Intro

1xBet pariuri sportive live: caracteristici și tipuri de pariuri

Utilizatorii care dau preferință pariurilor online vor aprecia oferta casei de pariuri 1xbet. Aceasta oferă pariorilor o gamă largă de evenimente, instrumente practice pentru gestionarea rapidă a pariurilor și diferite opțiuni de pariere. Mai multe detalii despre secțiunea Live vor fi discutate în articolul de astăzi.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

1xBet Pariuri live pentru începători și profesioniști

Compania de pariuri 1xBet se distinge de concurență prin varietatea sa de pariuri înainte de meci și pariuri live. Vorbind despre linia de pariuri a 1xBet, merită remarcată selecția mare de evenimente din ligile de nișă. Numărul total actual de evenimente premergătoare meciurilor disponibile pe site este de peste 5.000. Acest lucru este destul de suficient pentru profesioniștii de pariuri și pentru începători deopotrivă.

În cazul pariurilor live, 1xBet are în jur de 1000 de evenimente live disponibile la un moment dat (în funcție de sezon). Acesta este un argument de greutate pentru pariorii experimentați. Deși din ce în ce mai mulți începători preferă să plaseze pariuri live – pariuri care sunt plasate în timpul desfășurării evenimentelor. Acest lucru este facilitat de posibilitatea de a urmări meciurile online și de a face predicții mai precise, precum și de a „alege” o cotă bună pentru pariuri. Cu toate acestea, secțiunea Live a 1xBet este în primul rând pentru pariorii antrenați. Dacă tocmai ați început să pariați, vă recomandăm să mergeți la școala noastră de pariuri pentru a obține sfaturi valoroase pentru pariuri de succes.

1xBet pariuri online: oferta de pariuri

După cum am menționat anterior, puteți găsi pariuri online de la 1xBet pe pagina noastră de pariuri Live. Puteți naviga prin meniurile de sus și de jos. Secțiunea în sine este organizată în conformitate cu principiul de aliniere: în zona dreaptă a ecranului există o secțiune cu „Top Campionate” și „Top Jocuri”, unde sunt colectate evenimente populare. Există, de asemenea, un meniu lateral care vă permite să selectați rapid jocurile din diferite discipline sportive.

Utilizatorii pot plasa pariuri live la 1xbet pe mai mult de 20 de sporturi zilnic. Varietatea evenimentelor online este inferioară liniei, ceea ce este tipic pentru toate casele de pariuri. Cu toate acestea, pariorii au posibilitatea de a paria pe orice, de la prima echipă până la numărul de cartonașe galbene în fotbal. În acest fel, utilizatorii au tot ce au nevoie pentru a se simți bine cu 1xBet pariuri live.

1xBet Pariuri live

În plus față de prezentarea standard a pariurilor live, jucătorii au la dispoziție opțiuni suplimentare de pariuri live în meniul derulant. Următoarele tipuri de pariuri online sunt disponibile în prezent la 1xBet:

 • Pariați pe cont propriu este pagina cu toate ofertele de pariuri live disponibile în țara de reședință a jucătorului. Oferta este formată pe baza datelor introduse în profilul jucătorului.
 • Multi-LIVE este un tablou de bord practic care vă permite să urmăriți pariurile live selectate în același timp. Utilizatorul însuși colectează evenimentele de pe pagină și le gestionează prin metoda drag-and-drop.
 • Anunțurile de evenimente live sunt meciuri care vor avea loc în curând și vor fi transferate în secțiunea Live. În acest fel, utilizatorul poate calcula imediat ce pariuri pot fi plasate în pre-meci și care sunt disponibile online.

Anterior, alte reprezentări de pariuri live, cum ar fi ruleta Live, au fost disponibile pentru jucători. Cu toate acestea, casa de pariuri 1xbet nu stă pe loc și face în mod constant modificări la funcționalitatea site-ului.

Мульти Лайв 1хБет

Avantajele și dezavantajele pariurilor live la 1xBet

După cum arată practica, utilizatorii experimentați ai 1xBet sunt mai dispuși să parieze pe sporturi online decât pe linie. Acest lucru se datorează avantajelor pariurilor live în comparație cu pariurile de dinaintea meciului, și anume:

 • O selecție mare de evenimente din diferite discipline sportive.
 • Promptitudinea pariurilor pe diferite evenimente.
 • Instrumente practice de analiză a meciurilor.
 • Transmisiuni video în direct ale unor meciuri (televiziune online).
 • Cote mai mari în comparație cu cele ale concurenților.
 • Timpul de calcul al pariurilor live este de 10-15 minute

Cu toate acestea, plasarea pariurilor live are o serie de dezavantaje:

 • Nu există posibilitatea de a marca pariurile sportive online.
 • Puteți retrage fondurile primite de la 1xbet pariuri live doar 12 ore după meci.
 • Nu există întotdeauna o asigurare pentru pariuri live.

În ciuda acestor dezavantaje, pariurile sportive online de la 1xBet câștigă popularitate în rândul pariorilor. Prin urmare, numărul de evenimente din secțiune, precum și noile instrumente de pariere, este în creștere. Acesta este un mare plus pentru fanii pariurilor în timp real.

Știri relevante