Intro

Sistemul 1xBet: caracteristici ale plasării unui pariu

Система 1хБет
Pariorii experimentați aleg 1xBet datorită serviciului său convenabil pentru plasarea pariurilor și a disponibilității pariurilor combinate complexe. Alegerea acestora din urmă este destul de mare, așa cum s-a scris în articolul despre tipurile de pariuri. Cu toate acestea, expresiile complexe, lanțurile și sistemele 1xBet sunt deosebit de populare printre jucători. Ce este un sistem 1xBet, cum să îl asamblați și cum să îl plasați va fi discutat în acest nou articol.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă în cazul în care 1xbet nu operează în țara dvs:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Conceptul de sistem 1xbet

Printre pariurile combinate oferite de casa de pariuri, sistemul este un pariu destul de complicat. Pentru a vă familiariza cu el, trebuie să dobândiți experiență cu pariuri mai simple. De aceea, recomandăm ca acest tip de pariu să fie folosit exclusiv de profesioniști. Statisticile arată că sistemele făcute de începători sfârșesc adesea prin a pierde.

Și astfel, un sistem 1xbet este o combinație de mai multe expresii, care va juca dacă veți câștiga un anumit număr de selecții. Astfel, spre deosebire de expresul clasic 1xbet, unde toate selecțiile trebuie să joace, sistemul permite rezultate negative ale evenimentelor.

Pentru a înțelege numărul de pariuri care urmează să fie jucat, trebuie să vă uitați la dimensiunea sistemului. Aceasta este scrisă în două numere, de exemplu „2/3” sau „2 din 3”. În acest caz, combinația constă în 3 pariuri exprese de 2 rezultate. Un minim de 2 selecții trebuie să fie câștigătoare pentru ca sistemul 1xBet să fie câștigător. Deoarece pot fi jucate diferite pariuri parlay, există un sistem complicat de calculare a cotelor și a câștigurilor. Casa de pariuri pune la dispoziție o schemă specială (tabel) pentru a calcula valoarea câștigurilor. Site-ul are, de asemenea, un calculator pentru efectuarea calculelor. Această din urmă opțiune va fi mult mai convenabilă pentru jucătorii care abia încep să folosească sistemele.

Система в 1хБет

Calculul sistemului 1xbet

După cum am menționat în secțiunea anterioară, puteți utiliza un tabel special sau un calculator pentru a calcula câștigurile în sistemul 1xbet. Desigur, metoda automată de calculare a profitului este o opțiune atractivă. Cu toate acestea, atunci când îl folosește, jucătorul nu va putea înțelege pe deplin principiul sistemului. Este mai bine să înveți cum să calculezi manual acest pariu combinat și numai apoi să folosești alte servicii automate.

Să dăm un exemplu de calcul al sistemului în 1xbet, folosind opțiunea de pariere „2 din 3”. Să spunem că utilizatorul a plasat 900 de ruble* pe 3 meciuri de fotbal:

  • „Wolfsburg va învinge Red Bull la o cotă de 2.50 (evenimentul #1).
  • „Manchester United la Atlanta la 2.49 (evenimentul #2).
  • „Sevilla la Lille la Lille la 1.70 (eveniment #1).

După plasarea sistemului, se vor forma 3 expresii de 2 evenimente în fiecare. Suma va fi împărțită în mod egal între pariurile expres, 300 de ruble* pentru fiecare.

În cazul în care se joacă al 2-lea parlay, format din evenimentele 2 și 3, atunci câștigurile utilizatorului vor fi: (1,7 * 2,49) * 300 = 1270 ruble*.

Iar dacă toate variantele de pariuri din sistemul 1xBet vor fi câștigătoare, atunci puteți conta pe următorul câștig: (2,5 * 2,49) * 300 + (1,7 * 2,49) * 300 + (2,5 * 1,7) * 300 =1867,5 + 1769,9 + 1275 = 3637 ruble*.

Astfel, prin plasarea unui sistem, jucătorii primesc mai puține câștiguri decât în cazul pariurilor expres tradiționale. Cu toate acestea, acest tip de pariu are o șansă mai mare de succes, iar câștigurile vor fi mai mari decât în cazul pariurilor simple. Sistemele sunt, prin urmare, la mare căutare în rândul pariorilor.

*Sau o sumă echivalentă cu o altă monedă.

Таблица расчета системы 1хБет

Plasarea unui sistem pe 1xBet

Realizarea unui sistem pe site-ul 1xBet este ușor. Tot ce trebuie să faceți este să selectați rezultatele care vă interesează din opțiunile disponibile în secțiunile „Linie” sau „Live”. Apoi, trebuie să adăugați cel puțin 3 selecții la biletul de pariuri și să găsiți un sistem în câmpul tipurilor de pariuri. Acestuia i se va adăuga un simbol numeric, care indică numărul de pariuri din combinație. Dacă selectați 3 selecții, casa de pariuri vă va sugera un sistem 2/3. Apoi, ultimul pas este să specificați suma pariului și să plasați pariul.

Deși nu este dificil să plasați un pariu 1xBet System, există câteva particularități de care trebuie să țineți cont:

  • Numărul minim de rezultate în sistem este 3.
  • Numărul maxim de alegeri este 20. Astfel, numărul maxim de rezultate posibile este de 184.756.
  • Casa de pariuri nu stabilește o sumă minimă de pariere.

În acest fel, utilizatorul poate decide asupra meciurilor în linie sau în joc și își poate forma propriul sistem. Cu cât există mai multe evenimente în combinație, cu atât mai multe câștiguri îi așteaptă pe jucători pe site-ul 1xbet.

Știri relevante