Intro

aplicația 22Bet Android: utilizarea pentru pariuri

Мобильное приложение 22Бет Android
În zilele noastre, mobilitatea este din ce în ce mai apreciată în lume. De aceea, smartphone-urile cu acces online constant însoțesc un adult 24 de ore din 24. În transportul spre serviciu, în pauze, chiar și la prânz sau la cină, multe persoane își fac timp să „navigheze” pe internet. Așadar, de ce să nu vă petreceți timpul într-un mod plăcut și util? Descărcați aplicația 22Bet pentru Android și bucurați-vă de o interfață prietenoasă și de posibilitatea de a plasa pariurile oricând și oriunde doriți. Pentru a paria de pe telefonul mobil, tot ce ai nevoie este o conexiune la internet, ceea ce în zilele noastre este ceva obișnuit.

Descărcați și instalați aplicația 22Bet pentru Android

Aplicația oficială 22Bet pentru Android poate fi descărcată doar de pe site. Din păcate, Google a interzis aplicațiile de jocuri de noroc de pe site-ul său Google Play. Acest lucru face foarte dificilă instalarea softului pe smartphone-ul dumneavoastră. Mai ales atunci când jucătorii nu au acces la site-ul oficial (este blocat în țară).

În ciuda faptului că nu toate țările pot oferi jucătorilor acces la site, încă nu încercați să găsiți și să instalați aplicația mobilă 22Bet din alte surse. Dacă o faceți, riscați să pierdeți accesul la profilul dvs. de pe site. Escrocii vor putea să vă folosească detaliile personale în propriul beneficiu. Singurul lucru pe care vi-l putem recomanda este să folosiți resurse pentru a ocoli blocarea site-ului 22Bet.

Așadar, v-ați logat pe site-ul oficial al 22Bet. În partea dreaptă a ecranului, chiar sub cupon, există un banner numit „22Bet Mobile Apps”. Dați click pe „Detalii” și se va deschide o nouă pagină, unde veți fi întrebat pentru ce sistem de operare doriți să descărcați aplicația. Selectați fișierul de instalare urmând link-ul „Download Android app” și urmați instrucțiunile de descărcare. Este destul de simplu:

 1. În fereastra pop-up, dați-vă acordul pentru descărcare.
 2. Mergeți la setările telefonului. La „Securitate”, permiteți instalarea din surse necunoscute.
 3. Când cursorul* „Allow for this source” (Permite pentru această sursă) este setat la activ, apăsați butonul „Back” (Înapoi).
 4. Lansați fișierul de instalare. Faceți clic pe „Install” (Instalare) în fereastra care apare.
 5. Ați terminat! Bucurați-vă de avantajele aplicației 22Bet Mobile App pentru Android.

*După instalarea aplicației, puteți reseta setările telefonului la starea inițială.

Мобильное приложение 22Бет для Android

Încă o dată, dorim să vă reamintim că aplicația este complet sigură pentru telefon și pentru dumneavoastră dacă este descărcată urmând instrucțiunile de pe site-ul oficial. Compania de pariuri nu este responsabilă pentru siguranța utilizării aplicației mobile 22Bet Android descărcate din alte surse.

Avantajele aplicației 22Bet Android

Odată ce instalezi aplicația 22Bet pe smartphone-ul tău, vei fi plăcut surprins. Aceasta suportă absolut toate funcțiile site-ului oficial, iar în unele momente are chiar propriile avantaje. Să ne uităm la cele principale:

 • Viteză. Chiar dacă aveți un semnal de internet slab, aplicația este destul de rapidă în comparație cu versiunea mobilă a site-ului.
 • Aplicația este ușor de utilizat, are o interfață intuitivă și suportă toate funcțiile de care ai nevoie pentru a paria rapid și ușor.
 • Existăo gamă largă de caracteristici. Setul de caracteristici este similar cu versiunea de browser a site-ului web. Poți face pariuri clasice, poți urmări meciul în direct și poți face imediat pariuri, poți urmări transmisiuni video ale meciurilor, poți juca la cazinou și multe altele.
 • Disponibilitatea unui bonus pentru începători. Atunci când instalați aplicația 22Bet pentru Android, jucătorii noi primesc un bonus de bun venit.
 • Statisticile evenimentelor îndirect. Puteți urmări evenimente și meciuri în direct fără a vă înregistra.
 • Transfer debani în jurul oreide închidere. Posibilitatea de a efectua operațiuni financiare în orice moment al zilei.
 • Chat online. acces 24/7 la chat-ul nostru live.

Compania de pariuri actualizează în mod constant aplicația mobilă 22Bet pentru Android, extinzându-i caracteristicile și îmbunătățindu-i funcționalitatea. Deci, rămâneți la curent și actualizați versiunea pentru pariuri sportive și mai convenabile la 22Bet.

Скачивание мобильного приложения Андроид 22Бет

Plasarea pariurilor în aplicația 22Bet pentru Android

După cum am menționat deja mai devreme, aplicația 22Bet este foarte ușor de utilizat. Pentru a plasa un pariu, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să selectați sportul (clasic sau eSports). Lista se află imediat în partea de sus a ecranului sub formă de pictograme sau este ascunsă în meniul hamburger din colțul din stânga sus al paginii.

Apoi, un tabel cu evenimentele curente este afișat pe tot ecranul telefonului. Faceți clic pe cotele care vă interesează și adăugați pariul la biletul de pariuri. După aceea se va deschide pagina cu cuponul. Aici va trebui să specificați mărimea și tipul pariului (în cazul în care se adaugă mai multe selecții). Ultimul pas este plasarea cuponului, făcând clic pe butonul corespunzător. Pariul dvs. este plasat!

Știri relevante