Intro

Asigurarea pariurilor la 1xBet: cum pot folosi serviciul?

1хБет - Стаховка ставок
Biroul casei de pariuri 1xBet oferă jucătorilor instrumente practice pentru a minimiza pierderile cauzate de pariurile greșite. Jucătorii pot vinde un pariu 1xBet și pot primi o parte din bani înapoi în contul lor principal. În plus, există opțiunea de a asigura un pariu 1xBet și de a obține 100% din banii depuși în cont. Care sunt avantajele acestei opțiuni și cum diferă de returnarea unui pariu? Citiți articolul.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Ce este asigurarea de pariuri 1xBet?

Asigurarea pariurilor este un serviciu destul de comun oferit de casele de pariuri. Asigurarea de pariuri 1xBet ar trebui să fie înțeleasă ca însemnând obținerea unui profit chiar dacă pariul se dovedește a fi o pierdere. Este demn de remarcat faptul că asigurarea poate fi completă sau parțială. În primul caz, jucătorul primește întreaga sumă în contul său personal, în al doilea caz, o anumită parte din ea. Costul asigurării depinde de tipul acesteia. Cu cât suma pariată și suma asigurată (ca procent) sunt mai mari, cu atât mai mare este taxa pe care casa de pariuri o va plăti companiei de pariuri. Cu toate acestea, costul asigurării este mai mult decât compensat de câștiguri. Iar în caz de pierdere, utilizatorul nu va pierde întreaga sumă, ci doar un comision fix care trebuie plătit casei de pariuri.

Ce înseamnă să asiguri un pariu la 1xBet?

Una dintre lecțiile noastre „Școala de pariuri” despre pariurile de succes conține informații despre impactul teoriei probabilităților asupra pariurilor. Printre sfaturile furnizate, am dori să subliniem un punct important: „Nimeni nu cunoaște probabilitatea evenimentelor”. Așadar, niciun parior nu poate ști 100% din rezultatul unui meci. Chiar și cele mai corecte pronosticuri pot avea scăpări. Ce se întâmplă cu acele meciuri, în care probabilitatea de a câștiga oricare dintre părți este mare? Puteți profita de serviciul de asigurare a pariurilor de la 1xBet. Mulți jucători se întreabă: „Ce înseamnă să asiguri un pariu la 1xBet?” Pot exista mai multe răspunsuri la aceasta. În primul rând, se poate folosi o definiție: asigurarea pariurilor este o rambursare totală sau parțială a sumei de bani pierdute. În al doilea rând, ar trebui să se ofere o descriere a procesului de asigurare a pariurilor și a mecanismului de recuperare a banilor, în caz de pierdere. Dacă luăm procesul, jucătorul poate asigura aproape orice* eveniment în pre-meci sau în timpul jocului. Un pariu poate fi un simplu sau un parlay. În ceea ce privește banii, compensația de la 1xBet depinde de suma asigurată. Dacă a fost selectată asigurarea completă, atunci toate fondurile vor fi creditate în contul jucătorului. Cu toate acestea, merită să ne amintim că, cu cât procentul de compensare este mai mare, cu atât este mai mare taxa de serviciu. *Nu toate pariurile pot fi acoperite. Acest lucru va fi discutat în secțiunea următoare Страховка ставки 1хБет

Care sunt termenii de asigurare a pariurilor la 1xBet?

Casa de pariuri 1xBet oferă unele dintre cele mai bune condiții de asigurare a pariurilor pentru utilizatorii săi. Jucătorii pot utiliza serviciul pentru o multitudine de evenimente, alegând cele mai interesante meciuri cu cote bune. Cu toate acestea, există o serie de restricții care merită atenție:

 1. Asigurarea pariurilor la 1xBet este un serviciu plătit. Taxa depinde de cotele și de suma maximă acoperită. Cu toate acestea, costul asigurării nu depășește câștigurile utilizatorului.
 2. Un jucător poate asigura pariuri simple și pariuri expres.
 3. Utilizatorul poate cumpăra mai multe asigurări pentru același pariu. De exemplu, mai întâi, asigură 10% din sumă și apoi 30%. Cu toate acestea, toate pariurile achiziționate nu pot depăși 100%. Așadar, merită să fii atent să nu plătești prea mult pentru acest serviciu.
 4. Depozitele care sunt făcute prin criptomonede nu sunt acoperite de asigurare.
 5. asigurarea de pariuri 1xBet nu este disponibilă pentru meciurile în care cotele diferă cu până la 17 puncte.
 6. Pariurile de dinaintea meciului și pariurile live pot fi asigurate.

În plus față de condițiile de bază descrise mai sus, ar trebui să acordați atenție regulilor suplimentare de pe site-ul 1xBet:

 • Casa de pariuri nu va fi responsabilă în cazul în care serviciul de asigurare a pariurilor nu este disponibil din cauza unei defecțiuni tehnice.
 • Compania își rezervă dreptul de a înceta serviciul de asigurare a pariurilor în orice moment și în legătură cu orice eveniment, fără a oferi niciun motiv.
 • Operațiunea de asigurare a pariurilor poate fi anulată în cazul în care au apărut probleme tehnice în orice etapă a serviciului.

Pariurile în toate cazurile de mai sus sunt calculate pe o bază generală în funcție de rezultatele jocului. Cu toate acestea, practica arată că casa de pariuri rareori aplică aceste puncte din reguli la pariuri. Prin urmare, asigurarea pariurilor la 1xBet este o ofertă destul de interesantă, de care merită să profitați în meciurile riscante.

Cum pot încheia asigurarea de pariuri la 1xBet?

Pentru a utiliza serviciul de asigurare a pariurilor, un utilizator trebuie mai întâi să plaseze un pariu înainte de meci (simplu sau expres). Apoi, mergeți la profilul personal – „Istoric pariuri”. Găsiți un pariu de interes în listă și faceți clic pe „Asigurare” (nu este disponibil pentru toate pariurile, așa cum am menționat mai devreme). În noua fereastră, jucătorul va vedea comisionul și va selecta suma pe care dorește să o asigure. După cum s-a menționat mai sus, poate fi o parte a pariului sau întregul pariu. 1хБет - продажа ставки De exemplu, pentru un pariu pe fotbal de 100$* și o cotă de 1,8, suma asigurată este: 10% – 6$*, 100% – 47$*. În cazul în care utilizatorul câștigă, acesta primește 80$*, din care profitul net este de 36$*. *Sau echivalentul în moneda locală

De ce depinde costul asigurării la 1xBet?

Serviciul de asigurare a pariurilor la 1xBet este taxabil și este calculat individual pentru fiecare pariu. Formula de calcul a asigurării ia în considerare tipul de eveniment, cotele, valoarea pariului și procentul de asigurare. Deoarece casa de pariuri nu oferă o formulă exactă pentru a determina taxa pentru acest serviciu, nu este posibil să se ofere un calcul exact. Pentru a înțelege care ar putea fi costul asigurării pentru pariuri, iată câteva exemple:

 1. Utilizatorul a plasat un singur pariu pre-meci de 100$* pe un meci de fotbal (cota 2.00). După câteva minute, a decis să asigure 50% din pariu. Compania de pariuri îi propune jucătorului să efectueze această operațiune pentru 22$*.
 2. Utilizatorul a făcut un singur pariu live de 100$* pe un meci de fotbal (cotă 1.20). Zece minute mai târziu, după ce a primit un gol, el a decis să asigure pariul cu 50%. Casa de pariuri solicită un comision de 30$* pentru această operațiune.

După cum puteți vedea din exemplu, cotele din meci sunt diferite, dar din cauza probabilității de a pierde în cel de-al doilea caz, costul asigurării crește. Prin urmare, merită să calculați cu atenție caracterul rezonabil al utilizării acestui serviciu pentru a evita să pierdeți mai mulți bani dacă pierdeți pariul. *Sau echivalentul acestei sume în altă monedă

Care este diferența dintre asigurarea și vânzările de pariuri la 1xBet?

Mulți începători se întreabă: „Care este diferența dintre asigurare și vânzarea unui pariu?” Aceste servicii sunt similare (pot fi folosite pentru pariuri înainte de meci, vă ajută să vă recuperați banii etc.), dar au o serie de diferențe:

 • Atunci când asigură un pariu, jucătorul plătește comisionul imediat, iar atunci când îl vinde, îl plătește pe loc (primește o sumă mai mică în contul său).
 • Puteți asigura o parte a unui pariu și vinde întregul pariu.
 • La asigurarea pariurilor, pierderea de bani este mai mică decât la vânzarea pariurilor.

Prin urmare, utilizatorii pot utiliza cele două instrumente în paralel, în funcție de strategia aleasă. Страховка ставки на 1xBet În concluzie, am dori să spunem că nu este întotdeauna o idee bună să subscrieți un pariu. Este mai bine să învățați cum să preziceți cu exactitate rezultatul evenimentelor și să obțineți profitul maxim de la birou, în loc să plătiți comisioane pentru servicii suplimentare. De aceea, recomandăm Școala noastră de pariuri pentru noii pariori pentru a învăța o mulțime de sfaturi despre cum să devii un parior de succes.

Mai multe întrebări despre asigurarea de pariuri 1xBet:

⏱️ Asigurarea pariurilor 1xBet: ce este?

„Asigurarea pariurilor” este un serviciu suplimentar oferit utilizatorilor 1xBet. După plasarea unui pariu înainte de meci sau live, jucătorii își pot asigura pariul pentru a primi o parte din bani înapoi. Casa de pariuri le permite pariorilor să facă o asigurare 1xBet completă sau parțială. Alternativ, un jucător poate folosi mai multe asigurări deodată, atâta timp cât suma totală asigurată este de 100% din depozitul inițial. Cu toate acestea, costul tranzacțiilor multiple va fi mai mare decât utilizarea unei singure asigurări pentru întreaga sumă pariată.

✅ Cum funcționează asigurarea în 1xBet?

Asigurarea în 1xBet poate fi utilizată imediat după plasarea unui pariu. Jucătorul trebuie să meargă în cabinetul personal și în istoricul pariurilor pentru a-l găsi pe cel care trebuie să fie asigurat. Pe cardul de pariuri va apărea butonul „Asigurare”, care va duce jucătorul la ecranul de setări. Utilizatorul va putea selecta suma care trebuie asigurată și va putea vedea valoarea comisionului pentru furnizarea serviciului.

💵 Cât costă asigurarea de pariuri 1xBet?

Costul asigurării de pariuri 1xBet betting insurance este calculat pe bază individuală. Biroul casei de pariuri analizează meciul, ia în considerare mărimea pariului utilizatorului, momentul în care jucătorul a decis să folosească serviciul și suma care urmează să fie asigurată. Algoritmul calculează comisionul pariorului. Dacă jucătorul este de acord cu suma, poate „cumpăra” asigurarea. Utilizatorul poate, de asemenea, să refuze și să revină asupra problemei după un anumit timp. Cu toate acestea, valoarea comisionului se va modifica și ea, și nu întotdeauna în favoarea pariorului.

Știri relevante