Betwinner

Logo_betwinner
Bonus

100 EUR bonus

Prezentare generală
Înregistrare Înregistrare

Betwinner bookmaker review

Informații generale despre compania de pariuri Betwinner

Compania de pariuri Betwinner are mai mult de 10 ani de experiență cu pariorii. Compania a început să accepte utilizatori prin intermediul birourilor fixe din Europa încă din 2007. Cu toate acestea, după dezvoltarea rapidă a jocurilor de noroc pe internet , casa de pariuri a decis să se concentreze pe furnizarea de servicii online. În 2018, Betwinner a obținut o licență de la registratorul din Curacao și își promovează în mod activ site-ul în toate regiunile lumii. Compania folosește o strategie de marketing interesantă care include publicitatea mărcii prin sportivi celebri. De exemplu, ambasadorul Betwinner pentru America Latină este legenda fotbalului Roberto Carlos.

Potrivit datelor Betwinner, peste jumătate de milion de utilizatori din întreaga lume utilizează serviciile companiei. Acest lucru indică o mare încredere în casa de pariuri și interesul jucătorilor pentru pariuri. Care este secretul succesului său? Parametrii cheie pot fi considerați site-ul web ușor de utilizat, suportul de înaltă calitate, o selecție imensă de pariuri și jocuri pentru toate gusturile. Aceste alte puncte forte și puncte slabe ale casei de pariuri vor fi discutate în recenzia noastră de astăzi.

Licența de operare a site-ului Betwinner

Deoarece Betwinner a trecut complet la furnizarea de servicii online, compania nu are birouri fixe. Prin urmare, casa de pariuri deține doar o singură licență pentru operarea site-ului betwinner.com. Compania este certificată de Antillephone N.V., care se află în jurisdicția Curacao. Casa de pariuri a primit licența 8048/JAZ, care îi permite să accepte jucători online.

Ca parte a licenței, Betwinner acceptă pariuri sportive și non-sportive, operează cazinouri, sloturi și alte activități de jocuri de noroc. În plus, compania trebuie să respecte cerințele privind frecvența și mărimea câștigurilor. În caz de nereguli sau de plângeri din partea jucătorilor, registratorul poate revoca licența casei de pariuri.

Faptul de a avea o licență offshore permite casei de pariuri să deservească utilizatori din diferite țări. Cu toate acestea, nu toate țările acceptă această licență, iar site-ul Betwinner poate fi blocat. Pentru a rezolva această problemă, puteți utiliza oglinzi ale portalului sau puteți schimba adresa IP prin utilizarea serviciilor VPN.

Portalul și aplicația mobilă Betwinner

Utilizatorii care vizitează pentru prima dată site-ul Betwinner pot găsi unele asemănări în designul său cu portalul unei alte case de pariuri online celebre, 1xBet. Faptul este că site-ul acestor două companii a fost dezvoltat de același studio web. Prin urmare, acestea au o structură și o funcționalitate similare. Cu toate acestea, după o inspecție mai amănunțită, veți observa că pagina principală a site-ului Betwinner are două coloane în loc de trei. În plus, portalul se încarcă mult mai repede. O bună optimizare a codului a contribuit la acest lucru. Pe site sunt disponibile și alte evenimente și jocuri.

Site-ul casei de pariuri are două versiuni:

 • Versiunea completă deschide toate posibilitățile pentru utilizatori de a-și gestiona profilul personal, de a face transferuri, de a plasa pariuri pe evenimente sportive, non-sportive și jocuri de noroc.
 • Versiunea mobilă are un design simplificat, optimizat pentru ecrane de dimensiuni mici. Jocurile de noroc sunt, de asemenea, disponibile pentru utilizatori, dar numărul de jocuri este limitat.

Utilizatorii care vizitează cel mai des portalul prin intermediul telefonului sau al tabletei pot instala aplicația mobilă. Aplicația poate fi descărcată de pe site-ul Betwinner (pentru utilizatorii de Android) sau pot merge în Apple Store și o pot instala pe dispozitivele iOS. Software-ul este actualizat în mod constant, punând la dispoziția jucătorilor noi funcții. În prezent, aplicația poate fi folosită pentru a face depuneri și retrageri și pentru a plasa pariuri sportive și non-sportive, inclusiv evenimente live. Jucătorii au, de asemenea, opțiunea de a urmări meciurile online. Însă, nu sunt disponibile toate jocurile de noroc. Prin urmare, aplicația va fi neinteresantă pentru lobby-urile de poker, ruletă, sloturi și alte jocuri.

