Intro

Ce este un anti-expresie în 1xBet?

Антиэкспресс 1хБет
În prezent, casa de pariuri 1xBet este una dintre navele emblematice de pe piața pariurilor sportive. Departamentul de produse al companiei nu este responsabil doar pentru dezvoltarea portalului, în ceea ce privește tehnologia, ci contribuie și la apariția de noi servicii pentru utilizatori. De exemplu, anti-extras sunt disponibile pe site-ul 1xBet de mai bine de 5 ani. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că, în multe surse, astfel de pariuri sunt indisolubil legate de marca 1xBet. Dacă nu sunteți familiarizat cu acest tip de pariuri, articolul nostru vă va fi util. Acesta va descrie ce sunt anti-extrasele 1xBet și cum să le folosiți

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Ce este un Anti-Axpress în 1xBet?

În articolul despre tipurile de pariuri de la 1xbet, am menționat deja anti-expresii. Printre altele, am atins definiția însăși. După cum puteți înțelege din nume, este tipul opus de pariuri la un parlay. Și dacă un parlay este un pariu care constă în mai multe evenimente fără legătură între ele. Atunci putem defini cu ușurință un Anti-Multiplex la 1xBet. Este un pariu pe mai multe rezultate independente, care va fi jucat dacă cel puțin un eveniment este un perdant. Astfel, scopul principal al anti-extras este de a plasa un pariu pe acele evenimente care sunt stabilite să piardă. Aici începătorii au o mulțime de întrebări, inclusiv „De ce ar trebui să pariezi pe o pierdere?” Adevărul este că combinațiile pe outsideri le permit pariorilor să câștige mai des. Acesta este principalul avantaj al acestui tip de pariuri. Cu toate acestea, spre deosebire de pariurile combinate standard, pariurile antikicker de la 1xBet au câteva dezavantaje:

  • Cotele scăzute. Deoarece jucătorii pot paria pe outsideri clari, șansele de câștig vor fi mult mai mari decât în expres. Pentru a minimiza riscurile și pentru a face un profit, casa de pariuri oferă cote scăzute pentru toate anticele la 1xBet
  • Marjă mare. După calcularea anti-extraselor, jucătorul obține un mic profit. Comisionul casei de pariuri este mult mai mare decât în alte tipuri de pariuri și este încorporat în cotele mici.
  • Nu este disponibil pentru toate meciurile. După ce a asistat la un eveniment interesant, utilizatorul poate fi dezamăgit de lipsa posibilității de a paria anti-extras 1xBet. Este posibil să se afle despre disponibilitatea unui astfel de pariu numai după adăugarea rezultatului la biletul de pariuri.

În ciuda unei serii de dezavantaje, anti-extras sunt destul de populare în rândul utilizatorilor.

Unde pot găsi cotele de anti pariuri la 1xBet?

Pentru a găsi anti-extras la 1xBet, jucătorul trebuie să meargă la secțiunea „Line” sau „Live”. Pe pagină trebuie să selectați mai mult de două evenimente și să le adăugați la biletul de pariuri. În fereastra cu alegerea tipului de pariu, puteți vedea dacă antiexpresia este disponibilă. După cum am menționat mai devreme, acest tip de pariu combinat nu este disponibil pentru toate evenimentele sportive. Puteți afla doar după ce ați adăugat un pariu pe biletul de pariuri. Nu există nicio altă modalitate de a plasa un pariu anti-Axpress la 1xBet. Alte tipuri de pariuri sunt disponibile pe pagina evenimentului sportiv, cu excepția pariurilor combinate Антиэкспресс в 1хБет

Care sunt caracteristicile plasării pariurilor anti pariuri 1xbet?

Utilizatorii care nu au plasat anterior niciun pariu combinat își pot începe călătoria cu cotele anti pariuri. În ciuda câștigurilor mici, acestea sunt foarte ușor de format. Am scris despre acest lucru în secțiunea anterioară. Deși plasarea cotelor anti pariuri 1xbet este destul de simplă, vă rugăm să acordați atenție caracteristicilor lor:

  • Acestea trebuie să includă cel puțin 2 rezultate.
  • Cel puțin un rezultat trebuie să fie pierdut pentru a câștiga pariul.
  • Câștigurile maxime pot fi limitate de către casa de pariuri (stabilite de limitele 1xBet).
  • Anti-extras nu sunt disponibile pentru toate pariurile.

Nu există alte caracteristici importante pentru plasarea de anti-extras la 1xbet. În ceea ce ne privește, vă recomandăm să adăugați cât mai multe evenimente la combinație. Acest lucru vă va crește considerabil șansele de câștig.

Știri relevante