Intro

1xbet Moldova

Din 2016, moldovenii se pot bucura de jocuri de noroc și sport fără restricții. Acest lucru se datorează Legii 291, care permite această formă de divertisment la nivel local. Cu toate acestea, deoarece nu există cazinouri online locale, localnicii apelează la furnizorii străini, unde pot juca fără probleme. Și tocmai de aceea a venit articolul de astăzi, în care veți afla tot ce trebuie să știți despre casa de pariuri care oferă jocurile de cazinou menționate mai sus, alături de pariurile clasice.

Opțiuni de joc la 1xbet

De îndată ce finalizați înregistrarea, veți primi un bonus de până la 100 EUR/USD la prima depunere de la 1xbet Moldova. Acest lucru este, de asemenea, completat de bonusuri continue, pe care le veți primi în timpul pariurilor și jocurilor ulterioare. Nu numai că puteți paria aici cu unele dintre cele mai mari cote, dar și să jucați nenumărate jocuri în cazinoul gata. Desigur, există și o aplicație mobilă care vă ține sub control pariurile, astfel încât să puteți afla despre câștigurile dvs. instantaneu și de oriunde. Sperăm că nu este nevoie să o menționăm, dar dacă ai nevoie, există un suport 24/7 disponibil pentru a te ajuta cu orice.

Pariuri online în Moldova

Atât jocurile de noroc, cât și pariurile sportive sunt îndeletniciri legale în Moldova și sunt căutate de câteva mii de localnici în fiecare zi. De aceea, în 2016, guvernul a decis să legalizeze toate formele de jocuri de noroc în țară. Totul este descris în detaliu în Legea nr. 291, care ia în considerare acest sector. Cu toate acestea, nu veți găsi cazinouri online locale în Moldova, motiv pentru care există mai mulți furnizori străini, printre care se numără și recomandarea noastră 1xbet Moldova.

Depozite și retrageri la 1xbet Moldova

Depozitele și retragerile funcționează în mai multe moduri. Primul dintre acestea sunt cardurile de credit de la Visa, MasterCard, dar și Maestro. Al doilea sunt portofelele electronice, care pot fi folosite și pentru cumpărături online. Exemple ale acestor portofele sunt E-Pay sau B-Pay, dar există multe altele pe site-ul 1xbet. Cu toate acestea, nu putem uita de criptomonede, pe care 1xbet Moldova acceptă mai multe altele în afară de Bitcoin. Vă mulțumim că ați citit acest articol. Vă dorim mult noroc cu toate pariurile pe care le plasați cu 1xbet.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Știri relevante