Intro

1xbet Slovenia

Situația actuală nu s-a schimbat în mod dramatic de când legea și licențele de pariuri au fost emise. Din 1995, în Slovenia funcționează un monopol care este singurul din țară care deține o licență oficială pentru exploatarea acestui tip de divertisment. Acest monopol este compania Sportna Loterija, care oferă pariuri pe diverse evenimente sportive. Cu toate acestea, acest lucru nu i-a împiedicat pe pariorii locali să caute furnizori străini care oferă cote semnificativ mai bune și bonusuri pe care un parior le poate obține. Una dintre aceste companii este 1xbet Slovenia, despre care vom vorbi mai mult în articolul nostru.

Opțiuni de joc la 1xbet

La început, trebuie să completați o scurtă înregistrare, care recompensează până la 100 € la primul depozit. În plus, vă puteți aștepta la un alt lot de bonusuri și premii în timpul următoarelor pariuri, de asemenea, și nu sunt puțini dintre ei. Site-ul este simplu și ușor de înțeles, astfel încât chiar și un începător complet îl poate înțelege. Cu toate acestea, dacă doriți să dețineți controlul asupra pariurilor dvs. în orice moment, 1xbet a pregătit, de asemenea, o aplicație mobilă inteligentă care vă va ține casa de pariuri în buzunar în orice moment. Pe lângă pariurile sportive cu cele mai mari cote, sunt disponibile și jocurile clasice de cazinou, cum ar fi pokerul sau ruleta live.

Cazinou online în Slovenia

Deoarece Sportna Loterija este în prezent singura companie licențiată din țară, localnicii caută cote mai bune și mai mari la furnizorii străini. Cu toate acestea, guvernul a decis să blocheze acești furnizori, așa că am pregătit o posibilă soluție la această problemă. Soluția este NordVPN și Windscribe, care vă permit să vă schimbați adresa IP și locația de conectare. Am testat aceste programe și ele funcționează foarte bine și pentru securitatea în rețelele WIFI publice, care sunt mai sensibile la atacurile hackerilor.

Depozite și retrageri la 1xbet Slovenia

Cele mai utilizate metode de plată sunt Visa, MasterCard, dar și Maestro. Pe lângă această opțiune, puteți utiliza și portofele electronice. Acestea oferă o modalitate rapidă și sigură de a transfera fonduri fără ca banca dvs. să știe despre asta. Un exemplu ar fi E-Pay sau B-Pay, dar puteți găsi multe altele pe site. Cea mai nouă metodă, dar foarte populară, este transferul de criptomonede. Bitcoin este una dintre cele mai cunoscute, dar există multe altele pe care 1xbet Slovenia le acceptă. Deci, nu așteptați nimic și faceți înregistrarea astăzi. Bonusul de 100 € merită încercat. Dorim noroc tuturor pariorilor, nu numai la primul dvs. pariu cu 1xbet Slovenia.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Știri relevante