Intro

1xBet: primul bonus de depunere pentru nou-veniți

1хБет бонусы на первый депозит
Atunci când cunoaște o casă de pariuri, potențialul utilizator este atent la oferta de pariuri/jocuri de noroc, la cote, la varietatea metodelor de plată, la disponibilitatea bonusurilor, la promoții, etc. În același timp, posibilitatea de a primi recompense la început și pe parcursul utilizării active a serviciilor oficiului, reprezintă unul dintre criteriile importante pentru alegerea unui portal de jocuri de noroc. Prin urmare, multe case de pariuri, inclusiv 1xBet, oferă un bonus de bun venit jucătorilor lor. Ce oferă 1xBet pentru noii veniți? Acest lucru va fi discutat în articol.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

bonusul de prim depozit 1xBet

După ce jucătorii s-au familiarizat cu portalul companiei de pariuri 1xbet și au decis să creeze un cont, recomandăm să viziteze pagina „PROMO”. Acesta conține toate promoțiile curente și programele de bonus pentru utilizatori. Dacă nu aveți timp să vă uitați mai atent la toate promoțiile noastre, consultați articolul nostru. Am compilat informații despre promoțiile populare de la 1xBet. Acesta include o descriere a condițiilor de promovare și o comparație a ofertelor de top de la casa de pariuri. De asemenea, puteți citi caracteristicile bonusului de prim depozit de la 1xBet în articol.

Cu toate acestea, înainte de a trece la înregistrarea contului, vă recomandăm să citiți termenii și condițiile de primire și de pariere a bonusului de bun venit. De ce este important? Unele case de pariuri promit recompense exorbitante în bannerele publicitare, ascunzând nuanțele în spatele multor „asteriscuri”. Așadar, nu este întotdeauna ușor să pariezi o ofertă de bonus de înscriere și să o transformi într-o recompensă reală. În ciuda faptului că 1xBet este un birou destul de loial și obținerea bonusului de bun venit va fi posibilă pentru noii veniți. Cu toate acestea, este mai bine să vă evaluați imediat posibilitățile decât să aveți o experiență negativă pe site-ul casei de pariuri mai târziu.

1xbet primul depozit: condiții de bonus

Casa de pariuri 1xbet oferă jucătorilor două bonusuri de bun venit din care să aleagă. Primul se aplică la pariuri și al doilea la jocuri de noroc. Din păcate, pariorii nu pot obține două bonusuri în același timp. Prin urmare, merită să vă conectați la cabinetul personal, secțiunea „Setări cont”, iar în câmpul „Participă la promoții bonus” selectați recompensa de interes sau renunțați la aceasta.

bonusul pentru primul depozit 1xBet

După crearea unui cont și selectarea unui bonus de pariuri, un jucător poate depune bani în contul său. 1xbet oferă un bonus de bun venit de 100% din suma primului depozit, dar nu mai mult de 100 $*. Acestea fiind spuse, există o modalitate excelentă de a crește bonusul de înscriere cu 30 $ *. Atunci când creați un cont, trebuie să introduceți STAVKAWIN în câmpul de cod promoțional. Apoi puteți trece la depunerea de bani. Vă rugăm să rețineți că nu puteți folosi codul după ce v-ați înscris, ci doar atunci când vă creați un profil.

Conform termenilor și condițiilor bonusului pentru prima depunere, suma minimă de depunere este de 0,5$*. Jucătorul are la dispoziție 30 de zile pentru a paria bonusul primit. Pentru a retrage din contul de bonus în contul principal, suma bonusului trebuie să fie pariată de 5 ori mai mult pe un parlay cu cel puțin 3 evenimente. Cota minimă pentru fiecare eveniment este de 1,40.

1хБет - выбор приветственного бонуса

Primul depozit de la 1xBet: bonus de joc

Dacă un utilizator a optat pentru un bonus de bun venit de jocuri 1xbet, merită, de asemenea, să citiți mecanismul de primire și pariere a acestuia. Conform regulilor, pariorul primește o recompensă de până la 1.500 $ * + 150 de rotiri gratuite. Bonusul este împărțit în 4 părți, care sunt creditate după primele 4 depozite:

  • 300 $ * (100% din suma depusă) și 30 de freespins.
  • 350 $* (50% din suma depusă) și 35 freespins.
  • 400 $* (25% din suma depusă) și 40 freespins.
  • 450 $* (25% din sumă) și 45 freespins.

Banii trebuie să fie pariați de 35 de ori în termen de 7 zile de la creditare. În plus, suma de miză pentru pariere nu trebuie să depășească 5$*. În ceea ce privește rotirile gratuite, acestea pot fi folosite doar la anumite jocuri. Acestea sunt descrise pe pagina promoției.

bonusul de prim depozit 1xbet este o oportunitate excelentă pentru noii veniți de a încerca caracteristicile portalului. Utilizatorul va putea să practice diverse tehnici de pariere și să încerce noi jocuri de noroc. În plus față de experiență, utilizatorul poate obține recompense monetare suplimentare care vor fi un plus plăcut la experiența dobândită.

*Sau o sumă corespunzătoare în altă monedă.

Știri relevante