Intro

1xbet Bolivia

Între 1938 și 1996, jocurile de noroc au fost un tabu major în Bolivia. Existau companii ilegale, dar din 1996 guvernul a emis peste 200 de licențe pentru a permite această afacere în țară. Unele pariuri ilegale au supraviețuit până în prezent, dar o metodă mult mai sigură sunt casele de pariuri din străinătate, deoarece furnizorii locali sunt greu de găsit. Și pentru că știm că există peste 400 de furnizori din care poți alege, îți aducem un articol despre unul dintre cei mai bine cotați la nivel mondial.

Opțiuni de joc la 1xbet

La prima vedere, se poate părea că 1xbet este un nou venit în lumea jocurilor de noroc și a pariurilor. Cu toate acestea, opusul este adevărat, deoarece este aici din 2007 și a adunat deja o bună parte din experiența din toate colțurile lumii. Mai mult, oferă un bonus de până la 100 EUR/USD chiar de la început, care va fi plătit la primul depozit. Pariorii pe termen lung vor fi, de asemenea, în tratament, deoarece există, de asemenea, bonusuri în curs de desfășurare care vă vor încânta pe următoarele pariuri pe care le faceți cu 1xbet. Puteți alege între jocurile clasice de cazinou, inclusiv ruleta, blackjack și cel mai popular poker, și pariuri sportive cu unele dintre cele mai mari cote. Site-ul excelent este completat de o aplicație mobilă care asigură o vizibilitate maximă a ceea ce se întâmplă cu pariurile și câștigurile dvs.

Pariuri online în Bolivia

În trecut, în această țară funcționau nenumărate companii ilegale, deoarece jocurile de noroc au fost interzise pentru mai puțin de 30 de ani, din 1938. Cu toate acestea, în ciuda licențierii din 1996, unele dintre ele au rămas active, motiv pentru care vă recomandăm să folosiți furnizori străini pe care vă puteți baza 100%. Cu toate acestea, pariorii bolivieni nu vor găsi un furnizor local, deoarece nicio companie din țară nu a solicitat încă o licență online. Cu toate acestea, credem că este doar o chestiune de timp.

Depozite și retrageri la 1xbet Bolivia

Cea mai rapidă modalitate este de a utiliza carduri de credit precum MasterCard, Visa, dar și Maestro. Alternativ, portofelele electronice sunt, de asemenea, utilizate pentru cumpărături online și, prin urmare, banca dvs. nu va ști despre pariurile dvs. online. De exemplu, menționăm B-Pay sau E-Pay, dar există multe altele disponibile, pe care le puteți găsi pe site-ul 1xbet Bolivia. Și ca să nu uităm, la 1xbet puteți utiliza, de asemenea, depozite și retrageri folosind criptomonede, printre care putem include Bitcoin. Vă mulțumim pentru că ați citit acest articol și vă dorim mult noroc cu toate pariurile și jocurile pe care le faceți cu 1xbet Bolivia.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrarea 1xBetÎnregistrarea 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Știri relevante