Intro

Cum îmi pot șterge contul 22Bet?

Личные данные 22Бет
Dacă vă întrebați cum să vă ștergeți contul de pariuri cu 22Bet, fie ați pierdut o sumă mare și doriți să terminați pariurile, fie ați decis să jucați la sigur și să verificați toate căile de scăpare posibile înainte de a începe cu 22Bet. Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele cazuri în care merită să ai grijă de datele personale. Un jucător ar trebui să se asigure că toate informațiile sale personale nu vor fi date unor terțe părți și folosite fără știrea sa. Așadar, acest articol vă va spune cum să ștergeți contul de 22Bet.

Care sunt modalitățile de a șterge contul 22Bet?

Pentru a recapitula o glumă banală, avem 2 știri (dar ambele nu foarte pozitive): este imposibil să ștergeți complet contul 22Bet cu toate datele. Biroul funcționează pe baza unei înregistrări offshore. Licența internațională în Curacao a fost emisă la 18.11.2018 și este valabilă pentru 5 ani, adică până în 2023. Biroul nu are alte licențe, the nu este reglementat în Ucraina și Rusia. Prin urmare, site-ul web al 22Bet este blocat pe teritoriul Federației Ruse. În consecință, nu putem fi 100% siguri că datele dvs. se află într-un loc sigur. Dar există și o veste bună: în toată perioada de funcționare a casei de pariuri, nu a existat niciun precedent cu dezvăluirea datelor jucătorilor, chiar și după ce aceștia au fost blocați pentru încălcarea regulilor de utilizare.

Așa că, din păcate, nu este posibilă ștergerea profilului 22Bet cu toate datele personale și istoricul de pariuri ale jucătorului. Oricât de mult ai căuta, nu vei găsi această funcție în setările profilului tău. Pur și simplu nu există. Dacă faceți o cerere către serviciul de suport tehnic al 22Bet, veți primi probabil următorul răspuns: „Nu vă putem șterge contul, dar puteți înceta să îl mai folosiți”.

Настройки профиля 22Бет

Conform Termenilor și condițiilor noastre, lipsa de activitate în profilul dvs. pentru o perioadă de 90 de zile va duce la dezactivarea contului dvs. Așadar, dacă nu faceți nimic și nu vă conectați la profilul dvs. timp de 3 luni, contul dvs. va fi înghețat. Este exact „înghețat”, pentru că puteți restabili accesul dacă doriți. În acest fel, biroul îi oferă jucătorului un fel de asigurare în cazul unei acțiuni pripite (de exemplu, o pierdere mare și dorința de a opri imediat activitățile de joc). De asemenea, unii pariori de pe forumurile tematice au împărtășit faptul că au putut să se conecteze la contul lor fără probleme chiar și după 4 luni. Cu alte cuvinte, nu există nicio confirmare că contul va fi „înghețat” automat.

În afară de inactivitate, există modalități mai rapide de a obține blocarea unui cont. Acest lucru este potrivit pentru jucătorii pentru care pariurile au devenit un obicei prost și vor să îi pună capăt, dar nu sunt siguri de rezistența lor. Puteți provoca blocarea profilului 22Bet prin încălcarea regulilor interne de utilizare. Acestea includ:

  • Pariuri pe meciuri trucate.
  • Folosind diverse scheme frauduloase, plasând pariuri pe „furci”.
  • Participarea directă la joc sau meci și influențarea rezultatului (acest lucru se aplică antrenorilor și arbitrilor).
  • Încercarea de a crea mai multe profiluri.

Acestea sunt metode mai radicale și nu există cale de întoarcere după ele. Dacă un cont este blocat de către birou, cel mai adesea este blocat permanent. În plus, casele de pariuri pot face schimb de informații despre contul trișorilor și infractorilor, iar lumea pariurilor vă va fi închisă nu numai pe 22Bet, ci și la alte case de pariuri.

Запрос администратору 22Бет

Cum îmi pot șterge datele de pe 22Bet?

După cum am scris deja mai sus, nu există nicio garanție legală pentru cetățenii din Ucraina, Rusia și alte țări că datele lor vor fi șterse definitiv și irevocabil. În plus, casele de pariuri au o astfel de tendință de a păstra datele personale ale utilizatorilor timp de cel puțin 10 ani. În acest fel, ele se asigură în primul rând împotriva creării de conturi multiple (atunci când un jucător creează mai multe profiluri). Acest lucru este interzis de regulile companiei de pariuri 22Bet și astfel de conturi vor fi blocate imediat. În al doilea rând, casele de pariuri pot face schimb reciproc de informații despre trișori și infractori, pentru a se proteja în avans împotriva mașinațiunilor acestora.

Singurul lucru pe care îl puteți face este să ștergeți toate informațiile de contact posibile (numere de telefon, e-mail etc.) din cabinetul personal înainte de a vă decide să puneți capăt lumii jocurilor de noroc. Dar nu toate informațiile pot fi șterse din profilul dumneavoastră. Unele câmpuri sunt blocate. De asemenea, ar trebui să trimiteți o cerere către suportul tehnic pentru a vă îngheța contul după 3 luni. Din păcate, nu există o altă modalitate eficientă de a vă șterge datele de pe 22Bet.

Știri relevante