Intro

Vechea versiune a 1xBet: caracteristici și diferențe

1хБет старая версия
Prima versiune lite a site-ului 1xBet a fost lansată în 2012, când compania a rezolvat problema licențelor. Un studio web de top pe piața jocurilor de noroc a lucrat la crearea platformei. Datorită acestui fapt, site-ul este simplu și direct, pe de o parte, și funcțional și multitasking, pe de altă parte. Astfel, site-ul a atras rapid mii de fani din întreaga lume. Cu toate acestea, pe măsură ce proiectul a crescut, a crescut și site-ul casei de pariuri. Însă acest lucru nu a fost pe placul multor jucători. Acesta este motivul pentru care caută o versiune veche a 1xBet. Care sunt caracteristicile sale și cum diferă vechiul portal de cel nou?

Logo 1xbet
bonus de 100% până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Prezentare generală a vechii versiuni a site-ului 1xbet

Ultima actualizare majoră a site-ului 1xBet a avut loc în 2019. La momentul scrierii acestui articol, 2021, există deja dezvoltări ale noului portal, care este oferit în mod activ utilizatorilor. Dacă mergeți pe site-ul oficial 1xBet, puteți vedea cuvântul „New” lângă logo și un indiciu despre apariția unei versiuni mai rapide și mai convenabile a portalului.

Prin urmare, începând de astăzi, versiunea veche a site-ului 1xBet este cea care a fost lansată în 2019. Dacă un jucător caută o versiune anterioară, poate doar să verifice designul pe bloguri și forumuri sau să meargă la serviciul de arhivă a paginii web (archive.org) și să vadă fotografii ale site-ului în trecut.

Смена версии сайта 1хБет

Versiunea veche a 1xbet se distinge prin prezența mai multor niveluri ale meniului în antetul site-ului. La primul nivel puteți merge la descărcări de aplicații, metode de plată, statistici sau vă puteți conecta sau crea un cont. Al doilea nivel vă aduce la secțiunile de pariuri și jocuri de noroc. Numărul total de elemente de meniu este de 14, față de 9 în versiunea anterioară.

Ecranul de lucru este împărțit în 3 părți: în centru se află o zonă cu informații despre pariuri și jocuri, în partea dreaptă se află un widget de logare, bonusuri și jocuri importante, iar în partea stângă există un filtru de evenimente sau jocuri și informații suplimentare despre meciuri.

Printre punctele forte ale vechiului site 1xBet se numără navigarea ușoară (datorită meniurilor și widgeturilor puteți merge rapid la secțiunea dorită), interfața intuitivă, designul responsive și cross-browser (paginile sunt afișate corect pe diferite dispozitive de utilizator). În același timp, viteza de încărcare lentă printr-un număr mare de scripturi, congestia ecranului cu evenimente – principalele dezavantaje ale vechii versiuni a 1xbet. Noua versiune a portalului a reușit să rezolve unul dintre aceste neajunsuri, și anume creșterea vitezei site-ului. Deși echipa ar trebui să lucreze în continuare la optimizarea platformei.

versiunea veche a 1xbet: conectați-vă la portal

După cum sa menționat în articolul „Cum să vă conectați la 1xBet”, astăzi sunt disponibile două versiuni ale site-ului pentru utilizatori – versiunea nouă și veche a 1xbet. Designul actualizat și funcționalitatea portalului se află încă în faza de testare. Prin urmare, casa de pariuri oferă jucătorilor să treacă la noua versiune pe cont propriu și nu face acest pas obligatoriu încă. Astfel, pariorii se pot conecta la vechiul site al biroului la adresa oficială 1xbet.com.

Pe forumuri și site-uri web puteți găsi materiale despre presupusul acces alternativ la site-ul 1xbet prin intermediul unei oglinzi. În acest caz, designul site-ului a rămas cel vechi, astfel încât jucătorii să fie confortabili în utilizarea portalului. De fapt, acest lucru nu este cazul. Toate oglinzile oficiale ale casei de pariuri au același design ca și versiunea principală. Acesta poate fi în versiunea veche sau nouă. Prin urmare, compania nu lasă site-urile oglinzii 1xbet cu versiuni vechi ale designului.

1хБет новый сайт

Actualizarea de la versiunea veche la cea nouă a 1xBet

Noua versiune a site-ului 1xbet are mai multe avantaje în comparație cu versiunea veche. În primul rând, funcționează mai rapid pe toate tipurile de dispozitive, așa cum am scris mai devreme. În al doilea rând, numărul de caracteristici de pariuri din noua versiune este mult mai mare. În al treilea rând, există noi secțiuni cu răspunsuri la întrebări populare. Toate acestea fac ca utilizarea noii versiuni a site-ului să fie confortabilă.

Dacă un jucător decide să treacă de la versiunea veche a 1xBet la cea nouă, merită:

  • Faceți clic pe cuvântul „New” de lângă logo-ul companiei și urmați linkul care va apărea în fereastra pop-up.
  • Tastați lite.1xbet.com în bara de adrese a browserului dumneavoastră.

Este posibil ca, în timp, noua versiune să înlocuiască vechiul site 1xbet. Cu toate acestea, începând cu 2021, schimbarea interfeței arată astfel.

Știri relevante