Intro

1xBet pariuri condiționate: caracteristicile pariului

Условная ставка 1хБет
Casa de pariuri 1xBet nu numai că mărește numărul de evenimente sportive, dar adaugă și noi opțiuni de pariere. Printre acestea se numără pariurile condiționate 1xBet, care au apărut în 2019. Unii utilizatori, în mod tradițional, îl confundă cu un avans sau un pariu de încredere. În ciuda faptului că unele resurse online echivalează aceste concepte, ele nu sunt același lucru. În acest articol, să descriem care sunt caracteristicile unui pariu condiționat 1xbet și cum să îl plasăm pe site.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Definiția pariului condiționat 1xbet

Pariurile condiționate au apărut în oferta casei de pariuri nu cu mult timp în urmă, în 2019. În plus față de pariurile simple și expresele obișnuite, pariurile 1xbet anti-extra s și sistemele, utilizatorii au acum opțiunea de a crea noi variante de combinații. Datorită pariurilor condiționate 1xBet, jucătorii pot crea un lanț de evenimente legate între ele. În același timp, pot fi incluse diferite tipuri de pariuri. Astfel, un pariu condițional 1xBet este un pariu care include atât pariuri simple, cât și spread-uri care nu conțin aceleași rezultate. Valoarea câștigurilor depinde de numărul de evenimente reușite din combinație. De aceea, este important ca pariorul să își plaseze corect pariurile, pentru a obține un profit maxim. Vă recomandăm să începeți cu pariuri simple pe favoriți și să terminați cu expresii care conțin evenimente în care participanții au șanse egale de câștig.

Caracteristicile pariurilor condiționate la 1xBet

Deși un pariu condiționat 1xBet este o combinație de diferite tipuri de pariuri, nu este atât de dificil de format. De asemenea, are o serie de avantaje față de pariurile combinate clasice. Условная ставка в 1хБет Să evidențiem principalele avantaje ale unui pariu condiționat de la 1xBet:

  • Mai multe șanse de câștig. Destul de des, doar primul eveniment trebuie să fie jucat pentru a obține un profit. Cu toate acestea, dacă al doilea pariu este greșit, combinația poate eșua.
  • Oalegere mai mică de evenimente pentru pariuri. Pentru a forma un pariu condițional 1xbet, jucătorul trebuie să includă doar 3 rezultate în combinație.

Acestea fiind spuse, pariurile condiționate au o serie de dezavantaje:

  • Abilitatea de a calcula riscurile. Pentru a obține un profit dintr-un pariu, merită să se țină cont de mărimea câștigurilor de la evenimentul anterior din combinație. Dacă este al treilea eveniment și cel următor, este important să se ia în considerare pierderea celui de-al doilea eveniment.
  • Formule complexe pentru calcularea câștigurilor. Pentru începători, va fi dificil să calculați câștigurile pe cont propriu. Cu toate acestea, odată ce pariorul înțelege cum funcționează astfel de pariuri, toate calculele vor merge rapid. Ele pot fi introduse într-un jurnal de pariuri, despre care s-a scris în Școala de pariuri.

În ciuda acestor dezavantaje, pariurile condiționate sunt un instrument destul de interesant pentru a crește profiturile unui parior Блоки в условной ставке 1хБет

Plasarea unui pariu condiționat pe 1xbet

Pentru a plasa un pariu condiționat pe 1xbet, utilizatorul trebuie să urmeze următorii pași:

  1. Autorizați pe site.
  2. Mergeți la secțiunea cu evenimente sportive sau cibernetice și găsiți cel puțin 3 meciuri.
  3. Adăugați meciurile selectate la cupon.
  4. Găsiți un pariu condiționat în lista cu tipuri de pariuri.
  5. Pentru fiecare eveniment să precizați suma pariului și secvența (modificând numerotarea blocurilor).
  6. După completarea câmpurilor, plasați un pariu.

Utilizatorul poate apoi să vizualizeze informațiile despre pariurile condiționate prin intermediul contului personal (secțiunea Istoric pariuri). Aici, vor fi afișate declarațiile rezultatelor câștigătoare și profitul primit. De asemenea, este posibil să se afle motivul pentru care pariul a fost pierdut.

Știri relevante