Intro

Tipuri de bonusuri de la 1xBet: promoții populare pentru jucători

Виды бонусов от 1хБет
În articolul nostru despre contul bonus 1xBet, am menționat că casa de pariuri oferă diferite tipuri de recompense pentru pariori. Toată lumea este familiarizată cu bonusul de înscriere, în timp ce 1xbet îi va interesa pe utilizatori cu o duzină de alte oferte tentante. Printre acestea, există promoții care operează periodic și permanent. Cu toate acestea, printre varietatea de oferte, există cele care sunt foarte populare în rândul jucătorilor. Acestea sunt cele care vor fi discutate în articolul de astăzi.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

1xbet bonus de înscriere

Poate că cel mai popular bonus la toate casele de pariuri este bonusul de bun venit. Acesta este oferit pariorilor imediat după crearea unui cont sau depunerea de bani. Mărimea recompensei depinde de casa de pariuri. În cazul 1xBet, jucătorii aleg un bonus de înscriere în etapa de creare a contului. Acesta poate fi:

  • Bonus de bun venit pe sport. Mărimea sa este de până la 100%* din primul depozit, dar nu mai mult de 100 $* sau echivalentul în moneda locală. Deci, de exemplu, pentru ruși, bonusul 1xbet la primul depozit este egal cu 5000* ruble, iar pentru ucraineni – 3000* UAH.
  • Pachet de bun venit la cazino. Valoarea recompensei este de până la 1.500 $ și 150 de freespins, care pot fi folosite în jocurile de cazinou online sau în secțiunea „Jocuri”. Pentru a obține bonusul maxim, trebuie să vă finanțați contul de 5 ori conform unei anumite scheme.
  • Un jucător poate, de asemenea, să renunțe la primirea de bonusuri atunci când se înregistrează pe 1xbet.

1xBet (1хБет) бонус при регистрации

1xbet condiții de bonus de înscriere

Pentru a acredita unul dintre bonusurile descrise mai sus, jucătorul trebuie să selecteze opțiunea corespunzătoare în timpul creării contului. După înregistrare, trebuie să citiți termenii și condițiile de primire și de pariere a recompensei, accesând PROMO – Promoții. În cazul bonusului de înregistrare 1xBet pentru sport, jucătorul trebuie să parieze de 5 ori suma prin plasarea fondurilor în expresii de 3 evenimente. Cotele evenimentelor trebuie să fie de cel puțin 1,4. Gratificația primită ca parte a pachetului de bun venit la cazinou trebuie să fie câștigată înapoi de 35 de ori în decurs de 7 zile la anumite jocuri. Lista poate fi găsită pe pagina promoției. *bonusul primului depozit de 1xBet în sport poate fi mărit. Utilizând codul promoțional STAVKAWIN, pariorul poate crește suma bonusului cu 30%, până la 130 $ sau suma echivalentă. În acest caz, schema de pariere nu se schimbă.

bonusul Happy Friday de la 1xBet

În plus față de bonusul de înscriere, jucătorii pot primi, de asemenea, fonduri suplimentare de la casa de pariuri în fiecare săptămână. Ca parte a promoției 1xbet Happy Friday, există o oportunitate de a câștiga până la 100 $ în contul dvs. de bonus în fiecare vineri. Oferta este disponibilă atât pentru utilizatorii nou înregistrați, cât și pentru clienții obișnuiți ai biroului. Puteți profita de promoția Happy Friday doar o dată pe săptămână Счастливая пятница 1xBet

condițiile 1xbet Happy Friday

Pentru a primi recompensa, trebuie să îndepliniți condițiile Happy Friday: faceți o depunere între orele 00:00 și 23:59 vineri. Conform regulilor, utilizatorul va fi creditat cu 100% din suma depusă, dar nu mai mult de 100 $. Fondurile vor fi creditate în contul de bonus al jucătorului. Pentru a paria bonusul 1xbet Happy Friday, utilizatorul trebuie să plaseze un pariu parlay 3x în termen de 24 de ore. Cotele minime de pariere sunt de 1,4. Vă rugăm să rețineți pentru jucători că bonusul 1xbet Black Friday a fost rebranduit și este acum Happy Friday. Dacă sunteți în căutarea termenilor și condițiilor promoției Black Friday, vă recomandăm să citiți informațiile de mai sus.

promoția 1xbet miercuri Multiply by 2

O altă ofertă interesantă de la 1xbet este promoția „Miercuri – Multiply by 2”. Ca parte a ofertei, pariorul poate obține un bonus la depunerea sa de 100% din suma depusă sau până la 100 $. Bonusul 1xBet „Wednesday – Multiply by 2” este disponibil pentru jucător o dată pe săptămână Среда – умножим на 2 1хБет

condițiile bonusului 1xbet Wednesday Multiply by 2

Numai pariorii care au participat la promoția Happy Friday de la 1xBet săptămâna trecută pot participa în această săptămână. Luni și marți (în această săptămână), trebuie să plasați 5 pariuri de orice fel pe evenimente sportive cu cote nu mai mici de 1,4. Totalul pariurilor trebuie să fie egal cu valoarea bonusului primit vineri ca parte a bonusului Happy Friday. În cazul în care banii au fost deja pariați și retrași înainte de miercuri, atunci participarea la promoție va fi anulată. În cazul în care condițiile descrise mai sus au fost îndeplinite, utilizatorul poate face o depunere și poate primi aceeași sumă în contul de bonus. Banii trebuie să fie pariați în termen de 24 de ore, în multipli de 1,4.

