Intro

Accesul la sit: Cum îmi restabilesc contul la 1xBet?

Восстановить доступ 1хБет
Se întâmplă adesea ca utilizatorii să își uite nu numai parola, ci chiar și datele de acces la contul lor. Dacă aveți probleme cu 1xBet, nu trebuie să vă faceți griji. În acest caz, vă recomandăm să încercați exact să restabiliți accesul și să nu vă reînregistrați, deoarece casa de pariuri poate bloca permanent utilizatorul atunci când se înregistrează cu aceleași detalii personale (nume și prenume, e-mail, conturi bancare). În acest articol vom vedea cum să ne conectăm, cum să recuperăm numele de utilizator și parola 1xBet din contul personal și cum să redobândim accesul la contul dvs. pe site-ul casei de pariuri

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Cum să vă conectați la 1xBet?

Fiecare parior atunci când se înregistrează la 1xbet primește un număr unic de identificare – acest număr de 9 cifre este, de asemenea, numărul contului de joc de pe site-ul casei de pariuri. De asemenea, îl puteți folosi pentru a vă conecta la site-ul web, deoarece servește ca ID de jucător, la fel ca e-mailul sau numărul de telefon. Puteți găsi numărul dvs. personal de identificare în myAlpari în colțul din dreapta sus. Pentru a vă autentifica, va trebui să introduceți numele de utilizator (e-mail, telefon mobil sau număr de identificare) și apoi parola.

Cum îmi amintesc numele de utilizator 1xBet?

Autentificarea pe site-ul casei de pariuri poate fi nu numai o adresă de e-mail, ci și un număr de telefon mobil sau un ID unic, care este format în timpul înregistrării utilizatorului. Dacă aceste metode de conectare nu sunt disponibile din anumite motive, puteți încerca să vă conectați prin intermediul uneia dintre rețelele sociale. Dacă opțiunile de mai sus nu au funcționat, ultima șansă de a vă restabili numele de utilizator este să contactați echipa de asistență tehnică a 1xBet în orice mod care este confortabil pentru dvs. Cu toate acestea, cu această abordare, fiți pregătit să furnizați consultantului toate documentele necesare care dovedesc identitatea dvs. Deoarece casa de pariuri este foarte strictă cu privire la tot felul de fraude și escrocherii, iar pentru o încercare de a vă reînregistra cu aceleași detalii personale puteți fi interzis pe viață și va fi destul de dificil să dovediți că nu sunteți un escroc. Deci, fiți atenți și aveți grijă, notați-vă undeva datele de conectare pentru 1xBet? Вход в 1хБет

Cum îmi cunosc detaliile de conectare pe 1xBet?

La deschiderea formularului de conectare la site-ul 1xBet, puteți observa că un jucător poate introduce adresa de e-mail, identificatorul (ID) sau numărul de telefon ca autentificare (trebuie să faceți clic pe butonul corespunzător în câmpul „Login”). Acest lucru face puțin mai dificilă accesarea site-ului în cazul în care un jucător își uită login-ul 1xBet. Pentru a o reține, trebuie să:

  1. Căutați un e-mail de la casa de pariuri. În timpul înregistrării prin e-mail, vi se va cere să confirmați contul (trebuie să faceți clic pe link). Dacă există un astfel de e-mail, merită să folosiți e-mailul dvs. ca o autentificare.
  2. Încercați să introduceți numărul dvs. de telefon. În cazul în care utilizatorul s-a înregistrat prin intermediul acestuia, atunci este posibil să se conecteze sau să recupereze parola prin intermediul numărului.
  3. Căutați autentificările/ parolele salvate în browserul dvs. pentru a accesa 1xBet. Poate că detaliile de conectare au fost salvate după prima conectare.

Dacă niciuna dintre opțiunile sugerate nu a ajutat, atunci este necesar să solicitați ajutor de la serviciul de asistență al 1xbet. Cu toate acestea, pentru a redobândi accesul, veți avea nevoie de identificare – furnizarea pașaportului pentru verificarea identității. De aceea, vă recomandăm să scrieți la e-mail sau chat, deoarece puteți trimite imediat documentele pentru a vă verifica profilul.

Cum să recuperați parola de la 1xbet?

