Intro

22Bet bonus de înscriere: suma și primirea recompensei

Бонус за регистрацию 22Бет
Astăzi, aproape toate casele de pariuri, care concurează pentru jucători, oferă diverse bonusuri și promoții. Și Bet 22Bet are o politică de bonusuri foarte atractivă. O gamă largă de programe de bonusuri este concepută atât pentru noii veniți, cât și pentru a încuraja clienții activi. Datorită diferitelor promoții, biroul permite jucătorilor cu diferite niveluri de venit să încerce să câștige bani în plus. Acest lucru se referă în primul rând la bonusul de înscriere de la 22bet. Despre asta va vorbi astăzi acest nou articol

Oferta de la 22Bet: bonus de înscriere

Odată ce un jucător s-a înregistrat la 22Bet, se poate aștepta să primească un bonus de bun venit din partea casei de pariuri. Există două recompense disponibile în oferta oficiului din care să aleagă:

  • Bonus de înregistrare la pariuri sportive. Pariul 22Bet oferă o recompensă de până la 122 €*.
  • bonusul de bun venit 22bet pentru jocuri de noroc. Recompensa poate ajunge până la 300 €*.

Vă rugăm să rețineți că este la latitudinea noului venit să aleagă primul bonus de depunere în momentul în care depune bani în contul său. De asemenea, dacă nu dorește să se implice în pariul bonusului, poate refuza oferta promoțională. Pentru a face acest lucru, în momentul depunerii în cont, trebuie să bifeze căsuța „Refuz toate bonusurile”.

22Бет - бонус в казино

Obținerea bonusului de bun venit de la 22Bet

Pe site-ul oficial al casei de pariuri puteți găsi informații actualizate despre bonusul de bun venit 22Bet. Pentru a face acest lucru, trebuie să accesezi secțiunea „Bonusuri” și să selectezi una dintre promoții: o recompensă la prima depunere la pariuri sau la cazinou. După cum s-a menționat în secțiunea anterioară, nu poate exista decât un singur bonus din care să alegi.

Pentru a revendica bonusul de bun venit de la 22Bet, trebuie să îndepliniți următoarele cerințe:

  • Completați validarea contului dvs. Pentru a face acest lucru, după ce se înregistrează pe site, jucătorul trebuie să completeze un formular cu datele personale și de contact. Acesta poate fi găsit în cabinetul personal al pariorului. Casa de pariuri solicită, de asemenea, o copie a pașaportului sau a altui document de identitate. După verificarea tuturor informațiilor despre jucător, contul este considerat a fi verificat.
  • Reaprovizionați depozitul. În timpul acestei operațiuni trebuie să selectați tipul de bonus de înscriere 22Bet. Suma minimă de depunere este de 1€*, iar suma maximă este de 122€*.

Pentru a nu avea probleme cu retragerea banilor câștigați, informațiile specificate în contul personal trebuie să fie reale. De asemenea, merită reținut că bonusul de înregistrare la 22bet este activ timp de câteva zile după crearea unui profil. Ulterior, jucătorii pierd posibilitatea de a obține un bonus de bun venit la prima depunere.

Reguli de pariere a bonusului la primul depozit 22Bet

După ce un jucător a decis asupra unei recompense și a depus bani în contul său, primește 100% din suma depusă. De exemplu, atunci când se face o depunere de 100 €*, casa de pariuri va transfera încă 100 €* în contul de bonus al jucătorului. Aceste fonduri pot fi pariate în conformitate cu următoarea schemă:

  • Bonusul sportiv se mizează la o valoare de 50 de ori mai mare decât valoarea cotelor de pariuri. Cota minimă pentru un eveniment este de 1,40.
  • Recompensele de cazino pot fi pariate de 50 de ori prin intermediul tuturor jocurilor de noroc.

Vă rugăm să rețineți că jucătorul are la dispoziție 7 zile pentru a paria. După această perioadă, bonusul și câștigurile vor fi pierdute dacă nu sunt pariate în totalitate. Un bonus este considerat a fi pariat dacă există mai puțin decât suma minimă de pariere în moneda contului sau dacă sunt îndeplinite toate condițiile de pariere.
Бонусы 22Бет
Orice încălcare a regulilor programului de bonus poate duce la anularea bonusului și a câștigurilor obținute din acesta. Aceasta poate fi cauzată și de refuzul de a furniza o copie a documentelor pentru verificarea identității. Prin urmare, vă recomandăm să citiți cu atenție regulile bonusului de înscriere 22Bet Sign-up Bonus

Numai după ce ați respectat toate regulile promoției, fondurile vor fi creditate în contul principal al jucătorului. Plata se face în termen de 24 de ore.

*Sau echivalentul acestei sume în altă monedă.

Știri relevante