Înscrierea pentru un cont la casa de pariuri Betwinner

Procedura de înregistrare a jucătorilor pe site-ul Betwinner este foarte simplă. Jucătorii noi pot alege din patru moduri diferite de a-și crea un cont:

 • înregistrare cu un singur clic. Jucătorul alege moneda și țara, iar casa de pariuri creează un profil, furnizându-i un nume de utilizator și o parolă.
 • Înregistrare prin e-mail. Utilizatorul completează un formular cu informații cheie despre el însuși. Confirmarea contului are loc prin e-mail.
 • Înregistrare prin intermediul unui număr de telefon. Jucătorul specifică, de asemenea, țara și moneda contului, iar contul este creat prin SMS.
 • Înregistrare prin intermediul rețelelor sociale sau prin messenger. Jucătorul își creează contul prin intermediul unui cont în VK, Odnoklassniki, Yandex, Mail.ru, Telegram.

După ce se conectează la contul de utilizator, jucătorul trebuie să introducă informațiile lipsă despre el însuși. Acest pas poate fi făcut mai târziu. Cu toate acestea, fără verificarea profilului (compararea datelor introduse cu copia pașaportului trimisă), utilizatorul nu va putea câștiga o promoție sau își va putea retrage banii de pe site.

Bonus de înregistrare de până la 100 EUR

Înregistrare la BetwinnerÎnregistrare la Betwinner

Bonusuri și promoții de la casa de pariuri Betwinner

Jucătorii cărora le plac diferitele promoții de la casa de pariuri vor aprecia cu siguranță oferta Betwinner. Secțiunea PROMO conține câteva zeci de oferte diferite atât pentru evenimente sportive, cât și pentru jocuri de noroc. Acestea sunt în continuare grupate pe categorii, ceea ce face ca jucătorilor să le fie mult mai ușor să se familiarizeze cu oferta casei de pariuri.

Utilizatorii noi întreabă adesea despre disponibilitatea unui bonus de înscriere. Betwinner oferă jucătorilor posibilitatea de a face o depunere și de a primi 100% în contul lor de bonus. În cazul în care utilizatorul nu va folosi un cod promoțional de la un partener, valoarea recompensei este egală cu 100$*. În cazul în care codul este aplicat în etapa de înregistrare, bonusul poate crește la 130$*. Suntem partener Betwinner și oferim folosirea codului nostru promoțional pentru a crește bonusul de înscriere.

Pe lângă bonusul de bun venit, există și alte promoții care îi așteaptă pe jucători. Deoarece sunt multe, vom evidenția doar câteva dintre oferte:

 • „Norocul zilei”. Posibilitatea de a câștiga câte 500 de puncte promoționale în cadrul extragerilor sportive zilnice.
 • „Bonus pentru o serie de pariuri nereușite”. Compensație pentru o serie de 20 de pariuri ratate.
 • „Bonus de 100% pentru depozitul de joi”. O oportunitate de a primi până la 100$* suplimentari în contul tău de bonus.
 • „Bonus de ziua de naștere”. Promocod pentru un pariu gratuit cu ocazia zilei de naștere a utilizatorului.

* Sau echivalentul acestei sume în moneda locală a țării.

Betwinner pariuri sportive și jocuri de noroc

Compania de pariuri Betwinner a pregătit o ofertă extinsă de pariuri și jocuri pentru utilizatorii săi. În funcție de numărul și varietatea evenimentelor, compania poate fi clasificată drept lider de piață. Jucătorii au posibilitatea de a paria pe mai mult de o mie de meciuri pe zi, iar numărul de jocuri și evenimente non-sportive depășește câteva sute.

Pentru a facilita accesul utilizatorilor la ofertă, toate pariurile și jocurile sunt organizate în secțiuni specifice, care pot fi accesate prin intermediul meniului. Fanii sportului pot vizita paginile „Line” și „Live”. Aici sunt prezentate cele mai populare meciuri din diferite ligi. Casa de pariuri oferă evenimente la peste 40 de sporturi, inclusiv cricket, snooker și curse de câini. Jucătorii pot alege din peste o duzină de tipuri diferite de pariuri, de la pariuri simple la pariuri multiple. Cotele pentru toate evenimentele sunt medii pentru piață, iar unele sunt mai bune decât cele ale concurenței. Utilizatorii Betwinner pot plasa pariuri înainte de meci și în direct. În plus, unele dintre meciurile din secțiunea Live pot fi vizionate online.

Ruleta, baccarat și alte jocuri clasice sunt disponibile pe pagina „Casino”. Sloturi pot fi găsite în secțiunea „Jocuri câștigătoare”. În plus, utilizatorii au la dispoziție și jocuri TV, bingo și poker, care sunt prezentate în secțiunile cu același nume de pe site-ul casei de pariuri. Jocurile sunt susținute de cei mai populari producători de software, ceea ce indică faptul că divertismentul oferit este de un standard ridicat în domeniul jocurilor de noroc.

