Intro

1xbet Suedia

O veste bună i-a așteptat pe toți operatorii străini de pariuri sportive și jocuri de noroc care au aflat că pot opera legal din ianuarie 2019 după ce au obținut o licență în Suedia. Până atunci, totul era gestionat de compania monopolistă Svenska Spel’s, care era singura care putea accepta pariuri pe meciuri sportive. Datorită acestei modificări a legii, putem și vom continua să găsim mai multe companii care caută să atragă noi pariori pe această piață neexploatată. Totuși, nu trebuie să mai căutați nimic, pentru că în articolul de mai jos veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie despre bonusuri și cote, care sunt printre cele mai mari.

Opțiuni de joc la 1xbet

Primul pas pe care trebuie să îl faceți începe cu înregistrarea. Acest lucru se poate face cu ușurință și veți primi un bonus de bun venit de până la 100 €, care este printre cele mai mari de pe piața pariurilor online. Cu toate acestea, acest bonus nu este ultimul lucru pe care 1xbet vi-l va oferi. De asemenea, puteți aștepta mai mult, în cursul altor pariuri, care sunt chiar mai interesante și mai profitabile. În plus față de site-ul clasic, există și o aplicație mobilă, care multiplică experiența de joc datorită simplității și accesibilității sale de oriunde.

Pariuri online în Suedia

Schimbarea menționată mai sus a legislației țării în ianuarie 2019, când guvernul a decis să pună la dispoziția operatorilor transfrontalieri pariurile sportive și jocurile de cazinou, sugerează că se așteaptă un aflux mare de noi case de pariuri. Prin urmare, luați întotdeauna în considerare toate aspectele atunci când o alegeți pe cea potrivită pentru dumneavoastră. Cu toate acestea, datorită nouă, nu trebuie să vă faceți griji și puteți apela la 1xbet Suedia, care se numără printre cele mai bune companii de pariuri sportive online la nivel global.

Depozite și retrageri la 1xbet Suedia

Există mai multe opțiuni din care puteți alege și toate funcționează perfect. Visa, MasterCard și Maestro sunt cele mai utilizate metode de plată. Cei care doresc să păstreze totul în siguranță și să folosească mai multe case de pariuri pot folosi portofele electronice, cum ar fi E-Pay sau B-Pay, dar le puteți găsi pe toate pe site în secțiunea de metode de plată. O metodă alternativă, și relativ nouă, sunt criptomonedele, printre care se numără și Bitcoin. Mulțumim tuturor celor care au citit până la aceste rânduri și le dorim tuturor multe pariuri de succes cu 1xbet Suedia.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Știri relevante