Intro

Accesul la site-ul web al 1xBet: sfaturi pentru situațiile în care site-ul este blocat

1хБет заблокирован
Casele de pariuri care oferă servicii online sunt adesea blocate de autoritățile locale. Acest lucru se datorează utilizării licențelor offshore care le permit să accepte jucători pe site fără a fi nevoiți să fie certificați cu registratorii locali. Prin urmare, jucătorii trebuie să se confrunte cu un site blocat 1xBet și să caute acces la portal. Modul de rezolvare a acestei probleme va fi discutat într-un nou articol.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

1xBet blocat: restricționarea accesului la site

În ciuda liberalizării afacerilor cu jocuri de noroc în multe state, activitățile caselor de pariuri și ale cazinourilor continuă să fie interzise. În 2020, specialiștii de la CasinoBelarus au realizat un studiu și au stabilit că cazinourile sunt ilegale în 30% din țările lumii. Din păcate, articolul nu conține date despre casele de pariuri. Cu toate acestea, putem presupune că astfel de state sunt, de asemenea, cel puțin 25% (spre deosebire de jocurile de noroc, pariurile sportive sunt adesea permise). Prin urmare, nu este surprinzător faptul că jucătorii se confruntă cu problema blocării site-ului 1xBet.

Motivele pentru care accesul la site-ul web al 1xBet este blocat sunt simple: lipsa unei licențe locale sau interzicerea pariurilor sportive. În ambele cazuri, jucătorii trebuie să găsească portițe de scăpare pentru a accesa portalul de jocuri de noroc. Care sunt modalitățile de a ocoli interdicțiile atunci când 1xBet este blocat vor fi discutate mai jos.

Accesul la 1xBet: modalități posibile de a ocoli blocarea

Mergând la secțiunea „Bypass blocaj” de pe site-ul 1xBet, jucătorul este familiarizat cu toate modalitățile disponibile pentru a accesa site-ul casei de pariuri. Utilizatorii pot folosi o aplicație mobilă, un software pentru PC, oglinda oficială, browserul 1xBet, serviciile VPN.

accesul la 1xBet prin intermediul aplicației mobile

Biroul casei de pariuri pune la dispoziția jucătorilor o aplicație la îndemână pe Android și iOS. Acesta poate fi folosit pentru a plasa rapid pariuri pe evenimente sportive și non-sportive de pe dispozitive mobile. În plus, aplicația are capacitatea de a ocoli blocajele și de a prelua date de pe mai multe servere 1xBet în același timp. Aplicația poate fi descărcată de la secțiunile „Bypass blocaje” sau „Smartphone app”. Vă rugăm să rețineți că aplicația pentru Android poate fi descărcată doar de pe site-ul casei de pariuri, în timp ce pentru iOS este disponibilă de pe AppleStore. Detaliile de instalare sunt descrise pe portalul 1xBet.

accesul 1xBet – software-ul 1xWin

Următoarea modalitate de a rezolva problemele legate de accesul la site-ul 1xBet este de a instala un program pentru Windows și Mac OS. Datorită 1xWin, jucătorul poate plasa pariuri sportive, depune și retrage fonduri cu ocolirea tuturor restricțiilor. O opțiune simplă și convenabilă pentru a paria de pe laptopuri și computere desktop.

1хБет доступ к сайту

1xBet Software de acces pentru obținerea de oglinzi

Într-un articol anterior, v-am spus ce sunt oglinzile 1xBet și cum vă permit să obțineți acces alternativ la site. Pentru a evita căutarea oglinzii site-ului actual pe Internet, puteți instala software-ul 1xBet Access. Acesta oferă jucătorului întotdeauna o oglindă a site-ului care funcționează. Acum, accesul la portalul de jocuri de noroc este întotdeauna deschis.

1xBet Browser – acces rapid la portal

Utilizatorii Apple, spre deosebire de aplicația 1xWin, pot utiliza un browser special 1xBet. Acesta, ca și Opera, are un serviciu VPN încorporat pentru a ocoli blocarea site-urilor web. Prin urmare, problema blocării 1xBet nu mai este relevantă. Browserul este actualizat în mod constant, oferindu-le jucătorilor posibilitatea de a-l utiliza ca alternativă la Safari.

Blocat 1xBet: Serviciile VPN – o soluție simplă

Pentru a descărca aplicațiile oficiale de pe site-ul casei de pariuri 1xBet, merită să vă conectați mai întâi la acesta. În acest caz, vă recomandăm să utilizați oricare dintre serviciile VPN populare. Acesta poate fi Touch VPN, ZenMate, Secure VPN etc. Deoarece există o gamă largă de schimbătoare de adrese IP și hotspoturi pe piață, este mai bine ca pariorii să aleagă opțiunea pe care o aleg.

Știri relevante