Metode de depunere și retragere de la Betwinner

Pentru mulți utilizatori, este important ca casa de pariuri să suporte diferite metode de plată. Acest lucru le permite acestora să aleagă cel mai bun serviciu (din punct de vedere al confortului și al comisioanelor) pentru a face o depunere sau pentru a transfera câștigurile în contul personal. Betwinner va răspunde nevoilor tuturor utilizatorilor. Compania oferă, în mod cumulativ, peste 150 de opțiuni de plată, inclusiv servicii internaționale și instrumente de plată locale.

Jucătorii Betwinner pot profita de:

 • Transferuri prin card, de exemplu Visa, MasterCard.
 • Transferuri bancare prin Sepa, etc.
 • Neteller, ecoPayz, etc.
 • Portofele electronice, de ex. B-Pay, Epay, QIWI.
 • 24 terminale de plată AllTime, e-Pay etc.
 • Reîncărcări cu bani la birourile partenerilor.
 • Criptomonede, inclusiv Bitcoin, Monero, Litecoinе.
 • Carduri preplătite, cum ar fi PaySafeCard, AstroPay Card și altele.

Detalii despre toate metodele de plată pot fi găsite în secțiunea Plăți.

Asistența pentru jucători la casa de pariuri Betwinner

În cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri, puteți contacta echipa noastră de asistență 24/7. Operatorii de la Betwinner vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta în zeci de limbi. Contactați echipa de asistență poate fi contactată prin intermediul numărului de telefon direct și prin e-mail. Numărul și e-mailul pot fi găsite în secțiunea Contactați-ne. Chat-ul online este, de asemenea, disponibil în partea dreaptă jos a paginii.

Timpul de răspuns depinde de canalul selectat. Timpul maxim de așteptare este de 24 de ore dacă este contactat prin e-mail.

În concluzie despre Betwinner

Compania de pariuri Betwinner și-a operat serviciile prin intermediul unei rețele de unități stabilite în țările europene înainte de a intra pe piața jocurilor de noroc online. Această experiență a ajutat compania să se descurce bine înainte de a crea servicii bazate pe web pentru clienții săi. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că această casă de pariuri a reușit să devină un jucător important pe internet într-un timp scurt. Serviciile sale sunt folosite de mii de pariori din întreaga lume.

În recenzie, am descris pe scurt toate caracteristicile lui Betwinner și ale platformei casei de pariuri. Puteți observa că punctele forte ale companiei sunt site-ul web funcțional, oferta interesantă, o gamă largă de promoții și metode de plată. Dacă vorbim despre punctele slabe, este vorba de blocarea site-ului de către furnizorii de servicii de internet într-o serie de țări, lipsa birourilor la sol și finmonitorizarea dură. Cu toate acestea, în ciuda punctelor slabe, casa de pariuri este demnă de atenție, atât pentru începători, cât și pentru pariorii profesioniști.

Întrebări frecvente despre compania de pariuri Betwinner

✅ Ce licență folosește casa de pariuri Betwinner?

Casa de pariuri Betwinner este licențiată în jurisdicția Curacao. Compania folosește permisul 8048/JAZ de la Antillephone N.V. Datorită acestei licențe, toate serviciile online ale casei de pariuri pot servi utilizatorii acceptând pariuri pe evenimente sportive, evenimente non-sportive și jocuri.

💵 La ce bonus de înscriere se pot aștepta jucătorii Betwinner?

Noii utilizatori de la Betwinner pot primi un bonus de bun venit frumos la început. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți o depunere la prima depunere. Imediat după aceea, va fi creditată o recompensă de 100% din suma depusă. Oferim o creștere a sumei maxime a bonusului (100 $) cu 30%. Pentru a face acest lucru, am pus la dispoziție un cod promoțional în descriere, care trebuie introdus la crearea unui cont.

📱 De unde pot descărca aplicația mobilă Betwinner?

Site-ul casei de pariuri are o pagină „Aplicație pentru smartphone” (accesată prin meniul de sus). Acolo există informații detaliate despre cum se instalează aplicația pe Android și iOS. Cu toate acestea, fișierul de instalare pentru Android poate fi descărcat doar de pe site-ul Betwinner. În ceea ce privește aplicația pentru iOS, aceasta este disponibilă pe piața oficială (Apple Store). Nu există alte surse pentru descărcarea aplicației.

💳 Ce metode de plată acceptă Betwinner?

Potrivit casei de pariuri, un total de peste 150 de metode de plată sunt disponibile pentru utilizatori. Casa de pariuri acceptă carduri ale sistemelor de plată internaționale și naționale, portofele electronice, sisteme de plată, criptomonede, transferuri bancare, plăți în numerar, carduri preplătite etc. Un alt avantaj al Betwinner este că firma nu percepe comisioane pentru toate transferurile, spre deosebire de serviciile de plată. Prin urmare, vă recomandăm să le verificați și să verificați comisioanele acestora pe site-ul casei de pariuri.