Jucătorii nu numai că își uită numele de utilizator. Destul de des există probleme cu conectarea la contul personal printr-o parolă uitată de la 1xbet. În acest caz, trebuie să o restaurați. Pentru a face acest lucru, trebuie să apăsați butonul „Login” și apoi „Ați uitat parola”. Casa de pariuri va oferi 2 modalități de identificare: prin e-mail și prin intermediul telefonului mobil. Alegeți cel care a fost folosit în timpul înregistrării. Dacă folosiți schema standard – e-mail – trebuie să o introduceți în câmp și să faceți clic pe „Create new password”. Veți primi un e-mail cu un link către site-ul casei de pariuri. O nouă parolă poate fi creată atunci când faceți clic pe link. Dacă ați folosit numărul de telefon atunci când ați creat e-mailul, puteți restabili accesul la profilul dvs. 1xBet prin SMS. Pentru a face acest lucru, trebuie să introduceți numărul dvs. în câmp și să așteptați un SMS cu un cod. Acesta trebuie introdus în formular și apoi casa de pariuri va deschide un ecran pentru a crea o nouă parolă. Atunci când toate opțiunile de mai sus sunt încercate și nu există niciun rezultat, trebuie să contactați echipa de asistență tehnică a casei de pariuri 1xBet. O puteți face prin e-mail (veți primi răspunsul în termen de 24 de ore), prin chat (veți primi răspunsul în 5-10 minute) sau prin telefon (veți primi ajutorul în 10 minute) Смена пароля 1хБет

Cum îmi pot schimba parola la 1xBet?

Dacă un jucător are acces la un cabinet personal, schimbarea parolei 1xbet este o operațiune destul de simplă și rapidă. Casa de pariuri însăși recomandă schimbarea parolei din când în când pentru a vă păstra contul în siguranță. Pentru a efectua o schimbare de parolă în 1xbet, jucătorul trebuie să facă următorii pași:

  • Mergeți la cabinetul personal.
  • Pe pagina „Date personale”, faceți clic pe creionul din fața câmpului „Parola dvs.”.
  • Introduceți de două ori parola veche și parola nouă.

După ce a făcut clic pe butonul „Salvați”, jucătorul va avea o nouă parolă de cont 1xBet. Acum recomandăm să o salveze scriind-o în carnețelul de notițe. De asemenea, puteți bifa căsuța „Țineți minte” prima dată când vă conectați la cabinetul dvs. personal. Site-ul 1xBet își va aminti detaliile pe care le-ați introdus, iar data viitoare când vă veți conecta la contul dvs. va fi automat sau semiautomat.

Cum îmi pot recupera contul 1xBet?

Există momente în care, atunci când încearcă să își acceseze profilul, un utilizator descoperă că contul său a fost blocat sau șters. Acest lucru se întâmplă adesea atunci când jucătorii încalcă regulile de utilizare. Mulți oameni sunt atrași de 1xBet pentru fiabilitatea sa, ușurința de utilizare și gama largă de jocuri. Dar ei uită că în spatele a toate acestea există, de asemenea, un sistem de securitate puternic. Specificul biroului este că oamenii își dau datele personale și trebuie să fie siguri că acestea sunt păstrate în siguranță și nu sunt dezvăluite unor terțe părți. De aceea, orice acțiune care ridică îndoieli cu casa de pariuri 1xBet, jucătorul este trimis imediat la interdicție. Adesea se întâmplă că destul de nejustificat. Ce trebuie să faceți dacă contul dvs. este blocat sau șters, citiți mai departe. 1хБет вход официальный сайт букмекера Dacă doriți să retrageți bani după ce ați fost blocat, scrieți un e-mail la suport. Atașați imediat documente care să vă dovedească identitatea. Este recomandabil să adăugați mai multe documente: pașaport, permis de conducere, legitimație militară etc. Uneori, acest lucru este suficient pentru verificare, iar suportul vă va oferi din nou acces la contul dvs. 1xBet sau vă va permite să retrageți bani. Cu toate acestea, rețineți că, după o verificare reușită, este posibil să primiți un e-mail de la echipa de securitate care să vă informeze că casa de pariuri nu mai cooperează cu dvs. și vă șterge definitiv contul. Dacă încercați să vă înregistrați din nou la 1xbet și să deschideți un cont, acesta va fi blocat din nou. În acest caz, este imposibil să dovedești ceva și nu are rost să contactezi asistența.

Știri relevante