Intro

1xBet: ce este această casă de pariuri?

1xbet что это
1xBet este destul de activă în promovarea mărcii sale online și offline. Puteți vedea informațiile despre 1xBet nu numai pe platformele de jocuri de noroc tematice, rețelele media ale site-urilor partenere, în filme pirat și seriale TV (publicitatea include proprietarii de resurse pentru a face profit din programul de recomandare), dar și în publicitatea FC Barcelona, Chelsea, Confederația Africană de Fotbal, unde casa de pariuri este sponsor oficial. Deci, o mulțime de utilizatori de Internet și fani ai sportului trebuie să fi auzit despre 1xBet. Dacă nu știți nimic despre casa de pariuri și vă întrebați„1xbet ce este? ” Să încercăm să răspundem pe scurt.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrarea 1xBetÎnregistrarea 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

istoria 1xBet: cum s-a dezvoltat compania?

După cum ați putut înțelege din titlu și din introducere, 1xbet este o casă de pariuri, destul de populară în rândul jucătorilor. A fost fondată în 2007 în Rusia și și-a oferit serviciile prin intermediul birourilor de pariuri terestre. Până la începutul anilor 2010, birourile casei de pariuri au apărut în multe orașe mari din Federația Rusă și din țările vecine: Ucraina, Belarus, Kazahstan, etc. Deși oferea o ofertă interesantă de pariuri și jocuri, era o casă de pariuri mediocră printre zecile de case de pariuri similare de pe piață.

De la începutul anului 2010, compania a început să lucreze la site-ul său, care a fost lansat un an mai târziu, în 2011. A fost licențiat de către Registrul din Curacao, ceea ce a permis biroului să accepte utilizatori din întreaga lume. Și tocmai această mișcare a fost cea care a dus la popularitatea rapidă a casei de pariuri în rândul pariorilor din țările CSI, iar mai târziu în alte părți ale Europei și ale lumii.

Cu toate acestea, odată cu apariția popularității 1xBet, au început problemele cu autoritățile de reglementare rusești. Legislația rusă a început să se înăsprească, iar activitatea online, folosind o licență offshore, a devenit complet interzisă. Prin urmare, biroul a fost forțat să își schimbe domiciliul, iar accesul la 1xbet.com este acum blocat de Roskomnadzor. Deși puteți folosi întotdeauna oglinzi oficiale sau servicii VPN pentru a rezolva această problemă.

Este demn de remarcat faptul că toate punctele de pariuri din Rusia (erau mai mult de 600) s-au mutat la o companie nou creată – 1xStavka. De fapt, este un analog rusesc al 1xBet, înregistrat doar în conformitate cu legislația rusă. Prin urmare, puteți găsi asemănări fenomenale în ofertă, designul site-ului, promoții. Deși există asemănări între ele, din punct de vedere legal, 1xBet și 1xStavka sunt case de pariuri diferite.

Astăzi, 1xBet este una dintre cele mai populare case de pariuri de pe piața jocurilor de noroc. Serviciile sale sunt folosite de mai mult de o jumătate de milion de persoane. Mulți factori au contribuit la acest lucru, începând cu o ofertă interesantă, bonusuri și terminând cu publicitatea pe care este posibil să o fi auzit sau văzut înainte de a tasta „1xBet ce este?” într-un motor de căutare

1xBet unde este înregistrat?

compania de pariuri 1xBet, după ce și-a deschis site-ul în 2011, și-a schimbat jurisdicția. Compania„1X Corp N.V.„, care reprezintă brandul 1xBet, operează în conformitate cu legile din Curacao și este înregistrată în națiunea insulară. Această țară face parte din Regatul Țărilor de Jos. Prin urmare, toate plângerile cu privire la acest serviciu trebuie adresate registratorului din Curacao. Protecția intereselor în instanță poate fi rezolvată, de asemenea, în conformitate cu legislația olandeză. Cu toate acestea, este o procedură complicată și consumatoare de timp. Prin urmare, este mai ușor să se facă cercetări la registrator. De asemenea, este demn de remarcat faptul că, de multe ori, casa de pariuri soluționează toate litigiile în favoarea jucătorilor.

Sperăm că, după scurta noastră recenzie, ați înțeles ce este 1xBet. Și dacă sunteți interesat de pariuri sportive, puteți arunca o privire la școala noastră pentru jucătorii începători. Acesta conține lecții pentru a vă ajuta să dezvoltați abordarea corectă a pariurilor sportive.

Știri relevante