Bonusul Beats 1xBet

Biroul casei de pariuri 1xbet oferă utilizatorilor să lupte deschis pentru un bonus de 100 de dolari. Oferta este permanentă și este disponibilă pentru jucători în zilele de luni. Dacă este o zi de luni, aveți o șansă de a bate 1xBet la pariuri Обыграй 1хБет

Condițiile promoției „Bateți bonusul 1xbet”

Este ușor să vă alăturați promoției „Beat 1xbet”. Tot ce trebuie să faceți este să vă completați profilul în cabinetul personal: completați toate câmpurile și activați numărul de telefon. Apoi, merită să vă umpleți contul cu 1 dolar și să așteptați bonusul. Valoarea recompensei este egală cu valoarea depozitului, iar pariul este dat 24 de ore. Pariorul trebuie doar să parieze bani pe anumite jocuri din secțiunea 1xGames (lista este în descrierea promoției pe site-ul casei de pariuri) la 30 de ori suma.

bonusul 1xBet Lucky Day

Dacă un parior dorește să obțină bonusuri zilnice de la casa de pariuri 1xBet , atunci merită să acorde atenție promoției „Lucky of the Day”. Utilizatorul are posibilitatea de a intra în tragerea la sorți zilnică și de a lupta pentru 500 de puncte promoționale, care vor fi creditate în contul de bonus. Acestea pot fi apoi răscumpărate pentru freespins și freebies. Am scris parțial despre acest lucru în articolul despre codurile promoționale 1xBet și cum să le folosiți Счастливчик дня 1xBet

Termeni și condiții ale bonusului Lucky of the Day de la 1xBet

Utilizatorii care doresc să ia parte la promoție trebuie să ridice un bilet pentru extragerea punctelor promoționale pe pagina Lucky of the Day. Apoi confirmați-vă intenția prin plasarea unui pariu de 1,5 $ și cote de 1,8 sau mai mult pe orice eveniment sportiv. După aceea, merită să așteptați extragerea. În cazul în care numărul unui parior se dovedește a fi câștigător (în total 100 pe zi), jucătorul va câștiga 500 de bile promoționale în contul său de bonus în termen de 24 de ore de la extragere.

promoția 1xbet Express of the Day

Cea mai recentă promoție din articolul de astăzi este 1xbet Express of the Day. Pariorii cărora le place să parieze într-o combinație de pariuri, numite parlays, își pot crește câștigurile cu 10%. Și acest lucru este valabil pentru toate pariurile expres ale utilizatorului, atâta timp cât respectați termenii și condițiile promoției. Prin urmare, nu este de mirare că bonusul Expresia zilei de la 1xBet primește feedback pozitiv din partea pariorilor Экспресс дня 1xBet

Termeni și condiții ale bonusului 1xBet „Expresia zilei”

Pentru a lua parte la promoție, un jucător trebuie să aleagă un parlay gata făcut dintr-o listă de peste 1.000 de piese. Toate acestea sunt oferite de biroul casei de pariuri 1xbet. În cazul în care pariul expres este jucat, pariorul primește un bonus pe câștigurile sale. Nu există alte restricții privind primirea bonusului.

tabel recapitulativ al bonusurilor 1xbet

Pentru ca cititorii să găsească mai ușor informații despre bonusurile de la 1xbet, am pregătit un mic tabel cu numele promoțiilor și recompenselor:

Denumire promoțională Bonus
„Bonus de bun venit 100% la prima depunere, până la 100$*
„Happy Friday” (fostă Black Friday) 100% la prima depunere, până la 100$**
„Miercuri – Înmulțiți cu 2” 100% la prima depunere, până la 100$**
„Beat 1xBet” 100% la prima depunere, până la 100$**
„Norocosul zilei Până la 500 de puncte promoționale
„Express of the Day +10% din câștigurile la parlay
Programul de bonusuri (menționat în articolul 1xBet Bonus Account) Puncte promoționale pentru depozite

*Datorită codului promoțional STAVKAWIN, jucătorii își pot crește suma bonusului până la 130 $** ** Sau echivalentul în moneda locală al acestei sume Verificați restul ofertelor de la 1xbet în secțiunea PROMO.

Știri relevante