Zulabet

Zulabet_logo
Bonus

100€

Prezentare generală
Înregistrare Înregistrare

Când vă înregistrați la Zulabet, utilizați un cod promoțional pentru a obține un bonus individual de până la 100 €/$! Depunerea și retragerea câștigurilor de la Zulabet se poate face prin cele mai populare metode de plată din întreaga lume.

Noul site Zulabet

Schimbarea adresei nu este singura schimbare. Procedurile de înregistrare și verificare au fost, de asemenea, simplificate. Deoarece aceste proceduri durează foarte puțin timp, jucătorii noi se pot înregistra și verifica identitatea lor rapid și apoi pot începe să joace. De asemenea, echipa de asistență este mai eficientă și mai atentă la solicitările clienților. Aspectul site-ului și secțiunile nu s-au schimbat prea mult.

Înregistrarea în Zulabet

Zulabet este o casă de pariuri care oferă posibilitatea de înregistrare prin intermediul aplicațiilor mobile pentru iOS și Android, a versiunii mobile a resursei sau a site-ului oficial. Deschiderea unui cont se face în 3 pași: completarea informațiilor despre utilizator; confirmarea acțiunii; identificarea.

Pasul 1. Specificarea datelor personale

După ce face clic pe butonul burgundy „Înregistrare”, jucătorul vede un formular de completat: nume; prenume; nume de familie;;; adresă de e-mail; parolă; număr de telefon mobil; data nașterii; cod promoțional (dacă este cazul). La deschiderea unui cont, vi se cere să selectați butonul „Nu sunt un robot” pentru a trece de captcha. De asemenea, clientul bifează căsuța pentru a fi de acord cu regulile și politica de confidențialitate. După ce se face clic pe „Înregistrare”, sistemul afișează o notificare cu instrucțiuni despre ce trebuie făcut în continuare.

Pasul 2. Confirmarea înregistrării prin numărul de telefon mobil sau adresa de e-mail

Detaliile specificate de client sunt trimise la: Cod sms cu confirmare (care trebuie introdus în câmpul din timpul înregistrării); Un e-mail cu un link (link pentru activarea profilului). După ce contul a fost confirmat, rămâne a treia etapă – verificarea identității. Fără verificare este imposibil de a depune și paria la casa de pariuri Zulabet. Înregistrarea este posibilă numai pentru cetățenii Federației Ruse (și numai cu pașaport rusesc).

Etapa 3. Identificare

După prima autentificare în cont, utilizatorul vede un buton roșu „Continuă identificarea” în colțul din dreapta sus. După ce se face clic pe acesta, sistemul oferă un formular cu 3 opțiuni: identificare simplificată; completă; Prin „Servicii de stat”. Formatele procedurii diferă, ceea ce afectează limitele și sumele bonusului. Nou-veniților li se oferă identificarea simplificată, deoarece nu este nevoie să meargă nicăieri. Jucătorii care intenționează să lucreze cu sume mari de bani sunt mai bine cu verificarea completă.

Identificare simplificată prin intermediul site-ului

În secțiunea de informații personale, utilizatorul completează căsuțele: numărul și seria pașaportului; data nașterii autoritatea emitentă; sexul;;; data eliberării pașaportului; locul nașterii; TIN; înregistrarea reședinței (adresa de reședință permanentă); SNILS. Aceste informații sunt confirmate prin încărcarea unor fotografii ale pașaportului (răspândirea, pagina cu propiska). După ce faceți clic pe „Identificare”, informațiile sunt trimise serviciului de securitate. După verificare, se trimite o notificare.

Bonus de înregistrare de până la 100 EUR

Înregistrare la ZulabetÎnregistrare la Zulabet

Identificare prin GosServices

Un fel de simplificat, dar în Zulabet.ru este evidențiat într-o coloană specială. Pentru a identifica contul casei de pariuri prin intermediul Gosuslugi.ru, trebuie să aveți un profil confirmat pe GU. După ce va da click pe „Confirmă identificarea”, utilizatorul va fi redirecționat din contul personal la autorizare în GU. După ce v-ați conectat la profilul dumneavoastră, trebuie să completați datele dumneavoastră și să confirmați.

