Intro

Cum pot schimba moneda la 1xBet?

как зарегистрироваться 1xbet
În timpul etapei de creare a contului la 1xBet, jucătorii trebuie să selecteze în mod necesar moneda contului. Acest câmp este disponibil în toate metodele de înregistrare la 1xBet și joacă un rol important pentru calculele ulterioare pe site. Cu toate acestea, alegerea făcută inițial de utilizatori nu este întotdeauna cea corectă. Astfel, apare necesitatea de a schimba moneda în 1xBet. Cum să o faci? Acest nou articol o va acoperi.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Cum pot alege moneda contului meu la 1xBet?

Biroul casei de pariuri 1xbet acceptă utilizatori din întreaga lume. Pentru ușurința utilizării, site-ul a fost localizat în zeci de limbi. În plus, pariorii pot alege peste 50 de monede ale contului la 1xbet. După cum am menționat mai devreme, acest lucru poate fi făcut în etapa de înregistrare pe portalul casei de pariuri. După ce faceți clic pe butonul „Înregistrare”, va apărea o fereastră cu 4 modalități disponibile pentru a crea un cont. Nu contează dacă pariorul a ales înregistrarea „By 1 Click”, „By Phone”, „Via Email” sau „Social Media and Messengers”, câmpul obligatoriu va fi „Account Currency”. Utilizatorii pot găsi în lista derulantă și pot selecta una dintre cele 50 de monede de la 1xBet. Această opțiune este disponibilă doar o singură dată. Nu există nici un comutator pentru moneda contului în myAlpari.

Правила БК 1xBet

Cum pot schimba moneda la 1xBet?

Majoritatea utilizatorilor de case de pariuri nu își pun niciodată întrebarea „Cum schimb moneda la 1xbet?” Ei depun și retrag în mod regulat bani în moneda aleasă în etapa de creare a contului. Cu toate acestea, există situații în care merită să faceți schimbări globale în profilul dvs. Acest lucru include alegerea unei monede diferite. Pentru a schimba moneda contului la 1xBet, utilizatorul trebuie să contacteze echipa de asistență 1xBet. Vă recomandăm să utilizați două canale pentru această operațiune: e-mail sau chat. Este posibil să fie necesar să încărcați documentele de identificare. Este mai convenabil să o faceți imediat decât să scrieți o nouă cerere la e-mail, după ce ați sunat la asistență. Reprezentanții de asistență pot refuza cu ușurință o astfel de cerere. Totul depinde de profilul utilizatorului. Dacă nu există încălcări și jucătorul plasează în mod activ pariuri, șansa unui rezultat pozitiv este mai mare. Cu toate acestea, nu există garanții pentru a schimba moneda la 1xBet. Dorim să subliniem faptul că casa de pariuri nu percepe niciun comision pentru efectuarea unei operațiuni de schimbare a monedei pe cont. Sursele vechi au informații despre un comision de 10% din banii disponibili în cont. Cu toate acestea, nu există o astfel de regulă în noile reguli 1xBet.

Регистрация в 1 клик

Ce ar trebui să scriu echipei de asistență pentru a schimba moneda în 1xBet?

Dacă un utilizator decide să schimbe moneda în 1xbet, ar trebui să facă o cerere către echipa de asistență. Secțiunea anterioară a descris cele mai bune canale pentru a face o cerere. În ceea ce privește cererea în sine, vă recomandăm următorul model: „Bună ziua, dragă asistență! La 7 noiembrie 2021 am deschis un cont #00000000001. Moneda contului a fost specificată ca fiind dolarul american. Cu toate acestea, din cauza mutării (schimbarea țării de reședință)/situația economică complexă din țară/imposibilitatea de a depune contul în moneda specificată/altă problemă, solicit schimbarea monedei contului din dolar american în rubla rusească. Respectuos, Anton Stavkovich” Pe baza acestui model, jucătorul poate scrie scrisoarea sa la sprijinul 1xbet.

Știri relevante