Intro

1xbet Guatemala

La prima vedere, jocurile de noroc par a fi ilegale în Guatemala, datorită unei legi adoptate în 1880. Cu toate acestea, contrariul este adevărat și nici guvernul, nici autoritățile nu iau măsuri drastice și nici nu fac imposibilă participarea localnicilor atât online, cât și în viața reală. De aceea, putem găsi aici cazinouri reale, precum și furnizori străini de pariuri sportive și jocuri de noroc online care îi primesc cu brațele deschise pe noii pariori și jucători. Prin urmare, iată articolul nostru în care veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu succes și pentru a obține cele mai bune cote și bonusuri în Guatemala.

Opțiuni de joc la 1xbet

Primul pas pentru a obține până la un bonus de 100 € este să vă înregistrați. Chiar și un începător complet poate face acest lucru pe un computer, deci nu este nimic de îngrijorat. De-a lungul timpului, vă puteți aștepta, de asemenea, la bonusuri continue cu care 1xbet Guatemala vă va recompensa pentru loialitatea dvs. Aici veți găsi atât cazinoul clasic cu poker, ruletă sau blackjack, cât și pariuri sportive cu unele dintre cele mai mari cote pe care vi le puteți imagina. Designul site-ului este hilar și simplu de înțeles. În plus, acesta este completat de o aplicație pentru mobil care te asigură că ai mereu controlul asupra câștigurilor și pariurilor tale.

Pariuri online în Guatemala

Legea 1880 menționată mai sus menționează că toate formele de jocuri de noroc sunt ilegale și interzise. Conform legii, doar loteria, care este administrată de Supreme Ventures Ltd, ar fi legală. Cu toate acestea, acest lucru este de domeniul trecutului, iar în Guatemala putem găsi atât cazinouri reale cu poker, care este foarte popular aici, cât și case de pariuri online care acceptă fără probleme jucători din această țară. Bingo este, de asemenea, un joc foarte popular aici, iar în țară există o mulțime de săli de bingo în care se joacă acest joc.

Depozite și retrageri la 1xbet Guatemala

Puteți alege din mai multe moduri posibile de a depune și retrage fondurile. Cea mai de bază opțiune este cardurile de credit, pe care 1xbet Guatemala le acceptă de la Visa, MasterCard, precum și Maestro. A doua opțiune este de a utiliza portofele electronice, care funcționează foarte bine și, de exemplu, putem menționa E-Pay sau B-Pay. În cele din urmă, ultima opțiune pe care o vom menționa în acest articol este criptomonedele. Acestea continuă să crească în popularitate, iar un exemplu este cel mai cunoscut Bitcoin, pe care sunt sigur că îl cunoașteți cu toții. De asemenea, puteți găsi toate metodele în metodele de plată din partea de jos a site-ului. Vă dorim mult noroc și pariuri câștigătoare cu 1xbet Guatemala.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Știri relevante