Autentificare completă prin intermediul birourilor de la sol

Se efectuează la centre: „Svyaznoy; Contact. Trebuie să vă aduceți pașaportul cu dvs. Prețul identificării la FIRST CUPIS – Mobile Card prin Svyaznoy este de 300 de ruble. La birourile sistemului Contact, costul serviciului este de 150 de ruble. Dacă aveți deja un cont confirmat și identificat în First UUPIS (înregistrare în 1xStavka sau Parimatch), nu trebuie să faceți nimic din nou. Atunci când deschideți un cont, este suficient să specificați numărul de telefon mobil pe care l-ați folosit înainte. Pentru înregistrarea contului, biroul casei de pariuri oferă un freebet de până la 15.000 de ruble (și cu un cod promoțional – 1.500). Contul bonus este creditat cu 10% din pierderi ca cashback.

Cabinet personal

Pentru a se autentifica pe site-ul Zulabet, clientul face clic pe butonul „Login”, situat în colțul din dreapta sus. Site-ul Zulabet RU afișează un formular în care se cere să specificați: login (sau adresa de e-mail); parola. În bara de sus, utilizatorul vede informații: starea actuală a contului (în ruble reale și bonus); butonul pentru a merge la secțiunea „Top up”; setările de cote, limbă, format de timp. După ce faceți clic pe meniul „Contul meu”, sistemul afișează o listă derulantă cu secțiuni: „Istoricul transferurilor”; „Date personale”; „Istoricul pariurilor”; „Retragerea din cont”; „Cerere către administrator”; „Ieșire”. Pentru a accesa cabinetul personal al furnizorului de pariuri sunt disponibile aplicații mobile pentru Android sau iOS.

Reaprovizionarea contului Zulabet

Modalitățile de depunere și retragere de pe Zulabet.ru pentru jucători sunt prezentate în secțiunea „Plăți” (și sunt disponibile în zona personală după identificarea contului). Prin intermediul cardurilor bancare se oferă posibilitatea de a depune de la 100 la 595 000 de ruble. Nu există comisioane, termenii de creditare – de la 1 minut. Disponibil: „Visa”; „MIR”; „Mastercard. Prin intermediul serviciului de online banking al Alfa Bank se pot depune până la 595.000 de ruble fără comisioane. Portofelele electronice sunt, de asemenea, utilizate pentru a face depozite (fără comisioane): TSUPIS – de la 100 la 595 000 ruble; „Kiwi – de la 100 la 15 000; JuMoney – de la 100 la 15 000 ruble; Webmoney – de la 100 la 15 000. „Comerțul mobil” oferă posibilitatea de a depune bani în câteva secunde, dar cu restricții: „Megafon” – până la 15.000 de ruble, comision de 13,5%; „Beeline” — până la 5.000 de ruble, 11,99% + 10 ruble; MTS – până la 15.000 de ruble la 11%; „Tele2” – până la 15.000 de ruble la 8,5%.

Linia înainte de meci

Casa de pariuri Zulabet.ru oferă peste 20+ sporturi, printre care se numără pe lângă cele mai populare: curse de motociclete; ciclism; volei pe plajă; darts; softball; baseball. Secțiunea 7 reguli a prezentat 30+ rezultate ale evenimentelor sportive: avantaj; durata remizei; total de la … la … minut; primul autogol; comparația performanțelor jucătorilor la finalul turneului; meciul de la pauză; handicap; șansă dublă; totaluri și altele. Pentru a vedea spread-ul, faceți clic pe numele evenimentului și accesați o pagină care detaliază marja și cotele. Se oferă pariuri pe sporturi cibernetice: Counter-Strike; Dota 2; League of Legends și discipline mai puțin populare. Lista evenimentelor de sporturi cibernetice cuprinde evenimente de marcă: Cardul va încheia ziua; Primul sânge; Handicap; Total; Durata hărții pe minute; Fracții totale; Câștigătorul hărții; Double Kill, Triple Kill, Ultra Kill și Rampage sau alte serii de omoruri. Pariurile sunt disponibile în sisteme, ordonate și exprese. sunt disponibile pariuri cu 1 clic. Cotele depind de evenimentul specific, data și ora solicitării. Meciurile din competițiile europene sunt însoțite de un nivel de marjă de 2,5%. Pentru diviziile secunde din țările de top (de exemplu, Spania), cifra crește la 6%. Pentru meciurile din KHL, marja este fixată la 2,3%.

