22Bet

Logo 22bet
Bonus

100% bonus până la 122 EUR

Prezentare generală
Înregistrare Înregistrare

Prezentare generală a companiei de pariuri 22bet

Informații generale despre compania de pariuri 22bet

Casa de pariuri 22bet și-a început activitatea în anul 2017. Compania își oferă serviciile în toată lumea exclusiv prin intermediul site-ului 22bet.com (sau o oglindă), care este disponibil în orice țară. Din păcate, casa de pariuri nu are birouri locale de pariuri. 22bet nu a primit încă autorizații de la Serviciul Federal de Impozite și fără aceasta nu poate deschide birouri terestre în țară. Prin urmare, pentru moment, jucătorii pot folosi portalul online. În cazul în care acesta este blocat de Roskomnadzor, aceștia pot folosi oglinzi sau servicii VPN pentru a accesa site-ul. În 3 ani, 22bet nu numai că a devenit faimos printre jucătorii din întreaga lume, dar a început să concureze cu case de pariuri online mari precum 1xStavka, PariMatch și Leon. Popularitatea companiei constă în oferta sa interesantă (o selecție mare de pariuri și jocuri de noroc), un site web ușor de utilizat, o alegere bună de metode de plată etc. În recenzia de astăzi, să analizăm pe scurt principalele avantaje și dezavantaje ale 22Bet.

Licența la 22bet

Bet 22bet nu are birouri la sol, iar serviciile sale sunt oferite exclusiv online. Există un site web disponibil pentru utilizatorii din întreaga lume, care funcționează sub licență de la guvernul din Curacao. Pentru a găsi licența emisă de Curaçao eGaming, vă rugăm să consultați 8048/JAZ pe site-ul autorității de licențiere. Din păcate, această licență nu este suficientă pentru a opera în multe țări. De exemplu, pentru piața rusă, ca urmare a modificărilor aduse Legii pariurilor și legislației fiscale, compania trebuie să obțină o licență de la Serviciul Federal de Impozite al Federației Ruse. După aceea, trebuie încheiat un acord cu TsUPIS. Și apoi, casa de pariuri 22bet își poate deschide propriile birouri de pariuri și poate accepta jucători online. Cu toate acestea, utilizatorii, fără a aștepta o licență locală, se pot bucura de plasarea pariurilor prin intermediul site-ului. Deoarece este posibil să fie blocat, vă sugerăm să folosiți link-ul alternativ din recenzia noastră (disponibil în antetul articolului).

site-ul web și aplicația mobilă 22bet

Ghișeul de pariuri 22bet a comandat dezvoltarea portalului de jocuri de noroc de la compania care a creat site-ul 1xBet. Prin urmare, utilizatorii pot vedea beneficii similare, cum ar fi o gamă largă de versiuni lingvistice pe site sau viteze rapide de încărcare a paginilor. În plus, site-ul 22Bet este complet optimizat pentru dispozitivele mobile. Prin urmare, utilizatorii pot paria sau juca jocuri din browsere populare pe diferite tipuri de dispozitive. Și, spre deosebire de 1xBet, nu este supraîncărcat cu animații. Prin urmare, funcționează foarte rapid. Proprietarii de dispozitive mobile care rulează Android și iOS pot instala aplicația mobilă. Aceasta poate fi descărcată de pe site-ul casei de pariuri. Alternativ, utilizatorii de iPhone și iPad pot instala aplicația direct din App Store. Această opțiune de instalare este mai rapidă și mai sigură. Aplicația mobilă 22bet are o gamă largă de caracteristici și opțiuni. Cu toate acestea, jucătorii nu au opțiunea de a juca cazinou online, poker și alte câteva jocuri de noroc. În același timp, utilizatorii au acces la streaming online al evenimentelor, care nu este disponibil pe site.

