Intro

Toto la 22Bet: pariuri pe fotbal

Тотализатор в 22Бет
Fanii pariurilor sportive de la 22Bet vor aprecia secțiunea Toto disponibilă pe site-ul casei de pariuri. Compania colectează zilnic cele mai bune meciuri de fotbal, astfel încât pariorii să poată forma un jackpot din mai multe combinații și să concureze pentru premiul cel mare. Alegerea lanțului corect de evenimente în cadrul loteriei 22Bet le permite jucătorilor să își mărească câștigurile de mai multe ori. Cu toate acestea, trebuie să se cunoască particularitățile pariurilor în această secțiune. Prin urmare, acest articol oferă o caracteristică a toto-ului de la 22Bet și recomandări despre cum să obțineți câștiguri din pariuri.

caracteristicile totalo-ului 22Bet

Cota de pariuri sportive (sau, pe scurt, toto-ul 22Bet) este un tip de pariuri care implică alegerea rezultatului sau a scorului exact într-un anumit număr de meciuri de fotbal. Meciurile sunt oferite de casa de pariuri 22Bet prin plasarea lor pe o pagină separată. Suma câștigată depinde de numărul de selecții corecte și de numărul de câștigători. Fiecare participant poate plasa oricâte pariuri dorește într-o singură tragere la sorți. Jucătorii care participă la extragerea 22bet formează potul total (fondul de premii), care este apoi distribuit tuturor câștigătorilor. Biroul de pariuri preia o marjă de 10-20% din fondul de premiere.

Pentru a juca pariul pe 22Bet trebuie să mergeți la secțiunea Jackpot. O veți găsi în meniul de sus, în antetul de lângă Live și Casino. Vei fi imediat direcționat către o pagină în care casa de pariuri îți va oferi o tragere la sorți a 14 meciuri. Pentru a câștiga, este important să ghicești cel puțin 9 rezultate. Cu cât mai multe victorii corecte, cu atât mai mare va fi valoarea câștigului final. Pariul minim este, de obicei, de 50-100 de ruble*.

În dreapta tabelului de meciuri se află informații despre 22Bet totalo curent – numărul tragerii la sorți, timpul până la încheierea pariurilor, fondul curent și jackpot-ul. Mai jos se află biletele de pariuri. Puteți alege să plasați un pariu obișnuit, pariuri la pachet sau un pariu orb.

Тото 22Бет

Câștigarea în cadrul loteriei 22Bet

Site-ul de pariuri sportive atrage atât pariorii noi, cât și pe cei experimentați, pentru ușurința de joc și jackpoturile incredibile. Pariul minim este de 50-100 de ruble*. Astfel, cu un efort și bani cât mai puțini, puteți face un scor mare. De aceea, pariurile sunt la fel de populare ca și loteriile și bingo 22Bet. Totuși, să aflăm cât de mult poți câștiga la loteria 22Bet.

Pentru început, pariurile la 22Bet total se pot face doar cu bani reali. Pariurile plasate de toți jucătorii sunt adunate pentru a forma fondul comun, care reprezintă fondul de premii pentru extragerea curentă. Casa de pariuri, de regulă, preia între 10% și 20% din această sumă (este vorba de comisionul de organizare a totalizatorului). Suma rămasă este apoi distribuită jucătorilor.

Principiul tototizorului se bazează pe teoria probabilităților, astfel încât șansele de a câștiga un premiu mare sunt aproape aceleași ca la o loterie obișnuită. Pentru a câștiga premiul cel mare, trebuie să potriviți toate cele 14 rezultate oferite de casa de pariuri. Țineți cont de faptul că tragerea la sorți poate include meciuri și dueluri între echipe la fel de potrivite sau mai puțin cunoscute, ceea ce face alegerea mult mai dificilă. Dacă nimeni nu ridică premiul cel mare în timpul extragerii, fondul de premii este reportat la următoarea extragere, care funcționează într-un sistem cumulativ. La fondul de premii se adaugă, de asemenea, noi înscrieri.

Тотализатор 22Бет

Să luăm, de exemplu, o probabilitate de 50% a rezultatului și un număr de evenimente în cadrul loteriei 22Bet de 14. Cu aceste calcule, probabilitatea de a câștiga premiul cel mare este de trei la un milion. Un jucător își poate crește șansele plasând un pariu la pachet, deoarece cu cât sunt mai multe variante într-un singur pariu, cu atât cresc șansele de a câștiga jackpotul. Dar există doi mari „dar” aici:

  1. Valoarea pachetului pariat crește exponențial.
  2. Nu orice începător poate calcula un pariu la pachet. Este nevoie de abilități analitice și intuitive serioase. De regulă, doar pariorii experimentați o fac. Și le va crește doar cu o fracțiune șansele de câștig.

Depinde de tine dacă vrei sau nu să joci șansele de pariere 22Bet, dar fii pregătit nu doar pentru o serie de noroc incredibil, ci și pentru o serie de pierderi. Foarte puțini oameni reușesc să câștige ceva din prima încercare. Dar dacă o iei în serios, îți faci timp să analizezi și îți asculți intuiția, un rezultat pozitiv nu va întârzia să apară.

*Sau echivalentul acestei sume în altă monedă.

Știri relevante