Intro

20Bet: Cum mă înregistrez pe site?

Регистрация на 20бет
20bet este o casă de pariuri tânără, care a început să-și ofere serviciile în 2020. Deja în câțiva ani, biroul a câștigat popularitate în rândul jucătorilor din Europa și acum își extinde geografia, acceptând utilizatori din alte părți ale lumii. Prin urmare, va fi de interes pentru pariorii din țările CSI. Nou-veniții vor fi uimiți de gama largă de evenimente sportive, de cotele ridicate și de sloturile de top de la cei mai cunoscuți furnizori internaționali de cazinouri online. Deoarece interesul pentru acest birou este în creștere, am decis să le spunem noilor veniți cum să se înscrie la 20Bet.

Cum îmi creez un cont la 20Bet?

Casa de pariuri se laudă cu un proces de înregistrare accesibil și ușor pe 20bet. Acest lucru compensează faptul că există o singură modalitate de a crea un cont. Este vorba de formularul de înregistrare 20Bet, care trebuie completat pe site-ul oficial al casei de pariuri.

Întregul proces de creare a unui profil de joc poate fi împărțit în mai multe etape

  • Primul pas este să îți alegi țara de reședință, să îți alegi adresa de e-mail și să îți alcătuiești parola pentru a te loga în contul tău.
  • Aldoilea pas este de a alege moneda convenabilă pentru acțiunile financiare. De asemenea, trebuie să vă specificați datele personale: numele, prenumele, sexul și anul nașterii. Confirmați alegerea bonusului de bun venit 20Bet sau respingeți-o.
  • Altreilea pas este să introduceți adresa de reședință a pariorului și numărul de telefon. În plus, jucătorul trebuie să fie de acord cu regulile de utilizare a portalului casei de pariuri. Dacă le încalcă pe acestea din urmă, profilul dvs. poate fi înghețat sau șters.

Vă rugăm să fiți atenți la formularul pe care trebuie să îl completați. Pentru a evita problemele legate de retragerea câștigurilor în viitor, datele personale trebuie să fie adevărate. De asemenea, e-mail-ul trebuie să fie valabil. Un mesaj va fi trimis la adresa de e-mail specificată cu un link pentru a finaliza crearea contului. Dacă jucătorii sunt îngrijorați de siguranța datelor lor, îi putem liniști imediat. Platforma de jocuri de noroc utilizează tehnologia de criptare SSL pe 128 de biți, care garantează stocarea în siguranță a informațiilor personale pe serverele biroului. În plus, nu există nicio informație printre comentariile jucătorilor cu privire la faptul că datele personale ar fi fost divulgate unor terțe părți prin piratarea site-ului casei de pariuri.

Создание учетной записи 20Bet

Nu încercați să creați mai multe conturi la 20Bet. Algoritmii portalului de jocuri de noroc sunt buni la expunerea înregistrărilor de pe un singur dispozitiv cu adresă IP și MAC. În plus, va trebui să furnizați documente pentru a vă verifica profilul (care vor fi discutate în secțiunea de mai jos) pentru a putea retrage bani. Nu uitați, jucătorii riscă să li se blocheze profilul fără a putea retrage bani pentru astfel de acțiuni.

Cum mă pot înscrie în aplicația mobilă 20Bet?

Aplicația mobilă 20bet a fost lansată pentru utilizatorii casei de pariuri în 2021. Aceasta este o veste foarte pozitivă pentru cei cărora le place să parieze și să joace de pe telefon. Puteți citi despre avantajele și dezavantajele aplicației pentru smartphone într-un articol separat pe site-ul nostru.

După descărcarea și instalarea aplicației de pe site-ul casei de pariuri (toate informațiile pot fi găsite pe pagina „Mobile App”), jucătorul poate trece la înregistrarea la 20bet. Pentru a crea un cont, este necesar să facă toți aceiași pași ca pe site. Pariorul trebuie să completeze informațiile despre el însuși imediat înainte de înregistrare și nu în cabinetul personal. Pașii pentru crearea unui profil pot fi găsiți în secțiunea de mai sus. Trebuie remarcat faptul că diferența dintre înregistrarea pe site și în aplicația mobilă constă doar în designul formularului.

Cum pot verifica după ce m-am înregistrat la 20bet?

Procesul de înregistrare la 20Bet nu este foarte diferit de cel de la alte case de pariuri: după ce v-ați creat contul, trebuie să vă verificați profilul. Este mai bine să vă verificați contul imediat ce l-ați creat, astfel veți putea să vă retrageți câștigurile de la 20Bet. Pentru verificare, jucătorul trebuie să se conecteze la cabinetul nostru personal și să descarce copia pașaportului său. De asemenea, trebuie să furnizați dovada deținerii unui cont bancar sau a unui alt serviciu de plată (în timpul solicitării de a primi bani de pe platformă).

De asemenea, puteți verifica contul dvs. la 20Bet prin intermediul echipei de asistență. Trebuie doar să scrieți la chat-ul online, care este disponibil după ce v-ați logat pe site. Operatorul vă va cere să furnizați documente pentru verificare. Acestea vor fi transmise departamentului corect din cadrul casei de pariuri pentru verificare.

În general, verificarea datelor personale ale jucătorului și confirmarea profilului este foarte rapidă. În câteva ore, un răspuns cu rezultatul va fi trimis pe mail. Cu toate acestea, în unele cazuri, pentru a verifica un cont la 20Bet este necesar să se furnizeze date suplimentare solicitate de reprezentanții companiei. Un astfel de mesaj va fi de asemenea trimis pe mailul indicat la înregistrarea la 20Bet.

Заполнение формы регистрации 20Бет

Odată ce datele tale au fost verificate, toate serviciile 20Bet vor fi disponibile pentru tine: retrageri, promoții și oferte speciale.

20Bet: cum să vă conectați?

După crearea unui cont, jucătorii se pot conecta la portal. Puteți intra în cabinetul personal prin intermediul butonului „Login” din partea de sus a paginii. Jucătorul va trebui doar să își precizeze numele de utilizator (e-mail) și parola.

Doar după ce se loghează în cabinetul personal, utilizatorii 20bet pot face orice pariuri pe evenimente sportive și jocuri la cazinoul online. În cabinetul privat este posibil transferul de bani, analiza pariurilor și gestionarea evenimentelor și multe altele. Jucătorului i se oferă, de asemenea, posibilitatea de a scrie la suport direct prin chat. Acesta este înfășurat în colțul din dreapta jos al paginii.

Dacă ați pierdut datele de conectare la cabinetul personal, trebuie să contactați serviciul de asistență tehnică al casei de pariuri. Pentru informații detaliate despre restabilirea accesului la portalul de pariuri 20Bet, vă rugăm să vizitați site-ul nostru.

Știri relevante