Crearea unui profil de joc pe 22bet

Doar utilizatorii înregistrați pot plasa pariuri pe site sau prin intermediul aplicației 22bet. Crearea unui profil de joc nu este un proces complicat. Formularul de înregistrare include câmpuri cheie care trebuie completate: nume și prenume, e-mail, parolă, țara de reședință și moneda contului. Activarea profilului se face prin click pe linkul din e-mailul primit. Casa de pariuri poate solicita și documente suplimentare pentru verificarea identității. După aceea, jucătorul poate utiliza serviciile casei de pariuri. După cum puteți înțelege, procesul de înregistrare a unui nou utilizator la 22bet durează câteva minute. Și, în cazul în care apar dificultăți, puteți contacta echipa de asistență, care funcționează non-stop.

Oferte promoționale și bonusuri de la 22bet

Casa de pariuri 22bet se poate lăuda cu bonusuri și promoții interesante pentru jucători. Prima oportunitate de a obține recompense de la casa de pariuri apare atunci când vă înregistrați. Compania oferă tuturor începătorilor un bonus de până la 9000 de ruble. Această sumă este creditată într-un cont special după efectuarea primului depozit și este egală cu 100% din suma depusă. Puteți găsi alte oferte în secțiunea „Bonusuri”. Aici puteți găsi promoții pentru jocuri de cazino sau pariuri sportive. Printre promoții se pot găsi oferte permanente (de exemplu, bonusul de ziua de naștere) și oferte periodice. În acest fel, jucătorul își poate planifica jocul pentru a profita la maximum de pariurile sale.

Bonus de înregistrare de până la 122 EUR

Înregistrare la 22BetÎnregistrare la 22Bet

Pariuri sportive și jocuri de noroc de la 22bet

22bet poate concura cu alte mari case de pariuri online în ceea ce privește pariurile sportive. Linia companiei include sute de evenimente pe mai mult de 40 de sporturi pe zi. Aici puteți găsi pariuri pe fotbal, hochei, baschet, handbal, golf, cricket, Formula 1 și multe altele. De asemenea, este posibil să plasați pariuri live. Aceste evenimente sunt plasate în secțiunea „Live”. Utilizatorii care sunt interesați să parieze pe sporturi cibernetice sau pe evenimente non-sportive, cum ar fi politica, vremea și loteriile, pot găsi divertisment relevant pe site-ul casei de pariuri. Acestea sunt disponibile în secțiunile „Line” sau „Cybersport”. De asemenea, merită să ne amintim despre jocurile de noroc. Site-ul 22bet oferă jocuri de noroc clasice la mesele de joc cu crupieri reali. De asemenea, puteți găsi sloturi de la diverși producători de software. Dintre aceștia, merită menționați 1x2gaming, 2by2 Gaming și 7 Mojos. Cel mai important, numărul de sloturi este în continuă creștere.

Depozite și retrageri la 22bet

Casa de pariuri 22bet oferă peste 36 de opțiuni pentru ca utilizatorii să poată face transferuri din și, respectiv, în contul lor de joc. Este destul de mult în comparație cu concurenții. Printre metodele de depunere se numără:

  • Transferuri prin Visa și MasterCard.
  • Portofele electronice B-Pay, PerfectMoney, Epay și altele.
  • Sistemul de plată Payeer.
  • terminalul de plată 24 AllTime.
  • Criptomonede Bitcoin, Dash, Ethereum și altele.
  • Numerar în Telepay și Amigo.

Opțiunile de retragere nu sunt foarte diferite. Acestea pot fi găsite în secțiunea Plăți. De asemenea, am dori să menționăm că suma minimă pentru a depune este de 50 de ruble, iar pentru a retrage – 100 de ruble. Toate operațiunile sunt fără comisioane din partea 22bet.

Serviciul de asistență pe site-ul 22bet

22bet pune la dispoziția utilizatorilor săi un serviciu de asistență non-stop. Acesta este disponibil în mai multe limbi. Pentru a pune o întrebare referitoare la funcționarea portalului sau la orice problemă apărută pe site, puteți face următoarele:

  • Prin intermediul chat-ului online, care este disponibil în colțul din dreapta jos al ecranului.
  • Adresa de e-mail. Adresele de e-mail sunt disponibile pe site pentru suportul jucătorilor support@22bet.com, securitate, politica de confidențialitate etc. Puteți găsi aceste adrese în secțiunea Contact
  • Formularul de contact, care poate fi găsit, de asemenea, în „Contacte”.

