ul web al Melbet este conceput într-o schemă de culori închise, folosind culorile corporative alb și albastru. Datorită acestei combinații, portalul are un aspect elegant și corespunde tendinței populare de utilizare a temelor întunecate. Pagina principală conține informații despre promoții, știri, jocuri de top și evenimente sportive. Există, de asemenea, mai multe meniuri care vă permit să navigați rapid către secțiunea care vă interesează. Portalul în sine este destul de rapid și este ușor să găsești informațiile pe care le dorești. De asemenea, este optimizat pentru dispozitivele mobile, ceea ce este convenabil pentru a plasa pariuri de pe telefoane. În afară de site-ul web, jucătorii casei de pariuri Melbet pot descărca și aplicația pentru Windows. Aceasta poate fi folosită pentru a plasa pariuri înainte de meci și în direct, precum și pentru a paria. Cu toate acestea, pariorul nu are posibilitatea de a crea un cont și de a efectua tranzacții de plată. Deși echipa de dezvoltare actualizează în mod constant produsul și poate că funcționalitatea acestuia va fi extinsă în viitor. Utilizatorii care obișnuiesc să parieze de pe telefoane mobile sau tablete pot descărca aplicația pentru Android și iOS. Pentru aceasta, casa de pariuri va oferi un bonus de până la 100 de dolari în contul de bonus. Puteți afla mai multe despre termenii promoției pe site-ul casei de pariuri. În ceea ce privește funcționalitatea aplicației Melbet, jucătorii pot vizualiza analizele, pot plasa toate tipurile de pariuri, pot juca toate jocurile și își pot gestiona profilul făcând transferuri de bani. În ceea ce privește caracteristicile, aplicația mobilă este cu mult peste programele multor concurenți bine-cunoscuți.

Pro / Contra

   Crearea unui cont la Melbet

   Pentru a utiliza serviciile casei de pariuri Melbet, un jucător trebuie să treacă prin procedura de înregistrare și verificare a identității. Acesta este un pas standard pentru casele de pariuri online care vor să se asigure că jucătorul are vârsta legală. Pentru a crea un cont, trebuie să alegeți una dintre modalități:

   • O înregistrare rapidă. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți moneda contului, numărul de telefon, e-mailul și parola.
   • Înregistrare prin intermediul rețelelor sociale. Trebuie să selectați moneda și să confirmați crearea contului prin VK, Odnoklassniki, Google Pay, Yandex etc.

   În contul personal trebuie specificate informațiile lipsă despre dvs. Pentru validarea profilului, casa de pariuri Melbet va solicita și pașaportul sau alt document oficial. Numai după aceea jucătorul va putea face pariuri și retrage bani.

   Bonus de înregistrare de până la 100 EUR

   Înregistrare la MelBetÎnregistrare la MelBet

   Oferte promoționale de la Melbet

   Casa de pariuri Melbet pune la dispoziția utilizatorilor doar 4 oferte promoționale. După acest criteriu, biroul este inferior marilor companii care oferă zeci de bonusuri noilor veniți și utilizatorilor obișnuiți. Cu toate acestea, ofertele disponibile sunt destul de interesante și demne de atenția jucătorilor. Utilizatorii înregistrați la Melbet pot profita de:

   • Bonus de bun venit. Pentru primul depozit, casa de pariuri poate oferi jucătorilor până la 500% sub formă de bonusuri. În același timp, suma maximă a bonusului nu poate depăși 1.000 de dolari. Apoi, jucătorului i se oferă posibilitatea de a-l câștiga înapoi în decurs de o lună, în conformitate cu schema descrisă în termenii și condițiile promoției.
   • Bonus pentru cei mai buni jucători. Casa de pariuri îi răsplătește pe pariorii care au adunat cel mai mare număr de puncte pentru pariurile lor. Cei mai buni utilizatori ai zilei și ai săptămânii vor primi bani în contul de bonus (pentru locurile 1, 2 și 3, până la 150 de dolari).
   • Cashback la cazinou. Pariind în jocurile de noroc, utilizatorul poate profita de cashback, returnând o parte din banii pierduți sub formă de bonus. Valoarea cashback-ului depinde de suma de bani cheltuită în timpul săptămânii și este calculată conform tabelului disponibil pe pagina promoției.
   • Bonusul Parlay. Cu cât sunt mai multe evenimente într-un parlay (de la 5), cu atât mai multe câștiguri va primi jucătorul. Casa de pariuri Melbet este gata să adauge până la 15% pentru 11 sau mai multe evenimente.

   Puteți afla mai multe despre termenii și condițiile promoției pe site-ul casei de pariuri.

   Oferta de pariuri și jocuri de noroc Melbet

   Fanii sportului și jucătorii vor găsi pe site tot ce au nevoie pentru a paria. Melbet a pregătit mai mult de mii de evenimente sportive înainte de meci și sute de pariuri live, inclusiv sporturi cibernetice, ruletă, poker, sloturi și alte activități. În plus, oferta se extinde în mod constant, permițând jucătorilor să găsească ceva de interes pe site. Pariurile sportive sunt disponibile atât în secțiunea Line, cât și în secțiunea Live. În prima, pariorii vor găsi evenimente premergătoare meciurilor, iar în cea de-a doua, pariuri în timp real. Spread-ul de la birou este de peste 15 sporturi, ceea ce reprezintă un ordin de mărime mai mic decât la concurență. Cu toate acestea, există o mulțime de ligi locale pe site. Prin urmare, destul de multe evenimente îi așteaptă pe jucători. O mențiune specială trebuie făcută pentru competițiile sportive cibernetice. Casa de pariuri Melbet le oferă jucătorilor competiții cu Counter-Strike, League of Legends, Dota 2 etc. Numărul de evenimente disponibile pentru pariuri depășește câteva sute. Puteți face pariuri în secțiunile Cybersport sau Line și Live. Jocurile de noroc sunt reprezentate de jocuri de masă (ruletă, poker, baccarat etc.), sloturi, loterii, cărți de răzuit, bingo și alte tipuri de divertisment. Le găsiți pe toate pe pagina Casino. În plus, unele jocuri populare sunt plasate în meniu, cum ar fi pokerul sau jocurile la mese cu crupieri reali. În ciuda numărului mare de activități de jocuri de noroc, casa de pariuri continuă să mărească oferta. Prin urmare, jucătorii nu se vor plictisi.

