Intro

1xbet SUA

Pariorii au primit vești bune în 2018, când Curtea Supremă a anulat o lege federală din 1992 care interzicea complet pariurile sportive. Până atunci, pariorii americani pariaseră ilegal cu casele de pariuri străine. Totuși, fiind vorba de bani mulți care pot ajuta visteria statului, Curtea Supremă a decis să legalizeze această formă de divertisment. Prin urmare, se așteaptă o creștere mare a acestei industrii, iar noi vă aducem informații despre una dintre cele mai bine cotate case de pariuri din întreaga lume. În prezent, aceasta nu acceptă încă jucători din această țară, dar credem că situația se va schimba în orice moment datorită modificării legii și veți ști cu cine să pariați.

Opțiuni de joc la 1xbet

Compania noastră preferată este casa de pariuri 1xbet, care operează la nivel global și, prin urmare, a acumulat deja o bună parte din experiență. La început, veți primi un bonus de înscriere, care poate fi de până la 100 EUR/USD. Acesta este plătit la primul depozit și este urmat de bonusuri continue, pe care 1xbet le va folosi pentru a vă răsplăti pentru încrederea dumneavoastră în pariurile și jocurile ulterioare. Puteți alege din mai multe jocuri în cazinoul online, inclusiv poker sau ruletă live, dar și să pariați aici cu unele dintre cele mai mari cote oferite de casele de pariuri online. Deși în prezent nu acceptă jucători din SUA, credem că această situație se va schimba în curând datorită noilor legi care au intrat în vigoare din 2018.

Pariuri online în SUA

în 2018 a avut loc o răsturnare de situație cheie, când Curtea Supremă a anulat o lege federală care interzicea pariurile sportive pe întreg teritoriul SUA. Până atunci, pariorii erau nevoiți să apeleze la casele de pariuri străine, care acceptau ilegal jucători din SUA. Se estimează că, în 2018, localnicii au pariat peste 150 de miliarde de dolari și, prin urmare, trezoreria statului va înregistra un nou venit ridicat din acest sector. Prin urmare, casele de pariuri și pariorii se pregătesc în prezent pentru noul vânt pe care legalizarea îl va aduce în țară.

Depozite și retrageri la 1xbet SUA

Cea mai rapidă modalitate este prin MasterCard, Visa, precum și Maestro. În plus, portofelele electronice sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă, ceea ce reprezintă o modalitate interesantă de a lucra cu bani pe Internet. Exemple ale acestor portofele sunt E-Pay sau B-Pay, dar multe altele sunt enumerate în termenii de plată 1xbet. Cu toate acestea, iubitorii de criptomonede vor găsi, de asemenea, ceva pe placul lor, deoarece 1xbet acceptă mai multe alte monede în afară de cel mai faimos Bitcoin. Vă mulțumim pentru că ați citit și v-ați făcut timp să citiți articolul nostru și vă dorim mult noroc!

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Știri relevante