Intro

aplicația 1xBet pentru iPhone: cum se descarcă și se instalează?

Как скачать 1xBet на Айфон
Posesorii de iPhone (iPhone) pot plasa pariuri prin intermediul site-ului 1xBet (este optimizat pentru dimensiunile ecranului) sau pot folosi aplicația mobilă. Acest din urmă instrument este foarte popular printre utilizatorii experimentați. Cu toate acestea, începătorii au o mulțime de întrebări legate de descărcarea software-ului pe telefoanele lor, de instalarea acestuia pe iPhone și de utilizarea lui corectă. Prin urmare, am pregătit răspunsuri la întrebările populare pe tema de astăzi.

Logo 1xbet
bonus de 100% până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Cum pot descărca 1xBet pe iPhone?

software-ul1xBet este disponibil pentru descărcare pe AppStrore. Acest lucru permite jucătorilor să instaleze aplicația 1xBet pe iPhone-ul lor direct de pe telefon. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la piața de aplicații și să căutați cea potrivită după numele casei de pariuri. De asemenea, puteți lua un link direct către AppStrore de pe site-ul casei de pariuri. Vă rugăm să rețineți că nu există un fișier de instalare gata pregătit pentru descărcarea 1xBet pe iPhone pe portalul biroului.

Cum să descărcați 1xBet pe iPhone în Rusia?

Activitățile unei companii de pariuri 1xBet în Rusia nu sunt legale. Site-ul companiei este blocat de Roskomnadzor. Prin urmare, pariorii trebuie să utilizeze un software suplimentar sau oglinzi 1xBet pentru a ocoli blocarea. Printre acestea se numără aplicația mobilă 1xBet pentru iPhone. Pentru a o descărca, nu este necesar să vizitați site-ul oficial al casei de pariuri. Puteți descărca aplicația 1xBet pentru iPhone în Rusia de pe piață. În acest caz, nu ar trebui să existe dificultăți în ceea ce privește instalarea și utilizarea ulterioară a aplicației.

În cazul în care pagina cu aplicația este blocată, ar trebui să:

  1. Accesați Setări – Apple ID **** (e-mailul utilizatorului) – Vizualizare și schimbați geolocalizarea din Rusia în Ucraina, unde site-ul nu este blocat.
  2. Reveniți la pagina aplicației din magazinul oficial Apple și descărcați software-ul.
  3. Instalați 1xBet pe iPhone și schimbați din nou geolocalizarea.

Вход в мобильную версию 1xBet

De unde pot descărca 1xBet pe iPhone?

Am răspuns deja la această întrebare în prima secțiune. Aplicația 1xBet pentru iPhone poate fi găsită pe piața oficială a casei de pariuri. Datorită faptului că politica Apple nu interzice utilizarea aplicațiilor de jocuri de noroc, utilizatorii pot descărca și instala software-ul din AppStore.

Portalurile de pariuri pot găsi aplicația de pariuri 1xBet pentru iOS. Cu toate acestea, nu recomandăm instalarea aplicațiilor din surse externe. Acest lucru nu este sigur și poate duce la pierderea accesului la contul dumneavoastră. În plus, atacatorii pot folosi informațiile de pe telefonul dvs. mobil în scopuri proprii.

De ce nu se descarcă 1xBet pe iPhone-ul meu?

În cazul în care jucătorul nu poate accesa pagina AppStore, puteți încerca metoda descrisă în „Cum să descărcați 1xBet pe iPhone în Rusia?” În cazul în care puteți accesa pagina, dar programul nu se instalează, trebuie să verificați setările iPhone-ului dvs. Poate că, telefonul a fost actualizat recent și nu acceptă versiunea aplicației de jocuri de noroc 1xBet. Cu această întrebare, puteți contacta operatorii liniei directe a casei de pariuri. Trebuie reamintit faptul că aceștia sunt disponibili 24 de ore pe zi.

Știri relevante