Intro

1xbet Țara Galilor

Întregul Țară Galilor este administrat de Regatul Unit și, prin urmare, puține case de pariuri străine au voie să facă afaceri în această țară. Cu toate acestea, există adevărate cazinouri și case de pariuri care încearcă să le facă pe plac localnicilor această formă de divertisment. În plus, guvernul încearcă să blocheze marii jucători din străinătate, motiv pentru care majoritatea caselor de pariuri nici măcar nu acceptă jucători din această țară. Acest lucru nu este diferit cu 1xbet, dar vom arunca totuși o privire la operațiunile sale în articolul de astăzi. Situația se poate schimba în orice moment.

Opțiuni de joc la 1xbet

Casa noastră de pariuri preferată este 1xbet, care a fost fondată în 2007 și, prin urmare, are nenumărate experiențe din întreaga lume. La început, ei vă vor recompensa cu un bonus de până la 100 EUR/USD, care este plătit la primul depozit. Cu toate acestea, nu este ultimul lucru care vă așteaptă de la 1xbet, deoarece există, de asemenea, bonusuri în curs de desfășurare, care sunt o mulțumire pentru încrederea arătată pe pariurile și jocurile ulterioare. De asemenea, clienții pot utiliza aplicația mobilă 100% pentru a vă ține pariurile și câștigurile la 1xbet sub control în orice moment.

Pariuri online în Țara Galilor

Țara Galilor, care aparține Regatului Unit, nu permite înregistrări la majoritatea caselor de pariuri din străinătate. Astfel, localnicii trebuie să se mulțumească cu casele de pariuri și cazinourile naționale care oferă acest divertisment rezidenților. Cu toate acestea, ei au la dispoziție o gamă largă de opțiuni în toată Anglia, care include Loteria Națională, care gestionează și foarte faimosul joc EuroMillions, disponibil în nouă țări.

Depozite și retrageri la 1xbet Wales

Cea mai frecvent utilizată metodă este cea a transferurilor prin intermediul cardurilor de credit Visa, MasterCard, precum și Maestro. Cu toate acestea, portofelele electronice sunt, de asemenea, o alternativă, iar 1xbet acceptă mai multe dintre ele. Exemplele sunt portofelele E-Pay sau B-Pay, dar lista completă este listată pe site în termenii de plată. În cele din urmă, ultima opțiune pe care o vom menționa aici este criptomonedele, care sunt dominate de Bitcoin pentru moment, dar la 1xbet puteți depune și retrage folosind mai multe altele. Vă mulțumim pentru că ați citit articolul de astăzi și mult noroc dacă aveți ocazia să vă înregistrați și să pariați cu această casă de pariuri!

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Știri relevante