   Metode de plată la Melbet

   Utilizatorii Melbet pot folosi câteva zeci de metode pentru a depune și retrage bani din contul lor. Numărul de servicii depinde de țara de reședință a jucătorului. Cu toate acestea, principalele opțiuni sunt disponibile pentru toți:

   • Transferuri prin Visa, MasterCard.
   • Portofele electronice Skrill, Yandex, WebMoney și altele.
   • Sisteme de plată Neteller, ecoPayz etc.
   • Criptomonede Bitcoin, Litecoin și altele.

   Pentru a vedea toate metodele de plată curente, trebuie să vă conectați la profilul dvs. Din păcate, astfel de informații nu sunt disponibile pentru vizitatorii site-ului. De asemenea, este de remarcat faptul că transferurile minime și maxime depind de metoda de plată aleasă. Aceste informații sunt disponibile în profilul personal al pariorului.

   Serviciul de asistență pentru jucători Melbet

   Casa de pariuri Melbet pune la dispoziția jucătorilor un serviciu de asistență non-stop. Acesta este disponibil într-o duzină de limbi ale platformei, iar metodele de comunicare depind de țara de reședință. Astfel, pentru rezidenții din Rusia există suport pentru un număr de telefon gratuit, în timp ce utilizatorii din Kazahstan trebuie să apeleze un număr internațional plătit. În plus, există asistență prin chat online (situat în colțul din dreapta jos al paginii) și prin e-mail. Timpul de răspuns al operatorilor depinde de canalul pe care îl alegeți. Cea mai rapidă modalitate de contact este prin chat și linia de asistență telefonică. În acest caz, operatorii răspund în termen de 5 minute, iar la contactarea prin e-mail – până la o zi.

   Concluzii despre Melbet

   Casa de pariuri Melbet nu este un nou-venit pe piața jocurilor de noroc. Principala piață de activitate a companiei – țările CSI. Cu toate acestea, casa de pariuri câștigă popularitate în Europa și în unele țări din America, Asia și Africa. Acest lucru se datorează platformei convenabile și disponibilității diferitelor aplicații pentru pariuri și jocuri de noroc. În plus, biroul oferă un bonus de înscriere ridicat, o selecție mare de evenimente și divertisment de jocuri de noroc. Cotele sunt medii pe piață, la fel ca și marja casei de pariuri (8-9%). Disponibilitatea versiunilor lingvistice ale site-ului și suportul în limba maternă contribuie, de asemenea, la popularitatea platformei în rândul pariorilor. Vorbind de dezavantaje, casa de pariuri Melbet nu se poate lăuda cu o selecție mare de promoții, toate informațiile despre serviciile de plată sunt ascunse utilizatorilor neînregistrați, iar cotele pentru pariuri live nu sunt ridicate. Cu toate acestea, evaluările ridicate din partea utilizatorilor arată popularitatea biroului și interesul pentru acesta în rândul pariorilor.

   Întrebări frecvente despre Melbet:

   ✅ Ce licență a obținut casa de pariuri Melbet?

   Melbet își oferă serviciile exclusiv online. Sediul central al casei este înregistrat în Cipru, dar compania a fost licențiată de către registratorul din Curacao. Acesta este un paradis popular pentru acordarea de permise pentru portalurile de jocuri de noroc. Licența 8048/JAZ oferă casei de pariuri posibilitatea de a servi jucători din diverse țări din întreaga lume fără a fi nevoită să fie certificată cu registratorii locali.

   💵 Ce bonus de înscriere oferă Melbet?

   Nou-veniții, prin finalizarea procesului de înregistrare, pot primi un bonus de până la 500% la prima depunere. Casa de pariuri Melbet a limitat recompensa maximă la 1,00$. Cu toate acestea, aceasta este deja o sumă destul de mare. Acesta trebuie să fie pariat în termen de o lună. Schema detaliată de pariere este descrisă pe pagina ofertei.

   📱 Există o aplicație mobilă Melbet?

   Da, există. Casa de pariuri Melbet pune la dispoziția jucătorilor aplicația pentru Android și iOS. Pentru a descărca aplicația, utilizatorul trebuie să se logheze în cabinetul personal și apoi să acceseze secțiunea cu fișierele de instalare. Instalarea se face manual. Prin urmare, este necesar să se permită instalarea aplicațiilor din surse externe. Pentru a face acest lucru, vă recomandăm să citiți instrucțiunile de pe site-ul casei de pariuri.

   💳 Ce servicii de plată acceptă Melbet?

   Casa de pariuri Melbet oferă jucătorului zeci de modalități de a depune și retrage bani din contul său. Opțiunile de plată variază în funcție de țara de reședință a pariorului. În general, casa de pariuri lucrează cu carduri de plată, portofele electronice, sisteme de plată, criptomonede, plăți mobile, terminale, etc. Poți vedea toate sistemele de plată disponibile pe pagina principală, la rubrica „Depune la 1Click”, după ce te-ai logat.   Melbet_logo

   Bonus de depunere +100 EUR