Live

Disponibil după ce se face clic pe butonul „LIVE” din meniul orizontal superior. Sistemul afișează lista evenimentelor live pe o nouă pagină. În partea stângă există o coloană pentru sortarea sportului. Sub aceasta există un meniu pentru a filtra în funcție de ora de începere a evenimentului. Există o opțiune Mel-Zone pentru afișarea grafică a evenimentelor care au loc pe teren. Rezultatele la momentul solicitării (limitate la scor, fără a oferi statistici detaliate).

Retragerea de fonduri Zulabet

Efectuați o retragere făcând clic pe butonul „Profilul meu -> Retragerea din cont”. Casa de pariuri Zulabet oferă jucătorilor mai multe modalități de a-și obține câștigurile: carduri bancare „Visa”, „MIR”, „MasterCard” – de la 1000,00 RUB fără comision (timpul de transfer – de la 15 minute la 3 zile lucrătoare); portmonee electronice UCPIS, Webmoney, UMoneu, QIWI – de la 100 de ruble pentru 15 min fără comision; transferuri bancare – de la 100 la 595.000 RUB fără comision. Retragerea este posibilă în cazul în care nu există oferte de bonus activate, cereri „suspendate” de verificare a contului.

Suport

Suportul online al Zulabet se află în colțul din dreapta jos. Pentru a apela managerul companiei de case de pariuri Zulabet, faceți clic pe „Puneți o întrebare” și introduceți problema. Ei vor răspunde în termen de 5 minute. La fel ca în alte birouri, ei întreabă adesea: „Citiți-l singur…”, „Verificați în reguli…”, „Găsiți-l în cabinetul dvs. personal…”. Pentru o comunicare rapidă cu operatorul de pariuri online, ei oferă un număr de telefon de urgență 24 de ore pe zi – +7(800) 707-05-43. Apelul este gratuit de pe o linie fixă. Există o rețea de adrese de e-mail la care ești rugat să scrii: info@Zulabet.ru – întrebări generale despre colaborarea cu casa de pariuri; support@Zulabet.ru – asistență tehnică (descărcarea aplicațiilor mobile, probleme cu accesul sau afișarea cotelor); security@Zulabet.ru – securitatea contului personal, depuneri, probleme la încercarea de a retrage bani, verificarea și identificarea contului; marketing@Zulabet.ru – activități de marketing (comunicate de presă, PR, relații publice și publicitate); partners@Zulabet.com – program de afiliere pentru cei care doresc să câștige din pariuri sportive și pariuri. Secțiunea „Contactați-ne” oferă un formular de contact pentru a intra în contact cu Zulabet. Acesta solicită adresa de e-mail, subiectul solicitării și problema. Ei vor răspunde în termen de 3 ore la adresa de e-mail prescrisă.

Recenzii

Există recenzii bune și rele despre lucrul cu Zulabet. În comentariile pozitive, ei notează: șansele sunt mari; identificarea este posibilă de la distanță (prin intermediul site-ului web sau GosServices); oferă un bonus de bun venit ; cashback – până la 10% din suma pierdută; Aplicații pentru dispozitive mobile bazate pe Android sau iOS; licență RF FTS, statut legal în Rusia. Comentariile negative spun: transmisiunile video nu sunt disponibile pentru toate evenimentele; Nu există un blog cu anunțuri de evenimente și prognoze ale meciurilor viitoare; compania nu are un PPS (o rețea de birouri la sol); echipa de asistență tehnică vă cere adesea să „rezolvați singur”.