Intro

22Bet suport tehnic

Связатся с букмекером 22Бет
Mulți pariori, în timp ce folosesc site-ul 22Bet, pot avea întrebări legate de plasarea pariurilor, primirea câștigurilor, confirmarea profilului lor, etc. De asemenea, există și situații problematice care necesită asistență calificată. Echipa de asistență tehnică a site-ului 22Bet va ajuta la rezolvarea tuturor întrebărilor apărute. De aceea, am decis să pregătim materialul pentru începători, care spune cum să contactați specialiștii casei de pariuri și să obțineți răspunsuri la întrebările dvs. în cel mai scurt timp posibil.

Informații generale despre 22Bet

Biroul casei de pariuri 22Bet a început să își ofere serviciile în 2018. Deoarece este o companie nouă (are 3 ani de existență la momentul scrierii acestui articol), multe servicii sunt abia în faza de dezvoltare. Acest lucru este valabil și pentru suportul tehnic de la 22Bet, care este inferior serviciilor concurenților.

În mod convențional, toate modalitățile de a cere ajutor pot fi împărțite în contactarea reprezentanților companiei prin telefon și prin mesaje text. 22bet nu oferă încă posibilitatea de a comunica cu operatorii prin telefon. De asemenea, nu există comunicare prin intermediul rețelelor sociale și al managerilor. Conducerea lucrează pentru a îmbunătăți serviciile pe care le oferim clienților noștri. Este posibil ca în curând să fie posibilă contactarea echipei de asistență tehnică a 22Bet prin intermediul canalelor menționate mai sus.

Acum, pariorii își pot rezolva toate problemele prin e-mail sau chat. În plus, operatorii serviciului de suport tehnic al 22bet lucrează în regim 24/7. În acest caz, jucătorii pot obține un răspuns în orice moment convenabil. De asemenea, este important faptul că suportul tehnic este disponibil într-o duzină de limbi, inclusiv în limba rusă.

Casa de pariuri este interesată să îmbunătățească calitatea comunicării cu utilizatorii săi. Și judecând după feedback-ul clienților, activitatea suportului tehnic 22bet se caracterizează printr-o eficiență ridicată.

Контакты с 22Бет

Comunicarea cu serviciul de asistență 22bet

După cum sa menționat în secțiunea anterioară, până în prezent, puteți contacta reprezentanții casei de pariuri 22Bet prin e-mail sau prin chat live. De asemenea, jucătorii pot merge la pagina „Contactați-ne” și pot scrie o cerere generală prin intermediul formularului de feedback. Aceasta va fi trimisă specialistului relevant al biroului. Cu toate acestea, răspunsul este trimis tot la adresa de e-mail specificată.

Să luăm în considerare în detaliu fiecare metodă de contactare a echipei de asistență de la 22Bet.

Asistență pentru jucători de la 22Bet prin e-mail

Modalitatea clasică de a contacta reprezentanții suportului tehnic este de a scrie un e-mail la 22Bet. Puteți găsi adresa reală pe pagina de contact. În colțul din dreapta al ecranului există o listă de e-mailuri către diferite divizii ale casei de pariuri. De exemplu, un utilizator poate scrie la serviciul de asistență pentru clienți la support@22bet.com sau poate rezolva problema plăților – processing@22bet.com.

În cazul în care jucătorul nu se poate decide cui să scrie, este posibil să folosească formularul de feedback. Pentru a face acest lucru, completați câmpurile „Nume”, „Adresa de e-mail” și descrieți problema dumneavoastră. Înainte de a trimite un mesaj este necesar să treacă de verificarea anti-spam. Întrebarea va fi apoi transmisă persoanei potrivite.

O altă modalitate de a contacta asistența este de a face o cerere către administrator. Găsiți formularul corespunzător în cabinetul personal al jucătorului, în secțiunea „Întrebări adresate administratorului”. În cazul în care utilizatorul nu se poate conecta la contul său, este posibil să restabilească accesul la 22bet. În acest articol am descris toate problemele populare cu conectarea la cabinetul personal.

Онлайн консультант 22Бет

Indiferent de metoda aleasă de contactare a echipei de asistență, răspunsul va fi furnizat la adresa dvs. de e-mail. Timpul de așteptare depinde de volumul de lucru al consultantului și de complexitatea problemei. În medie, sfatul va fi furnizat în termen de 1 oră. Cu toate acestea, reprezentanții Casei de pariuri au dreptul de a răspunde în termen de 24 de ore. Acest lucru este menționat în regulile de utilizare a serviciului de asistență 22Bet.

Asistență pentru clienți prin Live Chat 22Bet

Cea mai confortabilă și mai rapidă modalitate de a obține ajutor din partea serviciului de suport tehnic al BC 22bet este chat-ul online. Acesta este disponibil din orice pagină și se află în colțul din dreapta jos al site-ului oficial al casei de pariuri. Nu este nevoie să vă înregistrați pe site-ul 22Bet pentru a începe să discutați pe chat. Este suficient să dați click pe dreptunghiul etichetat „Ask Question” din colțul de jos al site-ului. Veți vedea o fereastră pentru introducerea mesajului dumneavoastră. Puteți trimite nu numai textul, ci și un fișier, cum ar fi o captură de ecran a problemei.

Răspunsul va fi primit în aceeași fereastră de chat online în termen de 1-5 minute (timpul depinde de volumul de lucru al operatorului și de complexitatea întrebării).

Casa de pariuri 22Bet își prețuiește reputația și este sensibilă la toate problemele, deoarece un jucător mulțumit este cheia succesului companiei. Prin urmare, situațiile controversate pot fi rezolvate în favoarea jucătorului. Acest lucru este evidențiat de numeroasele recenzii pozitive ale biroului casei de pariuri.

Știri relevante