Intro

Securitatea site-ului web: cum trec de captcha la 1xBet?

Восстановление пароля 1хБет
Site-ul de pariuri 1xBet îndeplinește toate cerințele de securitate care se aplică la jocurile de noroc. De aceea, jucătorii, după ce se înregistrează la 1xBet, nu își pot face griji cu privire la pierderea datelor lor personale. Acestea sunt protejate în siguranță pe serverele biroului. Compania luptă, de asemenea, împotriva automatizării pe site: utilizarea macrourilor și a scripturilor pentru a reproduce acțiunile umane sunt detectate și infractorii sunt pedepsiți. Prin urmare, în acest articol dorim să vă spunem despre una dintre modalitățile de protecție pe site, care este adesea criticată de jucători. Vorbim despre serviciul reCAPTCHA de la 1xbet.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă în cazul în care 1xbet nu operează în țara dvs:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Ce este un captcha la 1xBet?

Cel mai comun mod de a opri roboții este prin utilizarea captcha. La 1xBet, se utilizează cea mai recentă versiune a reCAPTCHA – verificarea utilizatorilor cu o comandă de imagine generată automat. Jucătorul este obligat să găsească toate imaginile care îndeplinesc interogarea captcha la 1xbet. De regulă, o persoană rezolvă sarcina la prima încercare (mai rar la a doua, a treia etc.). Cu toate acestea, dacă o astfel de protecție este încercată de un robot, șansele de succes tind spre zero. Deși captchas text care au fost folosite în zorii anilor 2000, serviciile anti-captcha au învățat să le ocolească cu o eficiență de 90%.

Site-ul casei de pariuri folosește un captcha cu imagini (serviciul reCAPTCHA). Acesta este integrat în formularele de înregistrare, de conectare la site (conectare la cabinetul personal al 1xBet), de recuperare a parolei și de verificare a cupoanelor. Jucătorii pot observa că nu există întotdeauna un captcha de la 1xbet în aceste formulare. Faptul este că algoritmul verifică comportamentul unei persoane prin adresa IP, clicuri, vizualizări de pagini și poate recunoaște o persoană fără a trece printr-o verificare suplimentară.

Cum de a merge captcha pe 1xbet?

În ciuda faptului că procesul de trecere a verificării „bot” nu este complicat, unii jucători au dificultăți cu captchas la 1xbet. De regulă, utilizatorii sunt deranjați de prezența formularului de verificare. Faptul este că necesită timp suplimentar, pe care pariorul îl poate folosi pentru a analiza pariurile și a plasa pariuri. Cu toate acestea, nu există nicio modalitate de a evita captcha de la 1xBet. Trebuie doar să urmați acești pași:

  • Faceți clic pe butonul „Nu sunt un robot” din formularul de verificare. Adesea, deja în această etapă, scriptul va sări jucătorul mai departe, fără a arăta nicio imagine.
  • Când formularul se deschide cu 9 imagini, trebuie să găsiți numărul corect de imagini solicitate – faceți clic pe ele. După verificarea acțiunilor jucătorului, acesta poate continua mai departe.
  • Dacă jucătorul greșește din răspunsurile la întrebare, trebuie să se mai facă o verificare. Merită să fiți atenți și să nu vă grăbiți.

Aceste recomandări vor fi suficiente pentru a trece rapid și fără durere de captcha la 1xbet.

Капча на 1xBet

Cum pot trece captcha la 1xBet pe telefon?

Atunci când vă folosiți telefonul, un jucător poate fie să instaleze aplicația 1xBet, fie să parieze pe versiunea mobilă a site-ului. În primul caz, odată logat în aplicație, jucătorul nu trebuie să introducă niciun captcha. Cu toate acestea, verificarea suplimentară poate fi pe versiunea mobilă a portalului.

Întregul proces de introducere a unui captcha în 1xBet pe telefon nu este foarte diferit de cel de pe computer. Jucătorul trebuie să introducă, de asemenea, imaginile oferite de verificator. Cu toate acestea, dimensiunea ecranului smartphone-ului trebuie luată în considerare. Deoarece nu este întotdeauna convenabil să faceți clic pe imagini prin dimensiunea, deoarece șansa de a pierde este mai mare. În plus, nu toți jucătorii vor înțelege ceea ce este afișat pe imagini prin dimensiunea lor. Prin urmare, este posibil să dureze mai mult timp pentru a trece captcha la 1xbet pe telefon.

Știri relevante