Intro

1xBet’s multi-folduri: realizarea și vânzarea de pariuri

Экспресс-ставка 1хБет
Există o mulțime de întrebări în rândul pariorilor începători cu privire la wilds. Articolul nostru anterior, „Cum să pariezi în pariuri expres la 1xbet”, a răspuns la majoritatea dintre ele. Cu toate acestea, există încă o serie de subiecte pe care am decis să le acoperim în noul material. Citiți despre particularitățile alegerii unui pariu combinat, antiexpresii, parlay al zilei și vânzări de pariuri.

Logo 1xbet
bonus de 100% până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Cum pot plasa un pariu expres la 1xBet?

1xBet a gândit detaliile de pariere pe site. Pentru a crea un parlay la 1xBet, un utilizator trebuie doar să selecteze evenimentele de interes și să le adauge la biletul de pariuri. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe cotele de rezultat. După adăugarea a două sau mai multe selecții la biletul de pariuri, va fi posibil să se formeze un parlay. Elementul corespunzător va apărea în lista derulantă a tipurilor de pariuri. Apoi, pariorul specifică suma de pariat și, urmând pașii disponibili, finalizează plasarea pariului.

Procedura de creare a unui pariu expres pe 1xBet nu diferă de cea de pe site-ul web, 1xWin și aplicația mobilă. Diferența poate fi găsită doar în designul ecranelor. Deși dezvoltatorii încearcă să încadreze toate instrumentele de pariere într-un singur format pentru a facilita utilizarea serviciilor casei de pariuri de către noii veniți.

Cum îmi fac propriile pariuri expres la 1xBet?

După cum am menționat în secțiunea anterioară, procesul de realizare a unui parlay pe site-ul casei de pariuri nu este complicat. Deci, orice întrebare pe care jucătorii o pot avea în etapa de pariuri expres va fi: ce evenimente să includă în pariu pentru ca pariul să funcționeze? Există diverse strategii pentru a crea pariuri multiple câștigătoare. În plus, există servicii prin care puteți cumpăra pronosticuri gata făcute pentru un parlay de la pariori de succes.

Ar trebui să folosim serviciile unor experți externi? Decizia în acest caz aparține jucătorului. Dar, în opinia noastră, cel mai bine este să învățați cum să vă faceți propriile pariuri expres la 1xBet. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să faceți combinațiile potrivite pentru a obține cele mai bune rezultate din pariurile dvs:

  1. Nu vă fie frică să pariați pe remize. În meciurile în care nu există un favorit clar, cotele pentru ca echipele să câștige sunt aproximativ aceleași. Deci, puteți opta pentru o remiză ca rezultat al meciului. De regulă, cotele în astfel de pariuri sunt mari și șansele de succes sunt destul de bune. Dacă vă uitați la statisticile meciurilor de fotbal din campionatele mondiale populare, fiecare al patrulea meci se termină la egalitate.
  2. Plasează-ți pariurile de valoare. Printre numărul disponibil de evenimente sportive pe care se poate paria, este posibil să le găsești pe cele în care echipa câștigătoare este subestimată de către casa de pariuri. Dacă pariorul cunoaște bine stilul de joc al echipelor și sportivilor din campionatele de nișă, atunci nu merită să acorde atenție favoritului propus. Cel mai bine este să jucați împotriva casei de pariuri.
  3. Faceți o listă de pariuri. Este recomandabil să păstrați un caiet în care să notați eventualele meciuri care ar putea fi incluse într-un parlay. După ce utilizatorul a scris toate meciurile, a comparat cotele și a evaluat încă o dată succesul acestei sau acelei echipe / atlet, puteți trece la plasarea unui pariu parlay la 1xbet.
  4. Nu ar trebui să vă bazațipe cote mari. Cu cât sunt mai multe rezultate cu cote ridicate într-o combinație, cu atât mai mare este șansa de a pierde parlay-ul. Nu uitați că riscul trebuie să fie justificat. Deci, nu este o idee bună să încercați să puneți împreună un Parlay în cazul în care șansele de a pierde sunt mari pe majoritatea evenimentelor.
  5. Utilizarea corectă a piețelor. Cel mai bun parior știe cum să evalueze șansele unei echipe și să calculeze cotele pentru fiecare tip de pariu. De exemplu, dacă există un favorit clar într-un meci și cotele pentru victoria acestuia nu sunt mari, este mai bine să folosiți un handicap. Astfel de nuanțe în cotele de pariuri 1xBet pot ajuta la creșterea cotelor finale.
  6. Analiza preliminară a meciului. Să știi cum să analizezi jocurile anterioare este cheia succesului unui parior în pariuri. Pentru a face o predicție corectă a meciului, merită să vă familiarizați cu meciurile anterioare în care au fost implicate echipe/atleți. Analiza meciurilor anterioare este o necesitate dacă doriți să faceți multe pariuri.
  7. Refuzați să pariați pe favoriți. În cazul în care pariorul are o echipă sau un sportiv favorit, nu includeți meciurile acestora în Parlay. Este posibil ca utilizatorul să își subestimeze adversarul și să creadă în forța favoritului său. Acest lucru, la rândul său, duce la combinații perdante.
  8. Limitați numărul de pariuri expres. După ce au câștigat primii bani într-un Parlay, jucătorii sunt adesea mai mult decât fericiți să îi ia. Cu toate acestea, acest tip de pariuri nu trebuie să fie abuzat. Adevărul este că un număr mare de evenimente într-un singur pariu implică un risc ridicat de pierdere. Prin urmare, trebuie investit mult timp pentru a crea un multiplu câștigător. Formarea rapidă a unui pariu combinat „din întâmplare” se poate termina prost pentru parior.
  9. Profitațide bonusurile casei de pariuri. Casa de pariuri 1xbet încurajează utilizatorii care plasează pariuri expres să includă mai mult de 10 rezultate într-un bilet de pariuri. Pentru aceasta, biroul mărește cotele finale cu un anumit multiplicator. Utilizatorii experimentați pot folosi aceste bonusuri pentru recompense suplimentare.

