Intro

1xStavka și 1xBet: cum pot trece identificarea UCPIS?

Сайт 1xStavka
Pariorii care locuiesc în Federația Rusă nu se pot conecta la site-ul casei de pariuri 1xBet fără a utiliza un software special sau oglinzi oficiale. Am scris despre motivele blocării portalului în articolul „De ce 1xBet este interzis în Rusia?” Cu toate acestea, jucătorii pot plasa pariuri pe 1xStavka (1xStavka), care este o filială a 1xBet: are o licență pentru a furniza servicii în țară. Pentru a începe să utilizați site-ul biroului, trebuie să treceți identificarea, inclusiv în TSUPIS. Citiți cum să o faceți în articol.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă în cazul în care 1xbet nu operează în țara dvs:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

1xStavka și 1xBet: cum să treacă identificarea?

Mulți nou-veniți confundă casele de pariuri 1xStavka și 1xBet. Cu toate acestea, acestea sunt două companii diferite: prima operează exclusiv pe piața rusă, în timp ce a doua – în întreaga lume (în RF site-ul biroului este blocat). Am pregătit o scurtă comparație a modului în care diferă 1xBet și 1xStavka, pe care vă recomandăm să o citiți. Pe baza afirmației că casele de pariuri sunt diferite, să descriem separat procesul de identificare în 1xStavka și 1xBet.

Procesul de identificare la 1xStavka (1xStavka)

Verificarea identității pe site-ul companiei de pariuri 1xStavka (1xStavka) se realizează în procesul de creare a unui cont. Trebuie să accesați pagina de înregistrare și să urmați 3 pași: înregistrarea pe site, verificarea numărului de telefon și identificarea. Astfel, după ce ați completat toate detaliile despre dvs., legând numărul de telefon al jucătorului, trebuie să efectuați verificarea documentelor.

Casele de pariuri online internaționale cer jucătorilor să trimită o copie scanată a pașaportului, pașaportului străin, permisului de conducere sau să facă o fotografie cu documentul pentru a-l verifica. În cazul 1xStavka, se utilizează un mecanism diferit. Pentru a vă identifica la 1xStavka este necesar să folosiți Serviciul de Stat, CONTACT (pentru a finaliza operațiunea online) sau să veniți la o casă de pariuri sau la un salon Svyaznoy. În acest fel, casa de pariuri verifică cu atenție toți jucătorii și nu este posibil să se utilizeze serviciile biroului fără a furniza un pașaport.

Регистрация в 1хСтавка

Identificare la 1xBet

Utilizatorii de la 1xBet nu trebuie să viziteze casa de pariuri pentru a-și verifica identitatea. Și aproape că nu mai există case de pariuri la casa de pariuri. Compania a trecut de mult timp la pariuri online. Prin urmare, identificarea la 1xBet se face, de asemenea, prin intermediul site-ului web.

casa de pariuri 1xBet oferă jucătorilor mai multe opțiuni pentru crearea unui cont. Prin urmare, după ce vă conectați la contul personal, trebuie să completați toate detaliile din card care nu au fost introduse în timpul înregistrării. Puteți verifica profilul dvs. pe pagina „Date personale”, după ce vă conectați la contul de utilizator.

Verificarea profilului de joc se face în etapa de retragere a banilor*. Utilizatorul trebuie să trimită documentele solicitate prin intermediul unui formular sau prin e-mail. Până în acel moment, operațiunea de retragere va fi înghețată. După ce a trecut identificarea în 1xbet, jucătorul are acces la toate caracteristicile casei de pariuri.

*În unele situații, casa de pariuri poate solicita o copie a pașaportului sau a altui document după depunerea banilor în cont.

Casa de pariuri 1xStavka și 1xBet: cum să treci identificarea la TSUPIS?

Legislația Federației Ruse impune jucătorilor să se înregistreze la UPIS (abrevierea înseamnă „Centrul pentru transferul de pariuri interactive”). Aceasta este o organizație financiară, care intermediază între un parior și o casă de pariuri. Începând de astăzi, există 2 astfel de organizații în Rusia – Centrul Unificat UUPIS, cu care colaborează 1xStavka, și Centrul UUPIS bazat pe Kiwi-bank. Sarcina lor este de a controla câștigurile jucătorilor și de a plăti impozitele către Serviciul Federal de Impozite.

Единый ЦУПИС

Jucătorul 1xStavka poate fi identificat în UUPIS într-unul din următoarele moduri:

  • Trebuie sămergeți la un magazin de pariuri al casei de pariuri 1xStavka. Trebuie să vă aduceți pașaportul și să completați formularul de deschidere a unui cont la Centrul de proprietate a activelor caselor de pariuri.
  • Aplicând la un magazin Euroset. Angajații ar trebui să fie informați că este necesar să treacă prin verificarea documentelor pentru cardul mobil NCO. Utilizatorului i se va pune la dispoziție un formular de cerere pe care trebuie să-l completeze. Vă rugăm să rețineți că Euroset va percepe o taxă de 100 de ruble pentru efectuarea procedurii de identificare a jucătorului 1хStavka la UUPIS.
  • Verificarea documentelor prin intermediul site-ului casei de pariuri. Pentru a face acest lucru, utilizatorul trebuie să se conecteze și să treacă la secțiunea „Gestionați pariurile interactive”. După selectarea metodei de plată, va apărea un mesaj care informează cu privire la necesitatea de a se înregistra pe site-ul UBCC. La accesarea paginii, se va deschide o aplicație în care trebuie să introduceți numărul de telefon, să vă conectați la site-ul 1хStavka și să veniți cu o parolă. După introducerea codului din SMS (acesta va fi trimis la numărul specificat), UUPIS va verifica disponibilitatea contului pe site-ul casei de pariuri și va confirma profilul.

Vă rugăm să rețineți că numai după deschiderea unui cont în UCPIS, jucătorii pot depune contul lor pe site-ul 1xStavka. Cei care au sub 18 ani vor fi refuzați să înregistreze un cont de joc.

În cazul în care un jucător s-a înregistrat pe site-ul 1xbet, ocolind blocarea, nu este necesar să deschidă un cont în UUPIS. Prin urmare, mulți jucători preferă portalul internațional în locul casei de pariuri locale pentru a nu plăti taxe suplimentare pe câștiguri.

Știri relevante