Răspunsurile la toate întrebările prin e-mail sunt furnizate în termen de 24 de ore. Ajutorul în chat online este cea mai rapidă opțiune de comunicare. Operatorii răspund în câteva minute.

În concluzie despre 22Bet

Piața pariurilor online se dezvoltă în mod dinamic, în ciuda diferitelor restricții impuse de autorități. Companiile locale și străine operează în țară și încearcă să ofere cele mai bune condiții pentru jucătorii lor. 22bet a ocupat o poziție de lider pe piață datorită ofertelor sale interesante de pariuri și jocuri de noroc, a site-ului web ușor de utilizat, a aplicației mobile, a suportului de calitate pentru jucători și a diferitelor metode de plată. 22bet își oferă serviciile prin intermediul site-ului său, care este disponibil online. De asemenea, asistența este asigurată de vorbitori multilingvi, ceea ce va facilita utilizatorilor rezolvarea întrebărilor lor. În ceea ce privește deținerea unei licențe, casa de pariuri are documente de la Comisia de Jocuri de Noroc din Curacao. Astfel, casa de pariuri 22Bet este o companie interesantă atât pentru începători, cât și pentru jucătorii experimentați.

Întrebări populare despre 22Bet

✅ Este 22Bet licențiat?

Compania de pariuri 22Bet își desfășoară activitățile online prin intermediul site-ului oficial 22bet.com sub licența Comisiei de Jocuri de Noroc din Curacao. Casa de pariuri nu a primit încă autorizații de la Serviciul Federal de Taxe al Federației Ruse. Prin urmare, în țară nu este disponibil niciun PoS, iar site-ul poate fi blocat de Roskomnadzor. În caz de blocare, recomandăm utilizarea unei oglinzi curente sau a serviciilor de schimbare a adresei IP și a punctului de conectare (servicii VPN). Exemple de astfel de programe sunt NordVPN, Surfshark și altele.

💵 Ce bonus de înscriere vor primi noii veniți la 22Bet?

Casa de pariuri 22Bet oferă tuturor jucătorilor noi un bonus de până la 122 eur. Este foarte ușor să îl obțineți: trebuie doar să parcurgeți procedura de înregistrare, să vă activați profilul și să faceți prima depunere. Bonusul de bun venit este egal cu 100% din suma depusă, dar nu mai mult* decât suma de mai sus.

* Atunci când se folosește un cod promoțional, această sumă poate fi majorată. Puteți găsi un cod promoțional afiliat pe site-ul nostru.

📱 Există o aplicație pentru Android și iOS de la 22Bet?

Da, există. Casa de pariuri încearcă să își dezvolte serviciile în pas cu vremurile. De aceea, 22Bet a pregătit o soluție modernă pentru utilizatorii mobili. Aplicația mobilă este disponibilă pentru Android și iOS. O puteți descărca de pe site-ul oficial sau din App Store (pentru utilizatorii iOS).

Aplicația îți permite să faci majoritatea operațiunilor fără a utiliza site-ul web. În plus, există o opțiune specială pentru jucători de a urmări meciurile online, care nu este disponibilă pentru utilizatorii site-ului web.

💳 Ce metode de plată acceptă 22Bet?

22Bet a conectat mai mult de 30 de opțiuni pentru depunerea și retragerea câștigurilor. Cele mai multe dintre ele sunt similare, deși unele opțiuni sunt disponibile doar pentru una dintre tranzacții. Jucătorii pot folosi transferurile Visa și MasterCard, portofelele electronice B-Pay, Perfect Money și Epay, portofelele de plată Payeer, depozitele în numerar, etc.

casa de pariuri 22Bet nu percepe comisioane de retragere sau de depunere. Puteți găsi metodele de plată curente în secțiunea „Plăți”.Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR