Intro

aplicația mobilă 22Bet

Мобильное приложение 22Бет
În prezent, majoritatea jucătorilor preferă să parieze pe sport de pe dispozitive mobile. Prin urmare, casa de pariuri 22Bet a pregătit o versiune mobilă a site-ului, care are un design adaptiv și va funcționa corect pe diferite gadgeturi ale pariorilor. De asemenea, biroul, încercând să creeze cele mai confortabile condiții pentru clienții săi, a dezvoltat o aplicație mobilă separată 22bet pentru dispozitivele cu sisteme de operare Android și iOS. Acest lucru le-a permis pariorilor să fie mereu la curent cu meciurile viitoare și să își plaseze pariurile oriunde există o conexiune la internet, fie că se află într-un bar, pe stadion sau în timp ce călătoresc. Citiți despre ce este aplicația mobilă 22Bet, cum să o descărcați și să o instalați în acest nou articol

Descărcarea și instalarea aplicației mobile 22Bet

Poți obține aplicația mobilă 22Bet de pe site-ul oficial. Din păcate, jucătorii nu au acces la portal în toate țările. Prin urmare, este posibil să doriți să descărcați și să instalați aplicația din alte surse. Cu toate acestea, vă sfătuim cu tărie împotriva unor astfel de acțiuni. Pentru a fi în siguranță, ar trebui să folosiți aplicația oficială descărcată de pe site-ul de pariuri 22Bet. În caz contrar, vă puteți infecta gadgeturile cu viruși și puteți furniza date și acces la terți. În cazul în care nu vă puteți conecta la site-ul casei de pariuri, puteți folosi modalități de a ocoli blocarea 22Bet.

Pentru a descărca aplicația mobilă 22Bet, trebuie să accesați pagina principală. Apoi găsiți secțiunea „22Bet Mobile App” în submeniul din partea de sus a paginii sau în bara laterală (în dreapta). După ce a accesat secțiunea, jucătorul va vedea informațiile despre descărcarea aplicației pentru Android sau iOS (iPhone). Făcând clic pe butonul corespunzător, se va deschide o fereastră nouă cu instrucțiuni pentru descărcarea și instalarea programului. Vă rugăm să rețineți că procesul este diferit pentru diferite sisteme de operare.

Instalarea aplicației pentru Android de la 22Bet va trebui să fie efectuată manual. Acest lucru se datorează interdicției impuse de Google de a plasa aplicațiile caselor de pariuri și ale cazinourilor pe Google Play. După ce ați descărcat fișierul software pe telefon, trebuie să permiteți manual instalarea din surse necunoscute în „Setări”, la „Securitate”, prin mutarea cursorului „Permisiuni pentru această sursă” în poziția activă. În acest caz, este absolut sigur pentru dispozitivul mobil. Cu atât mai mult cu cât, după ce ați descărcat și instalat aplicația mobilă 22Bet, setările pot fi readuse la starea lor anterioară.

Мобильное приложение Android 22Бет

Poți descărca și instala aplicația mobilă 22Bet iOS prin intermediul App Store oficial sau manual de pe site-ul casei de pariuri. În primul caz, trebuie să efectuați pașii standard de instalare a software-ului prin intermediul pieței de aplicații cu aplicațiile de pe telefon. În ceea ce privește a doua opțiune, trebuie să faceți software-ul corporativ. Pentru a face acest lucru, mergeți la „Setări” – „General” – „Profiluri” sau „Profiluri și gestionarea dispozitivelor”. Un profil de dezvoltator va apărea la „Corporate Programme”. Trebuie să vă dați permisiunea pentru ca dezvoltatorul aplicației 22Bet să devină o companie de încredere. Toate aplicațiile de la acesta vor fi apoi instalate fără restricții.

Caracteristici ale aplicațiilor 22Bet pentru Android și iOS

Aplicația mobilă 22bet are toate caracteristicile site-ului original al casei de pariuri, astfel că este extrem de populară în rândul pariorilor. Să enumerăm principalele avantaje ale software-ului pentru pariuri prin telefon:

 • Începătorii primesc un bonus de bun venit atunci când instalează și se înregistrează.
 • Aplicația funcționează mai rapid decât versiunea de browser mobil a site-ului web, chiar și pe un internet slab.
 • Puteți face upgrade la o versiune mai nouă prin meniul „Setări”.
 • Poți urmări meciurile în modul live și poți paria pe evenimente live.
 • Evenimentele și meciurile în direct pot fi vizualizate fără înregistrare.
 • Este disponibilă ocolirea blocării site-ului și puteți afla oglinda reală a portalului.
 • Este disponibilă posibilitatea de a viziona meciuri transmise video.
 • Aplicația are o interfață prietenoasă cu toate funcțiile necesare. Nu este dificil de utilizat.
 • Un set de caracteristici și funcții similare cu site-ul original al casei de pariuri.
 • Puteți depune și retrage bani în orice moment convenabil.
 • Chat online cu suport 24/7.

Casa de pariuri extinde în mod constant funcționalitatea aplicației mobile. Prin urmare, vă recomandăm să o actualizați și să utilizați toate cele mai recente caracteristici de pariuri sportive ale 22bet.

Мобильное приложение iOS 22Бет

Deblocarea aplicației 22Bet

Prin descărcarea și instalarea aplicației mobile 22Bet, utilizatorii vor avea întotdeauna acces rapid și neîntrerupt la pariuri. Software-ul are un VPN încorporat, care vă permite să vă schimbați adresa IP atunci când vă conectați la serverul casei de pariuri. De asemenea, veți avea întotdeauna la îndemână o oglindă actualizată a site-ului web, în cazul în care acesta este blocat.

Combinația dintre ușurința de utilizare, disponibilitatea tuturor funcțiilor necesare și funcționarea stabilă, fără blocaje, crește popularitatea aplicației mobile 22Bet în rândul pariorilor.

Știri relevante