Intro

1xbet Coreea de Nord

Spre deosebire de Coreea de Sud, unde pariurile sportive sunt permise în mod limitat, Coreea de Nord este una dintre țările în care acestea sunt ilegale. Deși localnicii iubesc sportul, nu veți găsi aici cazinouri sau case de pariuri reale. Deci, există o modalitate de a juca pentru cei care iubesc aceste pasiuni ? Da, și despre asta este vorba în articolul de astăzi.

Opțiuni de joc la 1xbet

După finalizarea cu succes a înregistrării, veți primi până la 100 EUR bonus la primul depozit. În plus, există, de asemenea, bonusuri de bun venit care vă vor surprinde plăcut de mai multe ori în timpul jocurilor și pariurilor Nu există doar jocuri clasice de cazinou pentru a alege, dar și pariuri sportive cu transmisiuni în direct și cele mai mari cote la casele de pariuri. O opțiune ideală este să folosești și aplicația mobilă, care face pariurile și mai accesibile și asigură, de asemenea, un control constant asupra câștigurilor tale. 1xbet Coreea de Nord este una dintre casele de pariuri profesionale și, prin urmare, operează în întreaga lume.

Cazinou online în Coreea de Nord

Legile nu le permit localnicilor să facă pariuri și să joace. Prot sunt o opțiune din ce în ce mai populară pentru casele de pariuri străine, care reprezintă singura altrnativă în cazul în care localnicii îndrăznesc să ocolească legea. Pentru a-și asigura un anonimat maxim, aceștia folosesc unul dintre programele care le permit să își schimbe adresa IP și punctul de conexiune. Noi înșine folosim această soluție, și mai exact programele Windscribe sau NordVPN. Acestea reprezintă o opțiune ideală pentru a rămâne anonim în fața furnizorilor de servicii de internet, dar vă permit și să blocați site-urile blocate de guvern.

Depozite și retrageri la 1xbet Coreea de Nord

Există mai multe opțiuni de depunere și retragere pentru pariori. Cu toate acestea, din cauza legilor, nu putem recomanda 100% utilizarea cardurilor Visa, MasterCard sau Maestro, deoarece legile din țară sunt ceea ce sunt. O alternativă mai bună sunt portofelele electronice, care pot fi folosite și pentru depozite online și, prin urmare, nu atrag atât de multă atenție pentru transferuri. Exemple de aceste portofele sunt E-Pay sau B-Pay, dar toate sunt descrise în metodele de plată ale 1xbet. Pasionații de criptomonede vor veni, de asemenea, în propria lor, deoarece 1xbet acceptă multe alte monede, inclusiv Bitcoin. Vă mulțumim pentru că ați citit articolul nostru și vă dorim mult noroc cu toate pariurile pe care le plasați cu 1xbet!

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Știri relevante