Intro

1xbet în Iran

Jocurile de noroc sunt interzise sub toate formele în Iran Există două motive principale pentru care localnicii nu vor juca niciodată într-un cazinou real din Iran sau nu vor plasa un pariu la un ghișeu real. În primul rând, sunt legile care interzic jocurile de noroc, dar și din cauza religiei pe care o venerează localnicii. Credința islamică nu permite această formă de divertisment pentru toți credincioșii. Pe de altă parte, aici sunt 82 de milioane de locuitori și nu toți cunosc această credință. Iar pentru ei, iată articolul nostru, în care vă vom spune cu cine să pariați și să obțineți nu doar cele mai bune cote, ci și bonusuri fără egal.

Opțiuni de joc la 1xbet

Pe piață putem găsi multe case de pariuri care acceptă clienți din Iran. Cu toate acestea, printre cele recomandate de noi se numără 1xbet, care știe cum să aibă grijă de pariorii săi și aduce cele mai bune din lumea pariurilor într-un singur loc. Primul pas este o simplă înregistrare, care durează doar câteva minute și va dezvălui un bonus de până la 100 €. Acesta va fi creditat de 1xbet la primul depozit, plus că există și alte bonusuri în curs de desfășurare pe care să le așteptați din când în când. Aici veți găsi nu numai cazinoul clasic cu ruletă sau poker, ci și pariuri sportive pe meciuri din întreaga lume. În comparație, cotele sunt unele dintre cele mai mari pe care le puteți obține la o casă de pariuri online.

Pariuri online în Iran

După cum am spus la început, credința și legile interzic rezidenților toate formele de jocuri de noroc. Nu veți găsi cazinouri reale sau agenții sportive care să accepte pariuri sportive. Prin urmare, pariorii care locuiesc aici caută furnizori străini care acceptă clienți noi din întreaga lume. Acestea sunt companii dovedite, printre care putem include preferatul nostru 1xbet, care operează în întreaga lume și se numără printre cele mai bune. Nu există blocaje guvernamentale sau ale furnizorilor, dar dacă doriți să rămâneți cât mai anonim puteți folosi unul dintre programele care vă pot schimba adresa IP și locația de conectare. Aceste programe sunt NordVPN sau WIndscribe, pe care le folosim noi înșine.

Depozite și retrageri la 1xbet Iran

Prima opțiune este Visa, MasterCard, dar și cardurile de credit Maestro. Cu toate acestea, ar trebui să luați în considerare această opțiune din cauza legilor și interdicțiilor menționate. Alternativa este portofelul electronic, care poate fi folosit pentru alte activități decât pariurile și nu atrage la fel de multă atenție din partea băncii dvs. Exemple sunt portofelele E-Pay sau B-Pay, pe care le puteți încărca pur și simplu și le puteți folosi pentru a depune și retrage câștigurile. O altă opțiune este Bitcioin, care este una dintre criptomonedele acceptate de 1xbet. puteți găsi toate opțiunile în secțiunea de metode de plată din partea de jos a paginii. Găsiți metoda potrivită pe care o alegeți pentru depunerea dvs. și bucurați-vă de bonusul pe care îl veți primi la început la 1xbet Iran. Mult noroc tuturor celor care au citit până în acest moment.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Știri relevante