Intro

1xbet Burundi

Anul de cumpănă care a interzis toate jocurile de noroc în țară a fost 2018, în care doar Loteria Națională din Burundi a fost autorizată să funcționeze, dar trebuie să doneze profiturile în scopuri caritabile. În prezent, în țară există doar câteva cazinouri gestionate de loterie, care oferă câștiguri foarte mici. Dar acest fapt este cel care face ca agențiile de pariuri străine să accepte mai ușor noi jucători din țară. Și acest articol este despre unul dintre ei, mai exact 1xbet Burundi, care operează în întreaga lume.

Opțiuni de joc la 1xbet

După ce ați finalizat ultimul pas al înregistrării și ați depus primii bani, veți primi un bonus de până la 100 EUR/USD, care este unul dintre cele mai mari la casele de pariuri online. În plus, există, de asemenea, bonusuri în curs de desfășurare pe care 1xbet vă va mulțumi pentru bunăvoința pe care le arătați pe pariurile viitoare. Puteți să jucați oricare dintre jocurile din cazinou sau să pariați cu unele dintre cele mai mari pariuri de pe casă. Pokerul, blackjack, precum și ruleta sunt pregătite pentru cei mai exigenți jucători, dar și pentru începătorii compleți. Poți alege atât clasicul site desktop, cât și aplicațiile mobile pentru platformele Android și iOS.

Pariuri online în Burundi

După cum am menționat la începutul articolului, toate formele de jocuri de noroc sunt ilegale datorită legii din 2018. De aceea, putem găsi doar Loteria Națională din Burundi, dar aceasta trebuie să redirecționeze profiturile în scopuri caritabile. De aceea, câștigurile sunt foarte mici, iar localnicii caută diverse case de pariuri străine, printre care 1xbet. Pe acestea se poate conta și, pe deasupra, oferă câștiguri mai mari și bonusuri încă de la început.

Depozite și retrageri la 1xbet Burundi

Conform statisticilor, cele mai utilizate carduri de credit sunt MasterCard, Visa, dar și Maestro. Alternativ, portofelele electronice sunt utilizate pe scară largă pe tot internetul și, prin urmare, nu vor atrage atenția băncii dvs. care ar putea bloca tranzacțiile îndreptate spre jocurile de noroc. Un exemplu sunt portofelele E-Pay nbeo B-Pay care funcționează fără probleme și în mod fiabil în mai multe valute. Cu toate acestea, chiar și fanii criptomonedelor nu trebuie să dispere, deoarece 1xbet permite mai multe dintre ele. Vom menționa aici probabil cel mai notoriu Bitcoin, dar întreaga listă este gata în 1xbet Burundi metode de plată. Vă mulțumim pentru timpul acordat și mult noroc cu toate pariurile pe care le faceți la 1xbet.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Știri relevante