Intro

22Bet iOS app pentru pariuri

Приложение 22Bet на iOS
Din ce în ce mai mulți utilizatori ai Bet 22Bet plasează pariuri cu ajutorul telefoanelor mobile. Deși site-ul casei de pariuri este complet adaptat pentru ecranele smartphone-urilor, acesta funcționează rapid pe gadgeturi, dar pariurile prin intermediul unei aplicații sunt mult mai convenabile. Prin urmare, echipa de dezvoltare a pregătit aplicația mobilă 22Bet pentru Android și iOS. Am explicat cum funcționează aplicația pentru Android într-un articol anterior. În noul nostru articol dorim să prezentăm 22Bet pentru iOS.

Descărcarea și instalarea aplicației mobile 22Bet pentru iPhones

Utilizatorii sistemului de operare iOS au un avantaj față de posesorii de smartphone-uri Android. Aceștia pot descărca aplicația mobilă 22Bet pe iPhone-urile lor direct de pe App Store oficial. Alternativ, linkul către aplicație poate fi găsit pe site-ul casei de pariuri. Dacă se accesează secțiunea „Aplicație mobilă” și se selectează fișierul de instalare pentru iOS, jucătorul va fi redirecționat către pagina App Store.

Opțiunea de a instala direct de pe piață facilitează mult instalarea software-ului pentru începători. În cazul în care site-ul casei de pariuri este blocat, nu este nevoie să căutați modalități de a ocoli blocarea 22Bet. Puteți descărca rapid software-ul de la sursa oficială.

Procesul de instalare a aplicației mobile 22Bet pe iOS este următorul:

 1. Căutați aplicația casei de pariuri prin intermediul căutării.
 2. Începeți instalarea prin apăsarea butonului „Install”, după ce ați confirmat acțiunea și ați acordat permisiuni programului.
 3. Autorizați-vă în aplicația mobilă 22Bet prin intermediul numelui de utilizator și a parolei. Nou-veniții se pot înregistra la 22Bet prin intermediul e-mailului sau numărului de telefon.

În unele cazuri, este posibil ca utilizatorii să aibă încă dificultăți în instalarea aplicației mobile 22bet pe iPhone. Pagina poate fi blocată de către furnizorii de servicii de internet. În acest caz, jucătorul trebuie să facă următoarele:

 1. Mergeți la setările App Store de pe dispozitivul dvs.
 2. Deschideți secțiunea Apple ID.
 3. Faceți clic pe „View Apple ID” și introduceți parola.
 4. Selectați „Country/Region” și apăsați pe „Change Country or Region”.
 5. Din listă, găsiți o țară în care pariurile sportive nu sunt interzise, cum ar fi Cipru. Salvați modificările pe care le-ați făcut.

Мобильное приложение 22Бет для Айфона

Dacă acest pas nu vă ajută, puteți încerca să contactați serviciul de asistență pentru a solicita un fișier de instalare a aplicației mobile 22Bet. În acest caz, jucătorului i se va cere să o instaleze manual. Aceasta necesită pași suplimentari care trebuie efectuați pe telefon:

 1. Mergeți la setările telefonului, secțiunea „General” – „Profiles” sau „Profiles and device management” (în funcție de versiunea sistemului).
 2. Setați credibilitatea dezvoltatorului aplicației. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe numele profilului dezvoltatorului* la rubrica „Corporate Programme”.

*Sistemul va detecta singur fișierul de instalare și va afișa numele acestuia.

 1. După confirmare, puteți reveni la fișierul descărcat și puteți instala manual aplicația mobilă 22bet pe iOS.

După ce ați instalat aplicația 22Bet, puteți trece la plasarea pariurilor.

Avantajele aplicației 22Bet iOS

Aplicația mobilă 22bet este destul de populară în rândul utilizatorilor datorită avantajelor sale. Prin utilizarea aplicației, jucătorii pot câștiga pe:

 • Viteze de performanță. Aplicația 22Bet pentru iOS rulează mult mai rapid decât versiunea mobilă a site-ului web.
 • Ocolirea blocării site-urilor web. Utilizatorii nu trebuie să se gândească la ce serviciu VPN să folosească pentru a-și schimba adresa IP și punctul de conexiune. Aplicația are o funcționalitate încorporată pentru a ocoli blocarea site-urilor web.
 • Selecție mare de caracteristici. Pariurile prin intermediul aplicației mobile 22Bet pentru iOS sunt ușoare și convenabile. Toate funcțiile de pe site-ul magazinului de pariuri sunt disponibile pentru jucători.
 • Pariuri pe evenimente live. Jucătorii pot plasa pariuri sportive live și pariuri sportive cibernetice. De asemenea, aceștia au opțiunea de a urmări meciurile online.
 • asistență 24/7. Utilizatorii 22Bet pot cere ajutor 24/7.

Este demn de remarcat faptul că echipa de dezvoltare actualizează în mod constant aplicația mobilă 22Bet pentru iPhone. Fiecare nouă versiune oferă jucătorilor opțiuni suplimentare pentru o experiență de pariere și mai confortabilă. Prin urmare, recomandăm utilizarea celei mai recente versiuni a aplicației.

Мобильное приложение 22Бет для iOS

Plasarea pariurilor pe 22Bet pentru iOS

În secțiunea anterioară am evidențiat principalele avantaje ale aplicației mobile 22Bet pentru iOS. În afară de punctele forte menționate mai sus, merită să menționăm plasarea pariurilor. Procesul de pariere în aplicație este simplu și va fi intuitiv chiar și pentru începători. Pentru a plasa un pariu în software-ul pentru iPhone, jucătorul trebuie să:

 1. Mergeți la secțiunea dorită cu evenimente sportive. Paginile „Line”, „Live” sau „Cybersport” sunt afișate sub formă de pictograme în partea de sus a ecranului. De asemenea, puteți găsi secțiunea respectivă prin intermediul meniului hamburger. Acesta se află în colțul din dreapta sus al ecranului.
 2. Găsiți competiții sportive sau cibernetice. Găsiți un meci interesant.
 3. Adăugați selecția cu cotele corespunzătoare la biletul de pariuri.
 4. Specificați suma pariului și selectați tipul (dacă sunt adăugate mai multe evenimente).
 5. Finalizați plasarea unui pariu făcând clic pe butonul „Make bet” (Faceți pariul).

Odată ce un pariu a fost plasat, acesta poate fi urmărit prin intermediul cabinetului utilizatorului. Jucătorul poate, de asemenea, să introducă numărul cuponului în formularul de pe pagina „Verificați cuponul” pentru a evita conectarea la site-ul web. Acest lucru este la îndemână dacă se folosește un PC funcțional.

Știri relevante