Intro

Cum îmi pot șterge contul de pariuri 1xBet?

Как удалить данные 1хБет
Utilizatorii pun destul de multe întrebări despre ștergerea unui cont 1xBet. Unele dintre ele au fost abordate într-unul dintre articolele de pe blogul nostru. Cu toate acestea, nu toate întrebările au primit răspuns. Prin urmare, am adunat acele subiecte care nu au fost incluse în articolul de mai sus și le vom aborda într-un nou material.

Logo 1xbet
bonus de 100% până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Cum îmi pot șterge contul 1xBet?

Dacă un parior a decis să își închidă contul pe site-ul companiei de pariuri 1xbet, primul lucru pe care îl va face este să înceapă să caute opțiunea „Ștergeți contul” în cabinetul utilizatorului. Din păcate, căutarea sa va eșua. Casa de pariuri nu oferă o opțiune de ștergere a profilului de pe portalul de pariuri. Într-un articol anterior, am scris că jucătorii pot contacta suportul 1xbet. Operatorii pot recomanda doar posibilitatea de a „îngheța” contul. Cu toate acestea, suportul nu o poate face ei înșiși. Reprezentanții biroului vor cere să nu se conecteze la contul dvs. timp de 3 luni (90 de zile). După această perioadă, contul 1xBet va fi inactiv, dar toate detaliile dvs. vor rămâne la casa de pariuri.

Cum îmi pot șterge profilul 1xBet?

Termenii de utilizare ai casei de pariuri prevăd în mod clar că jucătorii nu își pot șterge profilul 1xBet. Această schimbare a apărut acum câțiva ani și se datorează încercărilor tot mai mari ale jucătorilor de a înșela biroul. Alte modalități de a trișa la 1xBet vor fi discutate într-un articol separat. Deoarece biroul casei de pariuri interzice crearea mai multor conturi pentru un jucător, lipsa posibilității de a șterge un profil în 1xBet este un fel de protecție. Dacă trișați la birou, conturile noi și vechi vor fi blocate. Acest lucru va duce cu siguranță la ștergerea contului 1xbet. Cu toate acestea, jucătorul nu va mai putea utiliza serviciile biroului în viitor, iar înșelăciunile sale pot fi transmise altor birouri. Aceasta este o lovitură destul de dureroasă pentru jucătorii de noroc.

Cum să ștergeți datele de la 1xBet?

Mulți pariori sunt interesați de posibilitatea de a-și șterge datele personale de pe site-ul 1xbet. Conform termenilor de utilizare a biroului, toate informațiile despre jucători sunt stocate pe serverul companiei timp de 10 ani. După aceea, casa de pariuri o poate șterge. Astfel de reguli sunt dictate de licența utilizată de 1xBet pentru furnizarea de servicii pe Internet. Cu toate acestea, imposibilitatea de a șterge datele de la 1xbet contravine Regulamentului general privind protecția datelor(GDPR), care se aplică în țările UE. Prin urmare, rezidenții statelor europene care fac parte din Uniunea Europeană pot obține biroul pentru a-și șterge profilul 1xbet împreună cu datele lor personale. Pentru rezidenții din Rusia, Ucraina, Belarus și alte țări din fosta URSS, această regulă nu se aplică. Singurul lucru pe care îl poate face un jucător este să își curețe profilul: mergeți la cabinetul personal și faceți modificări în câmpurile disponibile. Dar acest lucru nu se aplică detaliilor pașaportului.

Știri relevante