Экспресс-ставка 1хБет

Urmând aceste sfaturi, utilizatorii pot învăța cum să compună corect pariurile expres la 1xbet și să câștige sume mari pe combinații.

Ce este un anti-extraday la 1xBet?

Casa de pariuri oferă utilizatorilor săi diferite tipuri de pariuri 1xbet. Printre tipurile de pariuri disponibile, există variante de pariuri expres. Printre acestea se numără pariul antiexpres 1xbet. Făcând clic pe linkul către articolul despre tipurile de pariuri, puteți găsi definiția pentru pariul anti-extra – este un pariu care va câștiga dacă toate evenimentele din biletul de pariuri sunt pierdute. Deci, acest tip de pariu este calculat în mod opus unui parlay.

Mulți începători cred că 1xBet antiextra sunt pariuri care includ rezultate pe outsideri clari. Prin definiție, acesta este cazul. Cu toate acestea, în practică, pariurile pe underdogs clare nu vor aduce pariorului câștiguri mari: cotele scăzute și marja casei de pariuri vor „mânca” aproape tot profitul. Prin urmare, anti-extras ar trebui să includă evenimente în care rezultatul meciului se poate schimba în orice moment.

Pentru a face un anti-extrem pe 1xBet, un utilizator trebuie să adauge 2 evenimente la biletul de pariuri și apoi să selecteze tipul de pariu corespunzător din lista derulantă. Casa de pariuri va recalcula cotele în funcție de noua formulă. După ce ați introdus suma de pariere, puteți verifica câștigurile în prealabil și puteți trece la pariuri. Puteți găsi regulile detaliate de calcul al atiexpresiei pe site-ul casei de pariuri. Pentru a face acest lucru, accesați pagina „Reguli”, al cărei link se află în meniul de jos.

Cum pot vinde un pariu expres la 1xBet?

După ce un utilizator a colectat și a făcut un pariu expres 1xbet înainte de meci, pot apărea știri despre accidentări în echipă / participant. O astfel de situație poate anula întreaga combinație formată de către parior. Pentru a nu pierde întregul pariu, utilizatorul poate utiliza serviciul de pariuri expres 1xBet.

Pentru a vinde un pariu parlay la 1xbet, trebuie să vă conectați la cabinetul personal și să mergeți la secțiunea istoricul pariurilor. Aici puteți găsi informații despre pariurile jucate și nejucate ale utilizatorului. Pariorul poate selecta parlay-ul care îl interesează și poate apăsa butonul „Vinde „*. Într-o fereastră nouă vor apărea informațiile privind suma de compensare din partea casei de pariuri (nu va fi suma maximă). În cazul în care jucătorul este mulțumit de suma de rambursare a parlay-ului, poate apăsa din nou butonul „Vinde”. Banii vor fi apoi rambursați în contul jucătorului în termen de 20 de secunde.

*Vă rugăm să rețineți că vă puteți vinde pariul înainte de oricare dintre evenimentele din Parlay

Экспресс дня 1хБет

Ce este un Day Parlay la 1xBet?

Adesea, noii utilizatori se tem să plaseze un pariu multiplu. Acest lucru se datorează lipsei de experiență în pariuri și incapacității de a face combinații corect. Într-un astfel de caz, jucătorii pot apela la ajutorul unor jucători mai experimentați, pot cumpăra o prognoză de la un profesionist sau pot profita de o ofertă de la 1xBet. Această din urmă opțiune, cunoscută sub numele de „Parlay of the Day”, este disponibilă pentru toți utilizatorii.

Express of the day la 1xbet sunt combinații de pariuri oferite de casa de pariuri care includ evenimente pe diferite meciuri (în principal meciuri de top). Jucătorii pot paria pe orice pariu expres. În cazul în care au succes, utilizatorul primește un plus de 10% la câștigurile sale. Aceasta este ceea ce face ca pariurile exprese ale zilei de la casa de pariuri să fie interesante. Cu toate acestea, utilizatorul trebuie să fie conștient de faptul că biroul nu este interesat să câștige banii clienților. Prin urmare, jucătorii ar trebui să verifice cu atenție toate evenimentele din expres și să aleagă pariul care poate câștiga cu adevărat.

Știri relevante